Şimdi Ara

16 Yaşında Saç Dökülme Problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 16 yaşındayım ve saçlarım için çok endişeleniyorum. Babamın tepesi açık, abim 30 yaşında ve onun da öyle. Abimin gençken ki saçlarını hatırlıyorum çok gürdü ve şu an tepesi açık ve o gür saçlarından eser yok. Saçlarımın ileride döküleceğinden, tepemin açılacağından eminim. Çok güzel saçlarım var ve saçlarımı kaybetmek istemiyorum, geçen seneye göre saçlarım seyrelmiş biraz. Bunu berber arkadaşım da fark etti. Son zamanlarda saçımı yıkarken de tellerin düştüğünü fark ettim. Bunun için önlem almayı düşünüyordum ama böyle 20'li yaşlarda falan. Berber arkadaşım da öyle deyince daha bi' tırstım ve şimdiden önlem alma kararı aldım; erken önlem işe yarayabilir diye düşünüyorum. Tavsiyeleriniz var mı, ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerA.gs98 -- 19 Eylül 2014; 19:18:34 >

• Dostum irsi bir durum söz konusu yani genetik. Suan hatırlamıyorum ama bi kötü hormonu bakılıyorlardi dökülme duruyordu ama yan etkisi var erkeklik zarar görüyordu galiba doktora git kanttestini yaptır çıkar zaten dökülecek muhtemelen belki hormon felan demir cart curt yavaşlatıyor ama olacağına varır sonra ektirme olayına girebilirsin ama ne kadar kayıp olur bunu azaltmak mümkün mu doktorla konuş ama kimyasallardan uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Dostum irsi bir durum söz konusu yani genetik. Suan hatırlamıyorum ama bi kötü hormonu bakılıyorlardi dökülme duruyordu ama yan etkisi var erkeklik zarar görüyordu galiba doktora git kanttestini yaptır çıkar zaten dökülecek muhtemelen belki hormon felan demir cart curt yavaşlatıyor ama olacağına varır sonra ektirme olayına girebilirsin ama ne kadar kayıp olur bunu azaltmak mümkün mu doktorla konuş ama kimyasallardan uzak dur

Şimdi o tür işlere girmeyi istemiyorum, benim istediğim; şu anda kullanabileceğim bir şampuan, bitki ilacı vs. kullanmak. Daha bu yaştan kullanmaya başlarsam bi' ihtimal dökülmez diye düşünüyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Döküleceği varsa dökülür kardeşim hiç boşa kıvranma
    Abin baban da seyrelme kellik var diye sen de olacak diye bişey yok
    Çok örneği olan tanıdığım var
    En iyisi çıkar aklından uğraşırsan çok daha fazla dökersin
    İlla uğraşacam diyorsan da doktora git kan hormon testi yaptır
  • Rogaine Foam + xpecia tablet al tedaviye başla ツ

• quote:

Orijinalden alıntı: scarhead

Döküleceği varsa dökülür kardeşim hiç boşa kıvranma
    Abin baban da seyrelme kellik var diye sen de olacak diye bişey yok
    Çok örneği olan tanıdığım var
    En iyisi çıkar aklından uğraşırsan çok daha fazla dökersin
    İlla uğraşacam diyorsan da doktora git kan hormon testi yaptır

Haklısın. Öyle düşünüp stres yapmam da etki edebilir :)
  • genetik bu fakat kel oluncada güzel durabilir sıkıntı yapmana gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jöle wax vs. kullanıyormusun
  • evlen saçlar dökülmeden.
  • Mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1026

jöle wax vs. kullanıyormusun

Hayır, asla.
  • quote:

genetik bu fakat kel oluncada güzel durabilir sıkıntı yapmana gerek yok

Öyle olacağını hiç sanmıyorum, hiç umudum yok. Saçlarımın bayağı kısa olduğu dönemler oldu kötü duruyor.
  • sen alışmadıgın ıcın sana kotu gelıyor kısa sac
  • Her sene bu aylarda benimde dokulur bunun sebebi sacin mevsimlik dokulmesi ama genel anlamda her ay dokuluyorsa o zaman bunu anca yavaslatabilirsin onune tamamen gecemezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinko b12 al ama önce kan testi yaptır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endişelendikce daha cok dokulur,takma kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Endişelendikce daha cok dokulur,takma kafana

Elimde değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Her sene bu aylarda benimde dokulur bunun sebebi sacin mevsimlik dokulmesi ama genel anlamda her ay dokuluyorsa o zaman bunu anca yavaslatabilirsin onune tamamen gecemezsin.

Aslında bu yaz başladı. Diğer yazlarda böyle bir problemle karşılaştığımı hatırlamıyorum ve artık 2-3 günde yağlanan saçlarım; yıkadığımın ertesi yağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

çinko b12 al ama önce kan testi yaptır

Teşekkür ederim tavsiyen için, sağ ol.
  • quote:

sen alışmadıgın ıcın sana kotu gelıyor kısa sac

O da doğru da her ne olursa olsun saçlarımın dökülmesini, tepemin açılmasını istemem.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.