Türkiye'de Erkek boy ortalaması:1.65 Kadın boy ortalaması:1.55
Donanımhaber'de ise; Erkek boy ortalaması: 1,90 Kadın boy ortalaması: -
quote:
Orijinalden alıntı: Yakita
quote:
Orijinalden alıntı: CinbatOguzhan
Türkiye'de Erkek boy ortalaması:1.65 Kadın boy ortalaması:1.55
Donanımhaber'de ise; Erkek boy ortalaması: 1,90 Kadın boy ortalaması: -
+1905
basket oyna basket ben bi senede 13 14 santim uzadım basket sayesinde yaş 16 boy 1,76
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
basket oyna basket ben bi senede 13 14 santim uzadım basket sayesinde yaş 16 boy 1,76
basketle alakası yok uzuyacağı varsa uzuyo işte basket ile max 2-3cm o da yıllarca oynarsan.
millet iyi sallamış kafana takma çünkü boy uzaması 20-21 e kadar devam ediyor bildiğim kadarıyla mineral ve proteinli ürünler yemeye gayret et barfikste işe yarayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: pLainLogic
quote:
Orijinalden alıntı: mawoix
Aynen
+1 +göğsüm falan da kıllandı. daha uzamam heralde max 170.
İyi değil yaşına göre kısasın.
ben 17 yi bitireli 3 ay oldu bolyum 1.63 moralim çok bozuluyo ya 170 falan olamazmıyım yazın yüzsem off bide bi kemiklerimin kapanıp kapanmadığını öğrenmek için hangi bölüme gitmem gerekiyo boyum daha uzuycakmı öğrenmem lazım
Yaş 16 Boy 164 Kilo 70
16 Yaşındayım 177 bence kısasın.
16 - 1.72
Bu arada boy ortalaması Türkiye'de resmi olarak; -Erkeklerde 1.71 -Kadınlarda 1.61'miş birkaç ay önce televizyonda gördüm.
Yaşım 18 oluyor , boy 1.68 | Vücut yaparsanız güzel oluyor <bkz:ben>
Kötü. Yaş 14, boy 1.72 falan.
ben 26 yaşındayım 1.64 civarındayım boyum kısa ama nasılsın öyle kabullenmelisin,bazen böyle beğenmeyende oluyor bazen kendimden 6 7 cm kızlada beraber oluyorum değişiyor ama dikkatimi çeken dışarda hep insanalr 1.70 75 gibi görünüyor,zaten kısa bi ülkeyiz ama bu forumda herkes 1.80 ,ozaman dışardakiler farklı ülkedenmi:) beslenme diyiyorlatda benim fakir olan sadece peynir ekmek yiyipte 1.90 olan arkadaşımda var bu kaderle ilgili ben yıllardır süt içiyorum sütle alaklalı olsa 1.80 olurdum tamamen allahu tealanın hikmeti gibi nasıl herkes zeki değilse,herkesde uzun olamıyor.
15 162
Ben de 16 yaşındayım 1.65'im hergün düzenli basket oynuyorum,süt içiyorum umarım 1.80'e yaklaşırım,1.77 falan süper benim için