Şimdi Ara

16 Mbps Hızla Bile HD Video izlenebilir. Önemli Olan Kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 100-150 Mbps hızlara bakmayın, hangi operatörde fiyat & kota performansı iyi ise onu tercih edin sonuçta 16-20 Mbps hızda bile gayet rahat internet kullanılır.

• Bana hız versinler kota yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunden beri actigin konulara,attigin mesajlara denk geliyorumda hepsi eninde sonunda 4.5 G deki Vodafone un kotu performansini ortbas etmeye yonelik

Calisan falansan bu durumu normal karsilarim da eger normal bir aboneysen,para oduyorsan ve savunuyorsan durumun gercekten vahim

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Dunden beri actigin konulara,attigin mesajlara denk geliyorumda hepsi eninde sonunda 4.5 G deki Vodafone un kotu performansini ortbas etmeye yonelik

Calisan falansan bu durumu normal karsilarim da eger normal bir aboneysen,para oduyorsan ve savunuyorsan durumun gercekten vahim

haha ya mevzuyu anlayınca guldüm :))

• Bence de kota oncelikli. Paketlerin cogu kac gb'tan olusuyor. Bu paketlerle 90 mbps ile ne yapilabilir ki

• burak01_ kullanıcısına yanıt
    Aynen

O değilde vodafone kotasıda kötü sınırsız dedi ondanda çark etti vodafone çalışanlarının durumuda zor

• Bence de öyle, sonuçta 3g'de hızdan şikayet edenler fazla değildi, herkes kota derdindeydi, şimdi bu hızlarla bu kotalar yetersiz gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3g çok iyi çekmiyordu hatta bazı yerlerde hiç çekmiyordu ve 2gye mahkum kalıyordum ki bu kanser sebebi. 3g çekti mi zaten işimi görüyordum. evindeki interneti 16mbit olan var yani yeterli sadece 50-100gb sonra akk dolunca sıkıntı başlıyor. sen bu tarifeyi 49.90a veriyorsun ev için. ver bana bunun yanında dk sms ve yap 39tl 3g hızında takılayım ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.