Şimdi Ara

16 Mart ehliyet sınavı sorularını değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HATIRLADIGINIZ SORULARI VE CEVAPLARI PAYLASALIM LUTFEN

• ne zaman çıkar kitağçıklar ve cevap anahtarı
  • arkadaşlar yağ dolaşımının çalışmamasında hangi uyarı yanıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

arkadaşlar yağ dolaşımının çalışmamasında hangi uyarı yanıyordu?

pompa işareti var yanında damla şekli olan
  • Sınav vallaha bana çok basit geldi. Hayatımda ilk defa cevap kağıdını bu kadar kontrol ettim. İlk yarım saatte hepsini bitirmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

Sınav vallaha bana çok basit geldi. Hayatımda ilk defa cevap kağıdını bu kadar kontrol ettim. İlk yarım saatte hepsini bitirmiştim...

aynen hocam :)
  • Kitapçık türü kendiliğinden işaretliydi dimi arkadaşlar ya ?

Çok heyecan yaptım alıntı ile cevap verin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyJoker

Kitapçık türü kendiliğinden işaretliydi dimi arkadaşlar ya ?

Evet kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk yardimdaki sorulari hatirlayan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: WayneJoseph

quote:

Orijinalden alıntı: HolyJoker

Kitapçık türü kendiliğinden işaretliydi dimi arkadaşlar ya ?

Evet kardesim

Eyvallah kardesim sağ ol ya

Dedim ben kitapçığı işaretlemedim sınavdan sonra ...
    işaretliydi galiba diye düşündüm de insan bi tedirgin oluyor
    😃

• quote:

Ilk yardimdaki sorulari hatirlayan var mi?

evet hatırlıyorum çoğunu hangisinde zorlandınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufem

quote:

Sorunun birinin cevabi omurilik oturarak tasinmaliydi degilmi ?

• quote:

cevaplarda organ ,bebeklerde orta parmaklarla kalp masaji, 2inci bir yaralanma olmaması , omurilik zarar gorduyse dik oturtmak felç kalmak ,solunum kontrolu, sonra ağz burun kanaması olana gögüs veya sırt suni solunum n ,şok pozisyonu, atardamar ,hekim kontrolü ,ayak kemiği kırilanlar ,yaranın büyüklüğü derinlgi ,çamaşır suyu iceni kusturmamak gibi cevaplar vardı. Biraz uzun oldu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Profes07sional

quote:

quote:

Sorunun birinin cevabi omurilik oturarak tasinmaliydi degilmi ?

evet doğrusu oydu :)
  • arkdaşlar ben bi tek ilk yardımdan girdim aklımda kalan dogru cevapları size yazayım ayakların 30 cm yukarı kalkması hangi durum falan diyordu şok olacak yanıkla ilgili bir soru vardı d şıkkı olacaktı emniyet kemerli bir soru vardı herzaman mecburi olacaktı.sonra zehirlenmeyle ilgili bir soru vardı cevap ya c ya d ydi ben d yaptım yanlış yaptım çamaşır suyu içince kusulur dedim yanlış yaptım bebeklerle ilgili bir soru vardı onun cevabı a şıkkı olacaktı iki elin arasına alınır vs.. yazıyordu. suni tenefüsle ilgili olarak bir soru vardı hepsi olacaktı.omurilik mi omurgamı mı ne bi sorun oldugunda hangisi yapılamaz gibi birşey diyordu cevap düz oturtulamazmı ne olacaktı. bir soruda kaza anında ilkyardımcının il olarak ne yapması gerektiği sorumuş kaza yapan ve kendini kuamalı olacaktı öncelikli yapması gereken .... bunlar aklımda kalmış cevap olarak siz tamamlayın gerisini arkdaşlar benim şuan 10 dogru 3 yanlış var bukadar çıkarabildim diğer 2 soru da 1 dogrumun olması gerek.:(

• quote:

Orijinalden alıntı: by_zynl

arkdaşlar ben bi tek ilk yardımdan girdim aklımda kalan dogru cevapları size yazayım ayakların 30 cm yukarı kalkması hangi durum falan diyordu şok olacak yanıkla ilgili bir soru vardı d şıkkı olacaktı emniyet kemerli bir soru vardı herzaman mecburi olacaktı.sonra zehirlenmeyle ilgili bir soru vardı cevap ya c ya d ydi ben d yaptım yanlış yaptım çamaşır suyu içince kusulur dedim yanlış yaptım bebeklerle ilgili bir soru vardı onun cevabı a şıkkı olacaktı iki elin arasına alınır vs.. yazıyordu. suni tenefüsle ilgili olarak bir soru vardı hepsi olacaktı.omurilik mi omurgamı mı ne bi sorun oldugunda hangisi yapılamaz gibi birşey diyordu cevap düz oturtulamazmı ne olacaktı. bir soruda kaza anında ilkyardımcının il olarak ne yapması gerektiği sorumuş kaza yapan ve kendini kuamalı olacaktı öncelikli yapması gereken .... bunlar aklımda kalmış cevap olarak siz tamamlayın gerisini arkdaşlar benim şuan 10 dogru 3 yanlış var bukadar çıkarabildim diğer 2 soru da 1 dogrumun olması gerek.:(

solunum sorusunda dogru cevap Holger nelsen olacaktı.

• o kustrulma olayı fln onun cevabı 2 saat sonra kusturulur demiş cevap oydu ,çünkühiçbi şekilde kusturulmaz,bebeklerde yüzük ve orta parmakla kalp masajı yapılır.suni tenefüs te ağız ve burun kanaması var diyodu onun cevabı sadece sırttan ve göğüsten bastırma olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_zynl

arkdaşlar ben bi tek ilk yardımdan girdim aklımda kalan dogru cevapları size yazayım ayakların 30 cm yukarı kalkması hangi durum falan diyordu şok olacak yanıkla ilgili bir soru vardı d şıkkı olacaktı emniyet kemerli bir soru vardı herzaman mecburi olacaktı.sonra zehirlenmeyle ilgili bir soru vardı cevap ya c ya d ydi ben d yaptım yanlış yaptım çamaşır suyu içince kusulur dedim yanlış yaptım bebeklerle ilgili bir soru vardı onun cevabı a şıkkı olacaktı iki elin arasına alınır vs.. yazıyordu. suni tenefüsle ilgili olarak bir soru vardı hepsi olacaktı.omurilik mi omurgamı mı ne bi sorun oldugunda hangisi yapılamaz gibi birşey diyordu cevap düz oturtulamazmı ne olacaktı. bir soruda kaza anında ilkyardımcının il olarak ne yapması gerektiği sorumuş kaza yapan ve kendini kuamalı olacaktı öncelikli yapması gereken .... bunlar aklımda kalmış cevap olarak siz tamamlayın gerisini arkdaşlar benim şuan 10 dogru 3 yanlış var bukadar çıkarabildim diğer 2 soru da 1 dogrumun olması gerek.:(

Kardesim suni tnfus 2 3 olackti cewabi onu ynls yapmssn kaldn bence

• Arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanıyo ? bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanıyo ? bilgisi olan var mı ?

26 mart günü birader..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.