Şimdi Ara

16 yaşıma gireceğim boyun 168

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba kardeşlerim,abilerim,ablalarım.
    Ben 16 yaşıma gireceğim ekimde fakat boyum 168 cm.
    Babam 170 annem 150 yani aileye göre normal ama ben 175 olmak istiyorum.
    Sizce uzayabilir miyim?
    kemikler daha kapanmamış baktırdım ama kapanmaya başlamış.
    Lise 2 de 166 idim 3 e geçeceğim 168 oldum
    eczanede ölçtüm.
    kırıcı yorum yapmayın lütfen Teşekkürler
    Guncelleme
    Evet, tam tamına 5 ay geçmiş ve boyum hâlâ 168. Artik eskisi kadar kafaya takmiyorum lise 3 ve 2. Donemdeyim daha da uzamam.
    Edit2: suan 169um biraz basket falan oynadım insallah 175 olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüloooo -- 27 Ağustos 2019; 20:56:37 >

• Benim boyum 1.71 yapacak bir şey yok kısa boylu olup tarihe geçmiş kişilerle avutuyoruz kendimizi (Büyük İskender, Messi)
  • 20 ye kadar uzarsın
    basketbol ve yüzme tavsiyemdir
  • Bu arada 1 yıl sonra uplayacağım bakalım kaç olacak
  • Kafaya takma kardeşim yaşına göre boyun iyi, uzar daha.
  • Bol bol basket oyna kardeşim benim senin yaşlarındayken boyum durmadan uzardı çünkü her hafta okuldaki spor salonunda alırdım basket topunu elime 2 ders boyunca hiç durmadan tek başıma olsa bile basket atmaya çalışırdım. Daha sonra liseye geçtim. Orda spor salonu yoktu çok basket oynayamadım ve boyumun uzaması durdu.. emin ol faydasını görürsün fırsat buldukça basket oyna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Finodan , dalmacyali cikmasini kimse beklemez degil mi , o yuzden boy meselesinde kisa olanlar ailesini suclasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu yaslarda dert ediyorsun ilerde gülüp geçeceksin. Ben de 17 yaşıma gireceğim 173-175 arası bir şeyim tam olarak bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de gecen sene sen gibiydim şimdi lise sona geçtim boy 173

• Hiç zaman kaybetmeyip basketbola başla. Eğer ertelersen muhtemelen hiç başlamazsın. Ama kesinlikle faydası olur. Faydası olmaz diye düşünme, sürece odaklan sonuca değil. Eminim rahat 1.75'i bulursun.
  • Dostum ben de araştırıyordum hep o dönemler. Esas etkili olan faktör genetik tabi spor yapıp iyi beslenirsen desteklemiş olursun. Benim boyum 11.sınıfta falan 1.76 idi, öyle de kaldı. 19 yaşındayım, 1.76yım hala. Neredeyse tüm arkadaşlarım benden uzundur. Ara sıra dalga da geçerler. Eskiden alınırdım ama şimdi inan ki umursamıyorum, gülüp geçiyorum çünkü bu elimde olan bir şey değil ve bunu değiştiremem. "Ne yani arkadaşım uzunsa bu onun başarısı mı sanki?" derim kendi kendime. Benim için önemli olan işin içinde emek olmasıdır. Bu düşünceyi benimsedim ve artık kafamı böyle meseleler eskisi kadar meşgul etmiyor. Çaba gösteriyorum ve karşılığında alıyorum. Şu an tıp fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim ve ilerde bir sürü hedeflerim var. Hayatta fiziksel görünüşün vereceği memnuniyetten başka tadılması gereken bir sürü meyve var. Boşver gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kederli tosbağa

Dostum ben de araştırıyordum hep o dönemler. Esas etkili olan faktör genetik tabi spor yapıp iyi beslenirsen desteklemiş olursun. Benim boyum 11.sınıfta falan 1.76 idi, öyle de kaldı. 19 yaşındayım, 1.76yım hala. Neredeyse tüm arkadaşlarım benden uzundur. Ara sıra dalga da geçerler. Eskiden alınırdım ama şimdi inan ki umursamıyorum, gülüp geçiyorum çünkü bu elimde olan bir şey değil ve bunu değiştiremem. "Ne yani arkadaşım uzunsa bu onun başarısı mı sanki?" derim kendi kendime. Benim için önemli olan işin içinde emek olmasıdır. Bu düşünceyi benimsedim ve artık kafamı böyle meseleler eskisi kadar meşgul etmiyor. Çaba gösteriyorum ve karşılığında alıyorum. Şu an tıp fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim ve ilerde bir sürü hedeflerim var. Hayatta fiziksel görünüşün vereceği memnuniyetten başka tadılması gereken bir sürü meyve var. Boşver gitsin.
    Çoğunluk 1.76 dan uzunlar nasıl oluyor tr'nin ortalaması 173 ben sokağa çıktım mı max 180 adam görüyorum o da çok nadir geneli 175 civarı oluyor. 1.76 da dalga geçilecek bir boy değil orta bir boy arkadaşlarının kaç merak ettim.

• 168 boyun nedir zürafa gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bunun Türkiye ortalamasıyla ne alakası var? Ben arkadaşlarımdan örnek verdim. Buraya gelip de yalan söylecek değilim. Ayrıca o ortalamanın içine yaşlanmayla beraber hafifçe boyu kısalan kişiler de dahil.
  • intaar et
  • Kederli tosbağa kullanıcısına yanıt
    Senin arkadaşlar zürafa o zaman yaşlanma ile 173 18-24 arası 174,5 ortalama hikaye bunlar sokakta gördüğüm herkes 1.75 e yakın veya altı 190 adam binde bir çıkıyor.

• 16 yaşıma girerken boyum 169 du. 17 ye gireceğim, 171-172 arası.

Babam 176-177 annem 167-168.

Edit:lise 3 e geçtim. Hangi yıl ve ayda doğdun söyler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forest1224 -- 15 Eylül 2018; 18:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451

Senin arkadaşlar zürafa o zaman yaşlanma ile 173 18-24 arası 174,5 ortalama hikaye bunlar sokakta gördüğüm herkes 1.75 e yakın veya altı 190 adam binde bir çıkıyor.
    168 boyum var sen 175 sin hatta 178 varsin diyen arkadaşlarım oldu sen düşün.

• delisakir6 kullanıcısına yanıt
    Metre ile mi boyunu ölçtün?

• quote:

Orijinalden alıntı: Qwait

Erkekte 1.80 asagisi kisadir. Ben 1.85 boyundayim kendimi uzun hissetmiyorum bile olmasi gereken boydayim. 1.90 uzeri uzundur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.