Şimdi Ara

Direksiyon Sınavından Kalmışım :( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: OscarPenn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

yok daha ilk ama? Siz ilkinde de mi 45 verdiniz?

hocam bende ilk kez giriyorum sınavlara isterseniz tek tek verdiğim paraları bir sıralayım:

Kurs ücreti:600 TL
    Sağlık Raporu:30 TL
    Yazılı Sınav Harcı:55 TL
    Direksiyon Sınav Harcı:45 TL

Bunun dışında şu an başka para vermedim kursa

Yuh Ben hepsi dahil 450 TL ye yazıldım. 22 sinde sınava gireceğim. 4 ders bakın saat değil ders bi tur yani 15 dk sen alırsın gelme dediler lan dedim koca hafta evde mi yatıcaz gidip iki insan yüzü görelim 5 ders salı günü 2 de inşç kıl tüy gelmez tek seferde geçeriz.

Nerede o kurs

İst. K.çekmece adını mesaj atarım istersen. kursla pazarlık yapın.
    Kursa 350 400 den çok vermeyin pazarlık yapın zaten bi şey yaptıkları yok. ben zorlamadım pek fazla yoksa 350 ye kadar yolu vardı. millet 600 e motosiklet ehliyeti parası veriyor ben 250 ye alırım şahsen piyasa millet ne vurursa kardır diyor.

İstanbul'da olsaydım kesinlikle uğrardım meraklandım. Lan şans yeminle şans ya. Yazacaktım tercihlere İstanbul'u şimdi kazıklanmazdık da

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yok daha ilk ama? Siz ilkinde de mi 45 verdiniz?

hocam bende ilk kez giriyorum sınavlara isterseniz tek tek verdiğim paraları bir sıralayım:

Kurs ücreti:600 TL
    Sağlık Raporu:30 TL
    Yazılı Sınav Harcı:55 TL
    Direksiyon Sınav Harcı:45 TL

Bunun dışında şu an başka para vermedim kursa

Yuh Ben hepsi dahil 450 TL ye yazıldım. 22 sinde sınava gireceğim. 4 ders bakın saat değil ders bi tur yani 15 dk sen alırsın gelme dediler lan dedim koca hafta evde mi yatıcaz gidip iki insan yüzü görelim 5 ders salı günü 2 de inşç kıl tüy gelmez tek seferde geçeriz.

Nerede o kurs

İst. K.çekmece adını mesaj atarım istersen. kursla pazarlık yapın.
    Kursa 350 400 den çok vermeyin pazarlık yapın zaten bi şey yaptıkları yok. ben zorlamadım pek fazla yoksa 350 ye kadar yolu vardı. millet 600 e motosiklet ehliyeti parası veriyor ben 250 ye alırım şahsen piyasa millet ne vurursa kardır diyor.

İstanbul'da olsaydım kesinlikle uğrardım meraklandım. Lan şans yeminle şans ya. Yazacaktım tercihlere İstanbul'u şimdi kazıklanmazdık da

:)

• quote:

Evet kalmisim beyler.Bir sonraki sinav 28 Eylul deymis.Benim de daha fazla ders alma hakkim.kalmadi.Baska bir surucu kursuna gidip onlardan ders alip sinava onlarin parkurunda girebilirmiyim acaba.Yani diger bir deyisle dosyami simdiki kurstan alip baska kursa verebilirmiyim.Hic memnun degilim zaten simdiki kursumdan.

Hocam bu kalanlar için yapılan sınav 28-29'una mı,kesin bilgi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simplyblue

quote:

Evet kalmisim beyler.Bir sonraki sinav 28 Eylul deymis.Benim de daha fazla ders alma hakkim.kalmadi.Baska bir surucu kursuna gidip onlardan ders alip sinava onlarin parkurunda girebilirmiyim acaba.Yani diger bir deyisle dosyami simdiki kurstan alip baska kursa verebilirmiyim.Hic memnun degilim zaten simdiki kursumdan.

Kesin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kesin hocam

Hocam ben 21'inde girdim sınava. Kalmışım. Bizim kurs 13 Ekim'de tekrar sınavı yapılacak dedi.Anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

quote:

quote:

quote:

Kesin hocam

Hocam ben 21'inde girdim sınava. Kalmışım. Bizim kurs 13 Ekim'de tekrar sınavı yapılacak dedi.Anlamadım.

Hiç bilmiyorum ki hocam ben gittim 28 i için parayı yatırdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

quote:

quote:

quote:

Kesin hocam

Hiç bilmiyorum ki hocam ben gittim 28 i için parayı yatırdım

Nerden yatırdınız hocam? Kurs aracılığı ile mi yoksa kendiniz kafanıza göre yatırdınız mı?

• Arkadaslar bende 21inde girip kaldim sinavdan. kurs oce 28.29 eylulde diyordu sonra bana 26 ekimde dedi anlamadim nasil farkli oluyor boyle ?

• DOSYAMIZI BAŞKA KURSA TAŞIYABİLİRMİYİZ GERÇEKTEN :(((
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

ben sorunsuz sürdüm benide bırakmış insafsızlar

Hocam benim kalmamin bence 3 nedeni var:
    1)Tam yokusu tirmanmisim bir ciktim yukari kamyon dolu her yer bir suru manevra yapiyor kamyonlar bende korktum iki dk bekliyim burda gitsinler dedim.Araci frenle durdum ama vites 2 de kalmis 1 e almadan kalkmaya calisiyorum olmuyor arac kayiyor dusuyorum asagi motor da tekliyor arada en sonunda uyardilar 1 e alip kaldirdim araci tekrar marsa falan bastim.Zaten hep dygmeli araclarda kullandim bi baktim sinavda anahtar var

2)Oturdum araca ayarlari yaptim sol aynaya baktim bir market kamyonu geliyo bekledim kamyonu gecsin diye.Kamyon sen gel benim cikacagim yere park et.Dedim simdi hapsurduk.Adam da bana sen geri geri git arkadan cikarsin dedi.İyi dedim biliyorum nasil cikilacagini.Aldim geri vitese yarim debriyaj gidelim geriye bakalim dedim.Ama lenet olasi dandik clionun vitesi gecmemis geri viteste gozukuyor arac ileri gidiyor ne oluyor yav dedim ugrastim biraz kapayip actim anahtari en sonunda gecti tabi bende ne moral kaldi ne motivasyon cikarken de debriyajdan hizli cektim biraz ayagi tekledi ama hickiririm boyle ise deyip bastim gaza.

3)Tam gobekten donus yapicam annem aradi bende bos bulunup cebimden cikarip kapadim telefonu.Uyardi asla boyle bir sey yapma bir daha diye.

Sonuc:

sonucu eksik yazmışsın hocam bi daha seni sınava almazlar bu gidişle açıp konuşsaydın keşke :))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.