Şimdi Ara

Direksiyon Sınavından Kalmışım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kalmisim beyler.Bir sonraki sinav 28 Eylul deymis.Benim de daha fazla ders alma hakkim.kalmadi.Baska bir surucu kursuna gidip onlardan ders alip sinava onlarin parkurunda girebilirmiyim acaba.Yani diger bir deyisle dosyami simdiki kurstan alip baska kursa verebilirmiyim.Hic memnun degilim zaten simdiki kursumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben sorunsuz sürdüm benide bırakmış insafsızlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben sorunsuz sürdüm benide bırakmış insafsızlar

Hocam benim kalmamin bence 3 nedeni var:
    1)Tam yokusu tirmanmisim bir ciktim yukari kamyon dolu her yer bir suru manevra yapiyor kamyonlar bende korktum iki dk bekliyim burda gitsinler dedim.Araci frenle durdum ama vites 2 de kalmis 1 e almadan kalkmaya calisiyorum olmuyor arac kayiyor dusuyorum asagi motor da tekliyor arada en sonunda uyardilar 1 e alip kaldirdim araci tekrar marsa falan bastim.Zaten hep dygmeli araclarda kullandim bi baktim sinavda anahtar var

2)Oturdum araca ayarlari yaptim sol aynaya baktim bir market kamyonu geliyo bekledim kamyonu gecsin diye.Kamyon sen gel benim cikacagim yere park et.Dedim simdi hapsurduk.Adam da bana sen geri geri git arkadan cikarsin dedi.İyi dedim biliyorum nasil cikilacagini.Aldim geri vitese yarim debriyaj gidelim geriye bakalim dedim.Ama lenet olasi dandik clionun vitesi gecmemis geri viteste gozukuyor arac ileri gidiyor ne oluyor yav dedim ugrastim biraz kapayip actim anahtari en sonunda gecti tabi bende ne moral kaldi ne motivasyon cikarken de debriyajdan hizli cektim biraz ayagi tekledi ama hickiririm boyle ise deyip bastim gaza.

3)Tam gobekten donus yapicam annem aradi bende bos bulunup cebimden cikarip kapadim telefonu.Uyardi asla boyle bir sey yapma bir daha diye.

Sonuc:

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

ben sorunsuz sürdüm benide bırakmış insafsızlar

Hocam benim kalmamin bence 3 nedeni var:
    1)Tam yokusu tirmanmisim bir ciktim yukari kamyon dolu her yer bir suru manevra yapiyor kamyonlar bende korktum iki dk bekliyim burda gitsinler dedim.Araci frenle durdum ama vites 2 de kalmis 1 e almadan kalkmaya calisiyorum olmuyor arac kayiyor dusuyorum asagi motor da tekliyor arada en sonunda uyardilar 1 e alip kaldirdim araci tekrar marsa falan bastim.Zaten hep dygmeli araclarda kullandim bi baktim sinavda anahtar var

2)Oturdum araca ayarlari yaptim sol aynaya baktim bir market kamyonu geliyo bekledim kamyonu gecsin diye.Kamyon sen gel benim cikacagim yere park et.Dedim simdi hapsurduk.Adam da bana sen geri geri git arkadan cikarsin dedi.İyi dedim biliyorum nasil cikilacagini.Aldim geri vitese yarim debriyaj gidelim geriye bakalim dedim.Ama lenet olasi dandik clionun vitesi gecmemis geri viteste gozukuyor arac ileri gidiyor ne oluyor yav dedim ugrastim biraz kapayip actim anahtari en sonunda gecti tabi bende ne moral kaldi ne motivasyon cikarken de debriyajdan hizli cektim biraz ayagi tekledi ama hickiririm boyle ise deyip bastim gaza.

3)Tam gobekten donus yapicam annem aradi bende bos bulunup cebimden cikarip kapadim telefonu.Uyardi asla boyle bir sey yapma bir daha diye.

Sonuc:

usa ben hata yapmadım yahu. 70 hız sınırı olan yolda 60 la gittim. öndeki araçla en az 30 metre fark vardı teoriktekilerin hepsini yaptım. yokuşta 3-4 sefer kalktım. arabayı iyi şekilde park ettim. beni bırakacakları bir sebeb yok. ve kaldım sinirden elim ayağım titriyor. sınav parasında değilim ama haksızlık bu

• Hocam bir de ben okul yolu 20 yazan yerde nasil olsa cumartesi 16.30 ogrenci yoktur yol da bos nasilsa diyerek biraz basmistim ama bi sey demediler.

Ama sizin ki de garip dogrusu unuttugunuz bir sinyal ya da kalkislarda bakmadiginiz bir ayna falan olabilir mi bir de yolun fazla sagindan kaldirima cok yakin gidenlere de kiziyolar.

Simdi bir daha mi 45 lira para yatiricagiz oyle miOff cok masrafli olmaya basladi su ehliyet yav

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    sordun mu sınav harcı en son ne zaman yatırılacak diye
  • quote:

Evet kalmisim beyler.Bir sonraki sinav 28 Eylul deymis.Benim de daha fazla ders alma hakkim.kalmadi.Baska bir surucu kursuna gidip onlardan ders alip sinava onlarin parkurunda girebilirmiyim acaba.Yani diger bir deyisle dosyami simdiki kurstan alip baska kursa verebilirmiyim.Hic memnun degilim zaten simdiki kursumdan.

sanmıyorum hocam.öyle bişey yapmazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sordun mu sınav harcı en son ne zaman yatırılacak diye

yok sormadim hocam ben verdigimiz para ile tekrar gireriz diye dusunuyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Evet kalmisim beyler.Bir sonraki sinav 28 Eylul deymis.Benim de daha fazla ders alma hakkim.kalmadi.Baska bir surucu kursuna gidip onlardan ders alip sinava onlarin parkurunda girebilirmiyim acaba.Yani diger bir deyisle dosyami simdiki kurstan alip baska kursa verebilirmiyim.Hic memnun degilim zaten simdiki kursumdan.

bakalim hocam belki olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

bakalim hocam belki olur

bizim kursa kayıt sildirmeye gelenler oldu, biz farklı bi kursa gidicez diye silmediler.silmiyolarmış artık
    il de silmiyomuş ilçede...yinede dilekçeni ver sen

• Kaldım arkadaşlar büyük bi olasılık .

• Hocam p.tesi besiktastaki kursla konusucam zaten sonrasi icin de ileri surus teknikleri dersi almak istiyodum bana gultepedeki kursun verdigi 10 ders hic yeterli gelmedi ne yazik ki birebir yapicaz dediler bir ara 3 kisi araca bindim 2 saat net ders olacak dediler belki 1 saat 15 ya kullaniyodum ya kullanmiyordum.Bir de bana ogreten adam tam anlamiyla aksi ihtitar biraz hizli cektim mi debriyajdan sinirleniyo surekli onu yap bunu yap diyodu.Ben sanki bilmiyorum.vitesi 2 ye almasini virajda direksiyon dondurmesini illallah ettim bu kurstan en azindan evime yakin bir yere giderim kafam rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -fsm1453-

Kaldım arkadaşlar büyük bi olasılık .

Saglik olsun hocam.28-29 Eylul de bir daha sinav varmis artik kismetse ondan geceriz

• quote:

Hocam p.tesi besiktastaki kursla konusucam zaten sonrasi icin de ileri surus teknikleri dersi almak istiyodum bana gultepedeki kursun verdigi 10 ders hic yeterli gelmedi ne yazik ki birebir yapicaz dediler bir ara 3 kisi araca bindim 2 saat net ders olacak dediler belki 1 saat 15 ya kullaniyodum ya kullanmiyordum.Bir de bana ogreten adam tam anlamiyla aksi ihtitar biraz hizli cektim mi debriyajdan sinirleniyo surekli onu yap bunu yap diyodu.Ben sanki bilmiyorum.vitesi 2 ye almasini virajda direksiyon dondurmesini illallah ettim bu kurstan en azindan evime yakin bir yere giderim kafam rahat olur.

hmm hayırlısı hocam..
    ben toplamda 5 saat var yok bu kadar ders aldım.
    gitmesem çağırmayacaklarda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -fsm1453-

Kaldım arkadaşlar büyük bi olasılık .

Saglik olsun hocam.28-29 Eylul de bir daha sinav varmis artik kismetse ondan geceriz

Hocam okula gidecem bi daha gelecem of of :/

• Kurstan ders hakkımız olup olmadığını nerden biliyoruz. Bir de kaç hakkımız var.
  • Toplam 8 hakkınız varmış. Haftaya devam ediyor diye biliyorum sınavlar. İstanbulda nasıl bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha onceden benim tecrubem yoktu o yuzden haklarimi sonuna kadar kullanmak istedim ama beni de gitmesem cagirmayacaklardi adamlar 2 ye randevu veriyor 1.45 te ordayim hadi cikalim diyorum dur bir arkadas daha gelecek onu bekleyelim diyor hani birebir ders yapacaktik dedigimde bik bik bik sayiyor yok zaman dar arac yok diger hoca cikti bu seferlik idare et vs. vs.

• quote:

Hocam daha onceden benim tecrubem yoktu o yuzden haklarimi sonuna kadar kullanmak istedim ama beni de gitmesem cagirmayacaklardi adamlar 2 ye randevu veriyor 1.45 te ordayim hadi cikalim diyorum dur bir arkadas daha gelecek onu bekleyelim diyor hani birebir ders yapacaktik dedigimde bik bik bik sayiyor yok zaman dar arac yok diger hoca cikti bu seferlik idare et vs. vs.

esnaflar hep öyledir.ne kadar az yakıt harcasa o kadar karda .. unutma
  • Hocam kurumdan kuruma degisir ders saatleri mesela bana 10 ders hakki vericez dediler sozlesmede debyazar bu.Ama baska kurum ben 5 ders veriyorum der baskasi da sinirsiz veriyorum der.Surucu kursunuzla bir korusun derim kac dersiniz kaldigini sorararsiniz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.