Bildirim
16 yaşında b1 ehliyet almak
JACK & JONES Erkek Jjestar Jj Sweat Hood Noos Kapüşonlu sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHXHQG7R
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu beni bilgilendirebilecek bir ağabeyim ? -
Eminim ki b1 ehliyet almış bir ağabeyin yoktur. Sen buralarda fazla vakit kaybetmeden bence birkaç ehliyet kursu ile konuş, bakalım onlar ne diyor. -
Zahmet etme ben araştırdım yanıtlıyorum. Önce B1 ehliyeti hangi aracı kullanmak için gerekiyor ona bir bakalım.
KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 75
d) B1 sınıfı sürücü belgesi net motor gücü 15 kilovatı, net ağırlığı 400 kilogramı, yük taşımacılığında kullanılanlar için ise net ağırlığı 550 kilogramı geçmeyen dört tekerlekli motosikletleri kullanacaklara verilir. Elektrik ile çalışan araçların net ağırlıklarının hesaplanmasında batarya ağırlıkları dikkate alınmaz.
Peki bu araçlar nedir? ATV doğru cevap. Peki onroad mu offroad mu? püf nokta burası. ATV nin onroad olabilmesi için yani normal şehiriçi veya şehirlerarası herhangibir trafik olan yerde (köy yolu dahil) kullanılabilmesi için ruhsat plaka sigorta gerekiyor. Peki ruhsat plaka çıkartabilmek için ne gerekiyor? ÖTV. Peki ATV lerde ÖTV oranı nedir? %45
Önce bu bilgiyi bir kenara koy. ATV alırken hesaplarsın.
Bu bilgiden sonra hala 16 yaşında B1 ehliyeti almak istiyorsan. Aşağıdaki linkteki sürücü kursuna veya sana yakın bir sürücü kursuna bir sor istersen. Ya da 2 yıl daha bekle B sınıfı ehliyet al en temizi. Boşu boşuna 2 kere kurs parası verme.
http://www.pasasurucukursu.com/?pnum=181&pt=B1+S%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1+(ATV)+Ehliyeti
-
Çok teşekkür ederim hocam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hero dash 125 lastik hava basıncı kaç olmalı
- kymco downtown 250i yorum
- sürücü kursu değiştirme dilekçesi
- apec 150 cc motor yorum
- otobüsle motor taşıma ücreti 2024
- aprilia sr 125 yorum
- honda hornet 750 fiyat
- aprilia tuareg 660 teknik özellikleri
- honda activa 125 yakıt tüketimi
- honda cb 125 f sıfır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X