Şimdi Ara

16 Mart ehliyet sınavı sorularını değerlendirme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek korkum motor bugün soru ve cevaplar açıklanacak dendi açıklanmadı :S
  • arkadaşlar heyecandan uyuyamamak nedir ya neden bu kadar heyecan rahat olun
  • bu 16 marttaki sınavdan kalanlar haziran donemindeki sınavamı kalıyolar bir açıklama varmı bununla ilgili işin yoksa 3 ay bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malimali1

bu 16 marttaki sınavdan kalanlar haziran donemindeki sınavamı kalıyolar bir açıklama varmı bununla ilgili işin yoksa 3 ay bekle

Ben gidip kurs aldığım yere sordum bu sınavda kalırsak haziranamı kalıyoruz diye mecburen para yatırma sürelerini 1 - 2 gün ileri alıcaklar yoksa herkez hazirana kalıcak kimse yetişemiycek dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantoprak

quote:

bu 16 marttaki sınavdan kalanlar haziran donemindeki sınavamı kalıyolar bir açıklama varmı bununla ilgili işin yoksa 3 ay bekle

Ben gidip kurs aldığım yere sordum bu sınavda kalırsak haziranamı kalıyoruz diye mecburen para yatırma sürelerini 1 - 2 gün ileri alıcaklar yoksa herkez hazirana kalıcak kimse yetişemiycek dediler.

benim kursda beni tongaya getirdi mart 1 de kursa kayıt oldum nisan donemi için şimdi diyolar hazirana kaldın sen 1 mart son günmüşde sistem seni hazirana attı diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçların açıklanma günü ile yeni dönem parası yatırma günü aynı. Denk getirirseniz yetişirsiniz Nisan sınavına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansyn

trafik
    1,trafik polisi ve ışıklar biraradaysa:TRAFİK POLİSİ
    2,şekilli soruda trafik polisinin DÖNÜŞ işareti
    3.levha eğimli iniş
    4.levha kontrollü demir yolu RAYlı olan resim
    5.yükseklik levhası oklar yukarı aşağıda olan
    6.azami hız levhası içinde 50 yada 70 yazan tam hatırlamıyorum sayıyı
    7.yanıp sönen kırmızı ışıkta dur yol serbestse geç
    8.araç muayenesi kaza sonuçu istendiği zaman
    9.yaya ve araba olan yolda yaya geçer
    10.otomobilin hız sorusu 90
    11.tali yok sorusu 2 numaranın beklemeden geçmesi yanlış
    12.110 km hızla takip mesafesi 55
    13.hava yastığı
    14.geçiş üstünlüğü uyasında kavşak boşaltılmalı
    15.çevre sorusu cevreyi koruma
    16.çeken arabada 2.5 mt gecerse flama
    17.dönüşte birkaç defa sellektör yapılır
    18.yol çalışmasını gösteren levha
    19.kesik çizgide sollama yapılabilir
    20.levhanın yenisiyle değiştirilmesi
    21.kazada sürücünün ilkyardım yapması
    22.sürücünn seyir halinde tlfla konuşması
    23.ışık yada kornanın geçiş için kullanılması yanlış
    24.emniyet kemeri her yerde zorunlu

11. soru bölünmüş yollardai 110 km olacaktı... Bide 21. soruyu hatırlamadım ama cevap o değildi sanırsam... eline koluna sağlık teşekkürler ..

• açıklandı beylerrrrrr
  • geçiyorum beyler oh be motordan korkuyordum 3 yanlışım çıkdı :D bi terslik olursa yanlış hatırladığım en fazla 3 tane daha eklenir 6 yanlış olur gene geçerim ama beni trafik korkutuyor :D 5 yanlışım çıkdı birtanede şüphelim var ama o şüphelide yanlış çıksa gene geçiom 7 yanlış kapasitem var :D :D :D oh be otobüs sürecem otobüsss ama asıl sınavım yaklaşıo ygssssssssssssss ;) inşallah ondada başarılı oluruz arkadaşlar :)
  • Geçmişim şükür.
  • sağlığa bakmaya bile gerek duymadım ama şimdi bi bakdım :D 1 yanlış var :D o da şu agız burun diye bi soru vardı ya solunum falan onu yapamadım la :D :D :D bi 100 çekemedim la :D şaka la şükürler olsun geçemicem diye tırsıodum ama çalıştım Allah a şükür başardık :)
  • hey beee bu çocuk ilk yardımı geçerrrrrr 12 d 3 y oh bee gelsin şimdi ygs ygsdende çıkardımmı bile 50 nett off ben dha ne isteerim direksyonuda geçtikmiii yazın patlarız artık çeşmede zıptıçıktızpıttıçıktıııı :DDDD
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkantoprak

quote:

benim kursda beni tongaya getirdi mart 1 de kursa kayıt oldum nisan donemi için şimdi diyolar hazirana kaldın sen 1 mart son günmüşde sistem seni hazirana attı diyolar

sistem seni hazirana falan atamaz güzel kardeşim aynısını bana yaptılar aralıkta girecektim sınava 5 gün vardı daha kayıt için harç yatırmak için dediki seni 2 şubata kaydettik bende saf tamam dedim.ogün aynı kursa başka bir arkdaşım kayıt yaptırmış aynısını yapmışlar oda gitmiş demiş böyle şeymi olur ben başka kursa gidiyorum çocuk aralıkta girdi şuan daha 2 saat önce gördüm arabayla dolaşıyordu.daha 6 gün var mart sınavı kayıtlarının bitmesine git hakkını ara başka kurslara kaydol gerekirse 100 tl fazladan ver taa haziranda girilirmi hiç aga bize zaten araç yazın lazım değilmi ? hazirandada bi aksilik olursa sakata gelirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: by_zynl

hey beee bu çocuk ilk yardımı geçerrrrrr 12 d 3 y oh bee gelsin şimdi ygs ygsdende çıkardımmı bile 50 nett off ben dha ne isteerim direksyonuda geçtikmiii yazın patlarız artık çeşmede zıptıçıktızpıttıçıktıııı :DDDD

ehliyet hayırlı olsunda birader şimdiden,ygs 50 netle napacaksın merak ettim
  • bende şimdi hesapladım ilk yardım 100 trafik 88 motor 85 gelecek
  • sonuçlar 26 sında mı açıklanacak ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufem

Arkadaşlar sınavlar açıklandı.

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/detay.asp?ID=12&ID2=1&ID3=23

2 hafta önce ösym başkanı artık sınavlar daha erken açıklanıcak demişti bu kadar erken olucağını düşünmemiştim bu arada motor:90 ilk yardım:100 trafik :96
  • geçmiş olsun bende kurtuldum bu yükten
  • direksiyon sınavı ne zaman ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.