Şimdi Ara

16 yaşında 168 boy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ahali.Benim boy 168 yaş 16 çene ve faullerde 2 3 aydır sert sakal çıkıyor ama göğüs kılı tüy seklinde çok yok yani.
    Annem 150 Babam 170 benim hedef 175cm olmak sizce olabilir mi?
    yada siz 16 yaşından sonra uzadınız mı diyelim :D
    168

DÜZENLEME 24 MART 2019
    evet 11. Sinif biticek hala 168im :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüloooo -- 24 Mart 2019; 13:29:28 >

• 16 yaşından sonra hiç uzamadım ben. Boyum 173. 175 olmayı boş ver. zaten 1.80den birkaç cm düştükten sonrası kısa kalıyor artık.
  • aga yapma ya. 1 cm uzadım ama devamı gelir mi bilmem. 6 ayda bir endokrin doktoruna gidiyorum THS bozukluğundan. Şuan iyi ama belki düzelirse daha uzarım.
  • Benimde yaş 16 boy 176 uzamayı bekliyorum ama nafile delireceğim artık

Sakal çok az çıkıyor, yani haftalarca bıraksam bile uzaktan belli olmuyor yakından belli oluyor, göğüs kılı desen hiç yok, bildiğin köseyim ama buna rağmen 2-3 yıldır aynı boydayım, bir de üstüne zayıfım eğer bu boyda kalırsam lanet edeceğim çünkü yıllardır boyumun uzaması için her şeyi yapıyorum, günde 2 bardak süt içiyorum bol bol protein tüketiyorum uykuma dikkat ediyorum ama sonuç bu...
  • 2 cm kadar uzadım.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Aga bende bayadır uzamıyordum THS hapı kullanıyorum 8 aydır falan 1 cm uzadım haptan mı bilmem ama bu arada benim hedefim senin boylarında olmak.
    Saçmalama boyun gayet yeterli kilo almaya bak...
    benim sakal 2 haftada bir traş istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Benimde yaş 16 boy 176 uzamayı bekliyorum ama nafile delireceğim artık

Sakal çok az çıkıyor, yani haftalarca bıraksam bile uzaktan belli olmuyor yakından belli oluyor, göğüs kılı desen hiç yok, bildiğin köseyim ama buna rağmen 2-3 yıldır aynı boydayım, bir de üstüne zayıfım eğer bu boyda kalırsam lanet edeceğim çünkü yıllardır boyumun uzaması için her şeyi yapıyorum, günde 2 bardak süt içiyorum bol bol protein tüketiyorum uykuma dikkat ediyorum ama sonuç bu...
    Sen kısa boyun tam başlangıcısın. 176 iyi boy değil ama kötü hiç değil. Ağırlık çalış ama yağ oranını düşük tutmaya bak iyice bence. İnce olmaya bak. Ben mesela napsam yapayım kısa gözükürüm ama senin durum tam öyle değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Yaşındayım boyum 162
    10 yıl önce açıldı
    1.78 boy 74 kilo
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13 yaşındayım boyum 1.53
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüloooo

Aga bende bayadır uzamıyordum THS hapı kullanıyorum 8 aydır falan 1 cm uzadım haptan mı bilmem ama bu arada benim hedefim senin boylarında olmak.
    Saçmalama boyun gayet yeterli kilo almaya bak...
    benim sakal 2 haftada bir traş istiyor.
    Hocam öyle diyorsun ama boyum sadece bir kaç kişiye kıyasla iyi, benim sinir olduğum şu akrabalarımın hepsi benden uzun, abim benim yaşımdayken doğru düzgün uyumuyormuş bile şimdi boyu 1.82

Yine baba tarafından bir kuzenimin boyu 1.92, onun kardeşinin boyu 1.86, anne tarafından bir kuzenim de 1.91, bunun dışında baba tarafından diğer 2 kuzenim de 1.83-1.82 civarı

Akrabalarım bu kadar uzunken bu boyda kalmak beni sinir ediyor, metroda falan kızlar bile benden daha uzun, ben de boyum uzamıyor diye çocuk endokrin doktoruna gitmiştim, tahlil sonucu d vitamini eksikliği çıkmıştı, ama gel gör ki bu tahlilden 1 yıl mı ne geçti, bunu öğrendikten sonra bol bol güneşe çıkmıştım d vitaminim bayağı artmıştı, ama 1 yıl geçti boyum yine uzamadı

Babandan 10cm uzun veya 10cm kısa olman normaldir baban 180 ise sen 170 veya 190 olabilirsin.
    Uzak akrabaların yada atalarında kısa birine genlerin çekmiş olabilir.
    kafana takma boyun normal biz ne yapalım?
    168
  • 15 yaşında 1.71 dim 18de 183 22de 185
  • quote:

Babandan 10cm uzun veya 10cm kısa olman normaldir baban 180 ise sen 170 veya 190 olabilirsin.
    Uzak akrabaların yada atalarında kısa birine genlerin çekmiş olabilir.
    kafana takma boyun normal biz ne yapalım?
    168
    Hocam babam 1.70 annem 1.68, amcamların boyları da babamla aynı sinir oluyorum neden kuzenler uzun ben değilim

Hocam zaten hesaplayınca boyunuz 175 olcak diyor.
    Normal boyunuz 170 kızları götürebilirsiz en azından
    birde bana bak kzılar benden uzun
    Ne yapsak bilemedim psikolojim bozuldu
  • quote:

Hocam zaten hesaplayınca boyunuz 175 olcak diyor.
    Normal boyunuz 170 kızları götürebilirsiz en azından
    birde bana bak kzılar benden uzun
    Ne yapsak bilemedim psikolojim bozuldu
    Hocam öyle de abim nasıl 1.82? abim benim yaşlarımda birden boy atmış, bende birden boy attım ama bu boyda kaldım, kızlar benden de uzun ki hocam örneğin yolda geziyorum yanımdan bir kız geçiyor kızın yanağına falan geliyorum :(
    Moquk sen hollanda da falan mı yaşıyosun 180 kız ben hayatımda 4 5 kere gördüm çoğu 160 175 arası ya
    ben napıyım bide beni düşün
  • Ara fosil bulundu evrime delil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgem kullanıcısına yanıt
    acımasız sert yıkıcı
  • Kendini üzüp strese sokmaktan başka bir halta yaramayan konu :) Güzel kardeşim 180 olursun desek ne olur aynı kalırsın desek ne olur ? Herkesin vücut gelişimi farklı, kimisi uzar kimisi erken uzamayı keser vs vs

Kendini böyle mevzulara şartlama, daha fazla takıntılı olursun bu durum davranışlarına yansır. Her türlü sonuç seni üzer.
  • hüloooo H kullanıcısına yanıt
    Tatlı dildir mühim olan kalbin güzel olsun yeteer en kötü günde 5 defa eyyyyyyy çek BOŞKUMANDA olursun meydanlar senin aşkınla dolar dolar dolar dolar 7 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.