Şimdi Ara

16 Yaşında Saç Dökülme Problemi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben her gun yikarim hsfta sonlari yikamam yaglandiririm cunku sacin yaglanmasina ihtiyaci var ek olarak mevsimlik sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Ben her gun yikarim hsfta sonlari yikamam yaglandiririm cunku sacin yaglanmasina ihtiyaci var ek olarak mevsimlik sanirim

Anladım. Ben de her gün yıkıyorum, bu bazen 2 güne de çıkabiliyor. 1 gün yıkamazsam hemen yağlanıyor. Kafam çok karışık
  • Saclarina iyi bak dokulmez.jole vs. Kullanma sampuan yerine dogal zeytinyagli sabun bul kullan ya da dokulmeye karsi sampuan kullan saclarini yikarken ozellikle buna dikkat et saclarinin diplerine deriye masaj yaparak yika.cok kafana takma.ins. saclarin dokulmez ne diyeyim :) saclarinida hergun yikamaki yaga ihtiyac duymasin cok yikiosan 2-3 gunde bir
    sıvı sac kremı kullanabılırsın sacı besleyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1026 -- 10 Ekim 2014; 16:04:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerA.gs98

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

çinko b12 al ama önce kan testi yaptır

Teşekkür ederim tavsiyen için, sağ ol.

önemli değil bu durumlarda saçlarına bitkisel yağlar sür ve aynı zamanda gerekli vitamin ve mineralleri ağız yoluyla al çok faydalı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

çinko b12 al ama önce kan testi yaptır

Teşekkür ederim tavsiyen için, sağ ol.

önemli değil bu durumlarda saçlarına bitkisel yağlar sür ve aynı zamanda gerekli vitamin ve mineralleri ağız yoluyla al çok faydalı olur

Teşekkür ederim önerilerin için, deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1026

Saclarina iyi bak dokulmez.jole vs. Kullanma sampuan yerine dogal zeytinyagli sabun bul kullan ya da dokulmeye karsi sampuan kullan saclarini yikarken ozellikle buna dikkat et saclarinin diplerine deriye masaj yaparak yika.cok kafana takma.ins. saclarin dokulmez ne diyeyim :) saclarinida hergun yikamaki yaga ihtiyac duymasin cok yikiosan 2-3 gunde bir

Zaten 3-4 senedir jöle vs. asla sürmedim saçıma, 2 günde bir yıkıyorum saçlarımı ve Clear Hızlı Stil kullanıyorum. Şu son kutu da bittikten sonra dökülmeye karşı şampuana başlayacağım. Teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Saclarina iyi bak dokulmez.jole vs. Kullanma sampuan yerine dogal zeytinyagli sabun bul kullan ya da dokulmeye karsi sampuan kullan saclarini yikarken ozellikle buna dikkat et saclarinin diplerine deriye masaj yaparak yika.cok kafana takma.ins. saclarin dokulmez ne diyeyim :) saclarinida hergun yikamaki yaga ihtiyac duymasin cok yikiosan 2-3 gunde bir

Zaten 3-4 senedir jöle vs. asla sürmedim saçıma, 2 günde bir yıkıyorum saçlarımı ve Clear Hızlı Stil kullanıyorum. Şu son kutu da bittikten sonra dökülmeye karşı şampuana başlayacağım. Teşekkür ederim.

bende clear kullanıyorum genetık olmadıgı halde saçlarımı döküyor galiba wax sprey vs. kullanıyorum fakat her gün kesinlikle yıkıyorum clear ile ama dökülüyor niyeyse söylyim

• quote:

quote:

quote:

bende clear kullanıyorum genetık olmadıgı halde saçlarımı döküyor galiba wax sprey vs. kullanıyorum fakat her gün kesinlikle yıkıyorum clear ile ama dökülüyor niyeyse söylyim

Clear mı döküyor acaba

• omerA.gs98 O kullanıcısına yanıt
    aga clear 10 numara şampuan kuzenler babam vs. kullanıyorlar kepeğe karşı etkili hiç saçlarıda dökülmüyo hepsinin saçtan saça değişyio benimki asırı ınce ondan dokuluyo olabılırmı bılmıyorum
  • bende zaten clearlık bır durum yok head and shoulders da dokuyordu
  • quote:

aga clear 10 numara şampuan kuzenler babam vs. kullanıyorlar kepeğe karşı etkili hiç saçlarıda dökülmüyo hepsinin saçtan saça değişyio benimki asırı ınce ondan dokuluyo olabılırmı bılmıyorum

Sorun şampuanda değilmiş abi. Benim büyük kuzenimde de aynı sıkıntı varmış. Kan testi yaptırıp, hangi vitamin eksikliği varsa onun hapını kullanmış daha sonra dökülmedi diyor benimkiler.
  • Saçının yapısı ince mi kalın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Saçının yapısı ince mi kalın mı?

benımkıler cok asırı ınce ya
  • quote:

quote:

Saçınız mı dökülüyor?

• quote:

quote:

quote:

Saçınız mı dökülüyor?

yok ya o kadar deıl wax sprey vs. kullanıyorum her gun yıkıyorum ama elımle sacımı zorla cekınce ya da okulda falan kıtabın ustunde 3-4 tane goruyorum bence normal
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saçınız mı dökülüyor?

yok ya o kadar deıl wax sprey vs. kullanıyorum her gun yıkıyorum ama elımle sacımı zorla cekınce ya da okulda falan kıtabın ustunde 3-4 tane goruyorum bence normal

Hangi marka ürün kullanıyorsunuz

• wax osis flex wax bi ara mess up kullandım sprey taft 4 numara şampuan clear men
    duştan sonrada saçıma schwarzkopf sıvı saç kremi sıkıyorum
    her gün bu ürünleri kullanır ve her gün saçlarımı yıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1026 -- 19 Ekim 2014; 20:34:28 >
  • Dökülme sorunu yaşıyorsanız şampuanı değiştirin market ürünü kullanmayın

• quote:

Dökülme sorunu yaşıyorsanız şampuanı değiştirin market ürünü kullanmayın

shadow101 argan yaglı sampuan al dedı eczaneden organix markafalan sız ne onerırsınız
  • quote:

quote:

Dökülme sorunu yaşıyorsanız şampuanı değiştirin market ürünü kullanmayın

shadow101 argan yaglı sampuan al dedı eczaneden organix markafalan sız ne onerırsınız

Sadece kerastase

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.