Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

16 Mart 2009 ÖTV İndirimi ve otomobil fiyatları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
2
Favori
31.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 indirimi zamanında 2.el bakıyorduk o yüzden sıfır fiyatlarını bilmiyorum. ama o indirimden kısa bir süre sonra bir kez daha ötv indirimi yapmışlardı. o zaman sıfır fiyatlara baya bayi gezmiştik. Üzerinde baya durup pazarlık yaptığımız nerdeyse alma aşamasına geldiğimiz ama son anda vazgeçtiğimiz 3 araç vardı.

1-Sıfır 2010 Honda Elegance - 39750 e bıraktılar. ki honda bayisi vızır vızır araç satıyordu.
    2-Sıfır Ford Focus Titanium 1.6 TDCI (Dizel) - 40000 e bıraktılar.
    3-Sıfır Mazda 3 Dynamic (Manuel) - 31000

üçünüde almadık. ozaman alsaydık hondayı veya fordu şuan 4-5 karla satardık.

Gittik salak gibi Peugeot Bipper aldık. ama onuda şimdi aldığımız fiyatın 1-2 üstüne satabiliriz.

• Olsun yollarimiz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel hort ust konu olsun bence 3 yilda be hale geldik 100milyara golf alcaz

• Citroen C4 mcp cam tavan dizel2i 39 bin tl'ye almıştım vay be, hey gidi günler
  • b6 2.0 tdı 80bin tl civarı idi, hatta 170liğin fiyatı bile olabilir bu
  • :) Bir daha olur mu acaba ? O günleri görür müyüz
  • Mazda 33 olsa da alsak

• Lancer 27 yaziyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • c180 90k
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

Lancer 27 yaziyor :)

24.500 e biraktilar almadim yedek parça sıkıntısı servis sorunu var diye gidip i30 almıştım.

• Ford Fieaste Dizel Titanyum X paket 32Bin TL
    Toyota Corolla 1.33 Life 30Bin TL

onları almayıp 2.el araç almanın enayiliği....... vazgeçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: emr256

Lancer 27 yaziyor :)

24.500 e biraktilar almadim yedek parça sıkıntısı servis sorunu var diye gidip i30 almıştım.

Ben de aynı dönemde 24.500'e Bipper almıştım dizel ve geniş diye.

Aldığım fiyata satmıştım gerçi bir sene sonra.
  • 6 sene geçti aradan, köprünün altından sular geçeli çok oldu. Bu saatten sonra bunları tartışmanın bir anlamı yok bence, o zamanlarda da parası olan alıyor alamayan sitem ediyordu. Bugün de durum değişmiş sayılmaz, birileri fiyatların yüksek olduğunu yazarken birileri de peynir ekmek gibi araba alıyor.
  • Zaman ne cabuk geciyor. Foruma uye olma sebebimdir Otv indirimi
    Nasil bir heves olmussa sabahlara kadar yorumlari okumustum. Cogu kisinin "firmalarin totosunu kaldirmayin, satamazlar, araba onlarinsa para da bizde onlara esas patronun kim oldugunu gosterelim ehe" tarzi yorumlarin etkisinde kalarak Opel bayisindeki elemanin lakayitligi yuzunden son kalan Astra 1.3 CDTI Elegance+Konfor paketi 33700'e almadim. 10 gun sonra ayni araca 35500 istediler, almadim tabi ki ama sonradan pisman oldum
    Ilk aracim Focus HB 1.6 comfort 30 bine alindi, 2012'de 30.750 tl'ye satildi

• 2008 krizi... o günleri görmek istiyorsanız global ekonomik kriz lazım, kaç tane otomobil markası battı büyük balıklar tarafından yutuldular, ekonomiyi canlandırmak için ötv indirimi yapıldı bayilerde araç kalmadı, durum böyle olunca teğet geçti denildi
  • Haziran da Otv indirimi bitmesine 1 hafta kala Hyundaide i30 1.6 Cvvt Prime almıştım full du araç. Otv den önce 44000 tl olan aracı, 33.750 ye almıştım.

2012 Ekim ayında 32.000 tl ye Toyota bayisine takasa verip Auris almıştım.

Vay beee...

Çok müthiş araçtır ama i30.
    Zar zor bulunmuştu araç, fabrikadan getirilmişti. Kırmızı ve full istemiştim hiç bayide yoktu araya tanıdık felan soktuk bulduyduk :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖTV indirimini her firma yansitmadi bile. Toyota yaris alacaktik. Otv indirimi ile 21bintl ye aliniyordu. 3 gün fiyatları dondurmustu sabancı. Ardından 24 gibi fiyattan itelediler.

Benim picasso 44bine satıldı. Şuan 2009 modeller o fiyata satılıyor.

• 13 milyara Dacia vay be bedava gibi bişey duygulandım.

• Dacia logan şuan 13 bine satılsa şahin kakmaz piyasada adamlar en temizini bile 5 bine satmak zorunda kalır

• 15.000 liraya sıfır araba alınabiliyormuş vaybe diyor insan. şuan en ucuz sıfır araba 17bin tl ki araba bile değil sapır saçma motorsikletten bozma bir araç.

insan ne diyeceğini bilemiyor yazık cidden yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.