Şimdi Ara

Askerlik Yoklama Başvurusu ile ilgili 2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. İyi günler. Yedek subaylığa başvurmak için yoklama başvurusuna başlamıştım. Fakat Nitelik Bölümünde babamın mesleği soruldu. Babam emekliydi fakat yaklaşık olarak 1 sene önce vefat etti. O yüzden Yoktur'u mu işaretlemeliyim?
    2. Diğer sorum ise Meslek Bilgileri kısmında Yaptığınız Meslek sorusu. Ben bilgisayar mühendisliğinden mezunum ama çalışmıyorum şu anda. "Bu alanda, fiilen meşgul olduğunuz mesleği seçiniz." diyor. Yoktur mu demeliyim, bilgisayar mühendisi mi seçmeliyim? Teşekkürler.

Edit: Bu arada tecil erteleme sebebinde sadece "Hem okuyup hem askerlik yapmak istiyorum." yazısı çıkıyor. Şubeye gidip sorduğumda siz onu seçin. Biz buraya gelince düzeltiriz. Yedek subaylık başvurunuzda sorun olmaz dediler. Öyle yapmalı mıyım sizce? Çünkü bazı kişiler gidince sisteme mezuniyetlerini geçirip "Askerliğimi yapmak istiyorum." seçeneği çıkmış. Tam emin olamadım. Askerlik şubelerinin hep karışık yorumları var internette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardok_delikaya -- 7 Ağustos 2024; 11:5:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.