Şimdi Ara

Askerlik hakkında acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tecil ettirdim ve bana verdikleri kağıtlarda şunlar yazıyor :

Askerlik hizmetinizi yapmak üzere yukarda yazılı olan birliğe tertip edildiniz. sevk yaptırmak için 02.01.2012 tarhinde şubeye gelin. son yoklamanızı yaptırdığınız tarihten sonra okul veya sağlık durumuzda değişiklik olmuş ise ilgili belgelerle sevk tarihinden 10 gün önce şubeye geliniz.

sevk edileceği tarih : 02.01.2012
    erteleme bitim tarihi : 31.12.2011

şimdi 2 sorum var

1.sorum : Ocak 2012 tarihine kadar serbestim yani askere çağırmayacaklar doğrumudur ?
    2.sorum : yaşım 20 boyum 170 askeri hastanede tartıldığımda 96 kiloydum şu an 105 kiloyum ve 30-40 kg fazlası olanlar çürük raporu alabiliyormuş bu durumda ben nasıl alabilirim anladığım kadarıyla kilomun 105 olduğunu gösteren sağlık raporu çıkartıp sevk tarhinden 10 gün önce bu raporu şubeye getircem onlarda bana çürük raporu vercekler öylemi ???

• Gİt askerliğini yap.
  • yapıp yapmama isteği insanın kendisi vereceği karardır kimse karışamaz zaten zorla güzellik olmaz. okuma hakkımı elimden alındı nasıl vatana hizmet edeyimki.. katsayı sorunu yüzünden 4 senem gitti hesabını kim vercek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 22 Mayıs 2010; 15:54:41 >
  • konu açicaktim ama madem askerlik ile ilgili bu konu açilmiş burdan sorim bende sormak istedigimi..

Arkadaşlar benim kuzenim 20 yaşina geldi ama boy: 1,85 kilo: 115

Askere alinir mi sizce bu boy kilo orani nasil oluyo, şimdi biz bunu askere muayeneye falan götürsek çürük mü verirler.. yada askerligini mi ertelerler ne yaparlar bilen var mi ?

Boy: 1,85
    Kilo: 117
  • O kilo ile ilgili konu hemen 1 seferde verilmiyor.
    '' Ertesi yıla bırakma '' kararlarını uyguluyor SAĞLIK KURULU.
    3.muayenede (yani 3.senede , yani 3.kere hastahaneye gönderildiğinde ) durumun devam ediyorsa , belki ( o da belki ) çürük raporu alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 22 Mayıs 2010; 16:23:40 >
  • 1.Evet doğrudur
    2.Sanırım öyle ama biraz daha araştırmanı öneririm
  • arkadaşlar bende dün sülüsümü almak için şubeye gittim. Beni muayene için hastaneye sevk ettiler. muayenede doktor kilo fazlası diyip kağıda mührü bastı sen askerliğe elverişli değilsin dedi, beni tekrar şubeye yollayıp ordan kurul için 3 imzalı sevk kağıdı alıp tekrar gel dedi. pazartesi sabahı tekrar sevk kağıdını alıp hastaneye gidicem. benim yaş 29 kilo 104 boy 1.72... forumda bu konu ile ilgili soru sorduğumda bir arkadaş kurulun ilk seferde 3 ay hava değişimi , 3 aydan sonra durumun değişmemişse 6 ay hava değişimi verdikleririni söyledi... Askeri şubedeki görevlilere sorduğumda ise muhtemelen çürük raporu verecekler dedi..benimde kafam karıştı aslında.. Hayırlısı artık pazartesi anlarız durumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-tecilin dediğin tarihe kadar devam ediyor.
    2- üstte arkadaş yazmış. yaklaşık 4 sene sonra veriyorlar kilodan dolayı elverişsiz raporunu. 2009 kasım ayında arkadaşım almıştı böyle bir rapor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

konu açicaktim ama madem askerlik ile ilgili bu konu açilmiş burdan sorim bende sormak istedigimi..

Arkadaşlar benim kuzenim 20 yaşina geldi ama boy: 1,85 kilo: 115

Askere alinir mi sizce bu boy kilo orani nasil oluyo, şimdi biz bunu askere muayeneye falan götürsek çürük mü verirler.. yada askerligini mi ertelerler ne yaparlar bilen var mi ?

Boy: 1,85
    Kilo: 117

Arkadaşlar yukarida ki soruma cevap alabilirmiyim..
  • Konu aşağı yukarı aynı..
    Verilen cevaplar sizin sorunuz içinde geçerli.

Muayeneye gidecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.