Şimdi Ara

Askerlik Tecil ile İlgili Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 92 Ekim doğumluyum.2011 lise mezunuyum.Bu sene ikinci defa üniversite sınavına hazırlanıyorum.Bi arkadasım benim 31 Ekime kadar askerliği tecil ettirmem gerektiğini aksi takdirde asker kacağı olacağımı söyledi.Askerlikten eve herhangl bir yoklama filan gelmedi.Arkadaslar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Askerliği tecil ettirmem gerekiyor mu?Bu konularda bilgim yok acil yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Arkadaşlar ben 92 Ekim doğumluyum.2011 lise mezunuyum.Bu sene ikinci defa üniversite sınavına hazırlanıyorum.Bi arkadasım benim 31 Ekime kadar askerliği tecil ettirmem gerektiğini aksi takdirde asker kacağı olacağımı söyledi.Askerlikten eve herhangl bir yoklama filan gelmedi.Arkadaslar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Askerliği tecil ettirmem gerekiyor mu?Bu konularda bilgim yok acil yardımcı olursanız sevinirim.

askerlik şubesine git sor...merak etme almazlar seni öyle diyenlerede inanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Arkadaşlar ben 92 Ekim doğumluyum.2011 lise mezunuyum.Bu sene ikinci defa üniversite sınavına hazırlanıyorum.Bi arkadasım benim 31 Ekime kadar askerliği tecil ettirmem gerektiğini aksi takdirde asker kacağı olacağımı söyledi.Askerlikten eve herhangl bir yoklama filan gelmedi.Arkadaslar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Askerliği tecil ettirmem gerekiyor mu?Bu konularda bilgim yok acil yardımcı olursanız sevinirim.

92 doğumlu olduğunuza göre son yoklamanız gelmiş(Yoklama eve gelmez). 31 Ekim'e kadar yoklama olmalısınız aksi takdirde yoklama kaçağı durumuna düşersiniz. Tecil işleminide muayene esnasında yaptırabilirsiniz.
    Tecil ettirmek için lise diploması ve 2 adet fotoğraf gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 12 Ekim 2011; 20:41:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.