Şimdi Ara

16 yaşıma gireceğim boyun 168 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde boy 175 de kaldı sakallar ise sadece çene altı dudak altı ve bıyık kısmında tüy şeklinde çıkıyor.Anlamadım ben bu durumu
  • Kısa boy 160-165 tir 175 orta boydur 185 üzeri uzundur bu Tr'ye göre tabii başka ülkelerde durum değişebilir. Boy zaten marifet değildir orta boyda olmak en iyisidir ergen muhabbeti sadece bu o kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451

Kısa boy 160-165 tir 175 orta boydur 185 üzeri uzundur bu Tr'ye göre tabii başka ülkelerde durum değişebilir. Boy zaten marifet değildir orta boyda olmak en iyisidir ergen muhabbeti sadece bu o kadar.
    Kendinizi avutmayın
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Neyini avutucam 1.85 olsam ne olmasam ne 1.75 boyum var yetiyor. Hikaye bunlar dünyada daha önemli işler var.

• quote:

Neyini avutucam 1.85 olsam ne olmasam ne 1.75 boyum var yetiyor. Hikaye bunlar dünyada daha önemli işler var.
    Kız bulamassın kızlar her zaman uzun kendini koruyup kollayabilecek bir erkek arar 160 boyunda kız bulursun ama o da seninle gezerken 180’lere kayar hep içinde ukte kalır kızın en ufak durumda postayı koyar zaten büyük ihtimal paran için senle birliktedir bu boyla.

187’im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen ciddi misin yav bu kafayla yaşama sen bir de teist isen daha da komik ulan şu dünyada ne insanlar var yav :D

• Kızla filan ilgisi yok bu işin.160 adam bile kız tavlayabilir.Yaptığım spordan ötürü boyumun en azından 180-182 olmasını istiyorum hepsi bu.Bu boyla yaşın kadar sevgilim oldu dostum :)
  • quote:

Sen ciddi misin yav bu kafayla yaşama sen bir de teist isen daha da komik ulan şu dünyada ne insanlar var yav :D
    GERÇEKLER ACIDIR ASLAAANNIM

• balık yağı ve polen ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Senin yaşın küçük belli fazla üstüne gitmiyorum senin boyumda arkadaşım da boyuma göre kız bulmuyorum diye yakınıp 1.80 olmak istiyordu. Diğer bir 1.90 arkadaşım 1.65 civarı şişko birinden dayak yiyip gözünü davul gibi şişirip morarttığını anlatıyordu çocuğu o halde gördüğümde gerçekten çok üzülmüştüm. Uzun boy dediğin mankensen işine yarar o kadar sende de Kıvanç gibi tip ve fizik olmadığı için bir halta yaramaz.

• quote:

Senin yaşın küçük belli fazla üstüne gitmiyorum senin boyumda arkadaşım da boyuma göre kız bulmuyorum diye yakınıp 1.80 olmak istiyordu. Diğer bir 1.90 arkadaşım 1.65 civarı şişko birinden dayak yiyip gözünü davul gibi şişirip morarttığını anlatıyordu çocuğu o halde gördüğümde gerçekten çok üzülmüştüm. Uzun boy dediğin mankensen işine yarar o kadar sende de Kıvanç gibi tip ve fizik olmadığı için bir halta yaramaz.
    Anlattığın hikayelerin hepsi eminim yaşanmıştır.

Olsun boy uzatma ameliyatları da var üzülme çok

Arkadaşın numarasını vereyim kendin sor yaşanmış mı diye ulan nasıl adamsınız anlamadım gitti Mike Tyson 1.78 boyunda adam ağır sıklette 2 metrelik adamları haşat ediyordu. Sen kendini ne zannediyorsun? 1.87 boyun var diye önüne geleni döveceğini mi sanıyorsun?

• Bol bol yüz ;)

• Konuyu görünce, uzun yıllar spor yapmış bir büyüğün olarak cevap yazmak istedim. Öncelikle dert etme. Boyun en az 2 cm, tahminen 4-5 cm daha uzayacaktır.

Genetiğinin müsade ettiği ölçüde, maksimum uzama miktarına ulaşmak için senin de çaba harcaman gerek. Beslenmene,kilona,yağ oranına dikkat et. Mümkünse bir sporla ilgilen. Yüzmek yararına olur. Mümkün olduğunca yüzmeye bak. Vücuttaki hemen hemen her kas grubunu çalıştırır. Gelişim çağında, boy uzaması ve fizik gelişiminde çok etkilidir.

Bunun yanı sıra kick boks ya da boks ile ilgilenmeni tavsiye ederim.

Beslenmene çok dikkat etmen lazım. Mümkünse haftada en az bir gün balık tüket. Palamut iyidir. Özellikle siyah kısmı yararlıdır. Vitamin almaya da özen göster. Multivitamin ve balık yağı tavsiye ederim.

Zararlı gıdalardan uzak dur. Bilhassa asitli içeceklerden.

Mümkünse ev yapımı yoğurt,ayran da tüketmeye çalış. Özellikle yaz aylarında, uygun saatlerde vücudunun güneş görmesi yararlı olur. Denizden çıktıktan sonra en az 30 dakika güneşlen.

Son olarak uyku düzenine dikkat et. Akşam 10 sabah 6 arasını uyuyarak geçirmeye çalış.

• Uzaman devam ediyor heralde şuan yapabileceğin tek şey basketbol oynamak,kendini baskete ver olursa olur,olmasa genetik,çok kafaya takma.

Basketboldan başka yapacak hiçbirşeyin yok.

Gelişimin bitmediyse sıkıntı yok,uzayabilirsin.

Ben liseye başladığımda boy 1.78 di. 1.85 hayali kuruyordum herkes bana olmaz dedi. Benim gelişimim tamamdı artık, sakal makal fulldü 9 deyken. Yani ergenliğin gelişme kısmı bitmeye yakındı.
    Şuan boyum yine 1.78. Herkes haklı çıktı. 4 yılda uzamadım.

Tamamen gelişimlerini alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 15 Eylül 2018; 20:23:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşın numarasını vereyim kendin sor yaşanmış mı diye ulan nasıl adamsınız anlamadım gitti Mike Tyson 1.78 boyunda adam ağır sıklette 2 metrelik adamları haşat ediyordu. Sen kendini ne zannediyorsun? 1.87 boyun var diye önüne geleni döveceğini mi sanıyorsun?
    Tamam mayk taysın öyle diyosan öyledir hadi bakalımm hoppaaa

• Bes on yil sonra ulan neyi kafaya takiyormusum diyeceksin. İstersen on yil sonra gel bak bu konuya.

• 14 yaşında falan 175 boyundaydım. Babam da 1.85 falan. O aralar ooo sen babanı falan geçersin diyorlardı. Şuan 25 yaşımdayım hala 175im

• İlk cümleyi okuynca 25 30 sandım 17 yi görünce güldüm yalan yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.