< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Ekim 2020; 0:13:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
16 Mart 2009 ÖTV İndirimi ve otomobil fiyatları. (5. sayfa)
-
-
Beyler çakmağı olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemnalbant
2020 den geliyorum.Şimdiki halinize şükredin.Hakikaten büyük adamsın vesselam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cimifuloydhezılbenkHakikaten büyük adamsın vesselam.
Alıntıları Göster2025 den geliyorum, 2020'yi çok özlüyorum, ne kadar da zengindik o zamanlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bethesta2025 den geliyorum, 2020'yi çok özlüyorum, ne kadar da zengindik o zamanlar...
Alıntıları GösterBen de 2030 dan gekiyorum, herkes YERLİ VE MİLLİ arabamız TOGG almış
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Divinita-Ben de 2030 dan gekiyorum, herkes YERLİ VE MİLLİ arabamız TOGG almış
Alıntıları GösterEvet, hükümet her vatandaşa 50 yıllık kredi ile zorla aldırmış... 50 yılın altı kurtarmıyor bu asgari ücretle... alamayanlar da alanların teşviğini ödüyor vergilerle... memleketimizde hiçbirşey değişmemiş... .)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 27 Ekim 2020; 12:8:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BethestaEvet, hükümet her vatandaşa 50 yıllık kredi ile zorla aldırmış... 50 yılın altı kurtarmıyor bu asgari ücretle... alamayanlar da alanların teşviğini ödüyor vergilerle... memleketimizde hiçbirşey değişmemiş... .)
Alıntıları GösterGılışdaroğlu olaydı 100 yıllık kredi ile anca alırdınız emme eskiden elektrinkli götürgeç mi varmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X