Şimdi Ara

16 yaşında 168 boy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ah be abicim kendime diyorum bu kadar kalsan ne gelecek elinden ne yapabilirsin ki diye. Fakat gel gör ki beynime söz geçiremiyroum sürekli aklıma geliyor doktor uzarsın diyor ama bu kadar sakal ve 16 yaştan sonra pek ümidim yok açıkçası. Net bir doktor olsa kemik kapandı uzamazsın dese ama demiyorlar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloooo

ah be abicim kendime diyorum bu kadar kalsan ne gelecek elinden ne yapabilirsin ki diye. Fakat gel gör ki beynime söz geçiremiyroum sürekli aklıma geliyor doktor uzarsın diyor ama bu kadar sakal ve 16 yaştan sonra pek ümidim yok açıkçası. Net bir doktor olsa kemik kapandı uzamazsın dese ama demiyorlar işte
    Anladığım kadarıyla doktor ucu açık konuşuyor, sende bu durumdan etkilenip hem umutlanıyorsun hem umudun kırılıyor.

Yaşınla alakalı bir durum, senin yaşında çoğumuz dış görünüşe takıntılı durumdaydık. Fakat bu durumu kafanda ne kadar büyütürsen sonuçlarına o kadar üzülürsün. Boyundan dolayı değil, kendi beklentilerinden dolayı üzülürsün. O sebeple kendini olduğun gibi sev ve yaşa, bırak boya bu kadar takılma...

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Kendini üzüp strese sokmaktan başka bir halta yaramayan konu :) Güzel kardeşim 180 olursun desek ne olur aynı kalırsın desek ne olur ? Herkesin vücut gelişimi farklı, kimisi uzar kimisi erken uzamayı keser vs vs

Kendini böyle mevzulara şartlama, daha fazla takıntılı olursun bu durum davranışlarına yansır. Her türlü sonuç seni üzer.
    Hocam ben 16 yaşındayım, boyum 1.76 yıllardır uzamıyorum, sakalım neredeyse hiç yok sayılır, göğüs kılı falan da yok, bu yaştan sonra daha uzama ihtimalim var mı? kıl durumu genetik değil ailedeki herkesin sakalı var.
  • Bende senin yaşındayken aynıydım şuan 20 yaşındayım 174 oldum kıl mıl hiç bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umutlarım boşa çıkmaz umarım. S

• Benim 16 yaşındayken 10 cm di şimdi 14 cm

• hocam beninmde annem ve babam (özellikle babam dev gibi) uzun olmalarına rağmen bende 1.67 de kaldım. Şans işi Allah kimine veriyor kimine vermiyor. süt içmeye çalışıyorum ben tavsiye ederim
  • babam annem kısa 170 150 ikisi yani ben 167 cm falan olcakmışım hesaplamalara göre ama ben 168im şuan 175 falan olsam yeter
  • hüloooo H kullanıcısına yanıt
    hocam artık şu konuya netlik getirelim bitek anne babaya bakılarak yorum yapılamaz

annem 160 babamda 167 falandır ama abim 183 benim boyumda 1.72 kardeşimde 11yaşında ama yaşıtlarına göre biraz uzun.

tavsiyem şu önündeki 2 sene yüzme, fitness gibi sporlarla ugras beslenmene dikkat et uzayacagın varsa bu dediklerimde genetigindeki max boya ulaşırsın uzarsın sıkıntı yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2pac. -- 14 Ağustos 2018; 14:46:46 >
  • sakal cikmasi icin erken, boy konusu degisir 5-10 cm uzayabilirsin, uzamayabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yil önce konum vardi hatta acmistim boyum 164 dü 15 yasindayken suan 1.82 annem 164 babam 1.80 amcalarim hepsi 185 üstü

• Benim hala düzgün sakalım yok ama yaşım geçti uzamam, bol 184 ölçtü sağlık ocağı ama 182-183 falanım

• Çok kaliteli beslen, aban yani. Kilo al biraz 10 kilo kadar. O ara sporla onu ver. Boya vurucaktır.

• 17 yaşımda 180cm boy vardı
    nasıl başladı hatırlamıyom biden lise son sınıfa başlar başlamaz bağımlılık seviyesinde basketbol oynama hastalığına yakalandım
    okulda bulduğum en küçük fırsatta basketbol oynardım
    her kurulan takıma girip mutlaka oynardım
    hatta nöbetteyken nöbeti bırakıp bahçede basketbol oynayanlara katılırdım
    iyi oynamazdım ama mutlaka oynardım

18 imi bitirdiğimde 185cm boyum oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000
  • hüloooo H kullanıcısına yanıt
    Kardeş o benim arabamın modeli, Doğum tarihimi nickime niye yazıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.