Şimdi Ara

Aöf kaydım pasif tecil hakkında LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Geçen sene 2 yıllık okulumdan mezun olmuştum. 7-8 ay önce de tecil hakkımı kullanarak 2 yıl daha tecil etmiştim. Daha sonra aöfe kaydoldum ve 2022'ye kadar tecilim uzadı. Ancak Şubat'ta kayıt yenilemedim ve şu an Aöf kaydım pasif halde. E devlette ise şu yazıyor:

ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
    AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN ÖĞRENCİLİĞİ DEVAM ETTİĞİ TAKDİRDE 31/12/2021
    TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR. ÖĞRENCİLİĞİ
    SONA ERDİĞİ TAKDİRDE, 2 AY İÇERİSİNDE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT
    ETMESİ GEREKMEKTEDİR.
    ERTELEME NEDENİ : 35C ÖĞRENCİ EYT

Sorum şu: Zaten aöfe kaydolmasam bile 2020'ye kadar tecilim vardı. Ama kaydolduğmdan dolayı o tecil iptal olmuş mudur? Ve şu an aöf kaydım pasif olduğu için bir sıkıntı çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 24 Mart 2018; 19:38:16 >

• Yardımcı olacak kimse yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aof tecil yaptırıyor mu?
  • Arkadaşlar selamlar 25 yaşındayım benim durumum da bir o kadar karışık. 2 yıllık önlisans mezunuyum. Tekrar sınava girip açık öğretim yazdım dört yıllık.kayit yaptırdim. Ancak bu ayin(subat2019) 2 sinde kayıt yenilemenin son tarihiymis ve bana asla mesaj gelmediği için yaptiramadim. Dün İzmir'e otobüsle giderken GBT kontrolünde yoklama kaçağı olduğumu söyleyip tutanak tuttular 15 gün içerisinde de en yakın askerlik şubesine gitmem gerektiğini söylediler. E devlette öğrenci durumu pasif yaziyor. Kayıt yenilemedigim için. Kafamda çok sorular var ;
    1- ben askerlik şubesine gitsem beni askere alım işlemlerine mı baslatirlar
    2- AÖF den kaydımi sildirip daha sonra askerlik şubesine gitsem 1 yıl tecil hakkı verirler mi? Verirlerse de bu sene tekrar sınava girip AÖF kazansam tekrar tecil hakkımı olur mu?
    3- başka onerileriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.