Şimdi Ara

16 yaşıma yeni girdim boy 1.64. Daha uzar mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
10.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 17 yaşındayım 1.78 boyundayım.. Bunu Babamın boyuna ve her gece süt içmeye borcluyum.. Süt İç Gunde 500ml ve zıplama egzersızlerı yap.. örn. tavana degmeye calıs...
  • sakalların ve göbek deliğinin etrafında kıl çıkmışsa hayatta uzamazsın
  • Balık yağı + arı poleni + spor yap(ip atlama - yüzme ) idealdir

Ben de senin durumundayım artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
  • ya bu yaştan sonra uzamış olanlar var mı? kaç santim uzadınız bi yazsanız onu :S
  • 16 yaş
    boy:191
  • Bol Bol Süt İç , Basketbol Oyna , İp Atla , Yüzmeye Git Bunlar Seni Hem Fiziksel Hemde Ruhen Geliştirecektir.

İyi Forumlar.
  • 1.70 olur muyum acaba?
  • 1.70 olursun korkma daha 2-3 uzarsın.Bende yaş 18 boy 1.86 çok uzunum
    boy:1.86

ama zayıfım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hoest

anne-baba kısa 1.60 boyundalar. benim idealim de 1.70-1.75 arası bir boya sahip olmak.

mayıs 26 da 16 ya girdim, yani yaklaşık 1.5 ay geçti. daha uzar mıyım sizce? aynı durumda olup da uzamış olanlar lütfen yazmaktan çekinmesinler.

Ben lise bir itibariyle 1.60 idim mezun oldum 1.76 gibi bir boyum var ; saygılar.Ancak ne zaman ergenliğe girdiğine bağlı olarak da değişir , diyorsan 12 yaşımda girdim aha böyle kalırsın , e diyorsan 20 mayısta girdim 1.85 de olursun.
  • fiziksel olarak 25 yaşına kadar uzama ihtimalin var fakat genelde 18 den sonra durur ve genelde erkeklerde 14-17 arası en hızlı boy uzama çağıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: [HONDA]TYPE-R

fiziksel olarak 25 yaşına kadar uzama ihtimalin var fakat genelde 18 den sonra durur ve genelde erkeklerde 14-17 arası en hızlı boy uzama çağıdır

3 yıldır 4-5 santim anca uzamışımdır :S
  • Yaş 17
    Boy 1.71

1.77-1.80 arası olacağımı düşünüyorum.
  • Erkeklerde 21-22 yaşına kadar uzama devam eder. yaş 20 lere ulaştıkça çok yavaşlar, Bence uzarsın, hatta bir yazda bile 170 i geçebilirsin. Süt ve süt ürünlerini bol tüket
  • 16 dan 17 ye geçerken 6-7 cm atmışımdır rahat
  • 12 Haziran da 16 yaşıma girdim. Boyum 1.70-1.72 civarlarında. Az mı çok mu Kilolu da değilim, zayıfım hatta... Sana tavsiyem süt ve süt ürünler ile kalsiyum alman, ve artı olarak D vitamini desteği alman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 15 Temmuz 2010; 13:29:59 >
  • ben de 15 yaşındayım... şöyle bi baktımda forumda herkes küçükmüş beaa herkesin yaşı ortaya çıktı :D muhaha nse ben 15 yaşındayım 1 aralık dogumluyum fakat boyum 1,85 basketbolloynuyorum renault alt yapısında oynuyorum süt içiyorum... amacım smaç basabilmek için 1,90 ı geçmek tavsiye ederim.. :D
  • yaş 17
    Boy:1.77
    Kilo:54
  • anne baba kısa ve dedelerinden herhangi biri uzun değilse tıfıl kaldın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.