Şimdi Ara

16 yillik dostum EDIT YARDIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynısı benim de başıma geldi geliyor , kimseye değer vermeye deymiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaigulin

EVLENDİĞİNDE ONCELİĞİN O DEĞİL KARIN OLUCAK . BENCE KENDİNİ ONE SÜREN BİR YAPI BELİRLEMEN .

Biraz mantik. Hangi erkek bir arkadasina bu kadar bagli olabilir

• vtnv V kullanıcısına yanıt
    ben sizi bir erkek olarak bunu yazdım , bayan olmanız aklımn ucundan bile geçmedi doğrusu .
  • bayan oldgunuz aklımın ucundan geçmedi dogrusu .
    Acikcasi okul doneminin sonunda cogu arkadasligimi bitirdigim icin yeni arkadas bulmaya pek firsatim olmadi.Karakterim uyusmuyor cogu kisiyle diyelim.Muhabbetleri,davranislari sevmedigim cinsten.Biriyle uzun bir sure gecirince egosunu gozlerinden okuyabiliyorsun bu da mide bulandirici oluyor tabi.
    Yalnizligin tadi bir baska aslinda,ailenden baska hic kimsenin kalici olmadigini anliyorsun.Elbette yeni ortamlara girdigin zaman kafana uyan bir kac insan cikar.Hayatin ne gosterecegi belli degil.Birine alismak bazen seni hayattan soyutlayabilir.Sanki yalnizken yapamayacakmissin gibi.Biraz zaman gectikten sonra oyle olmadigini anliyorsun.Daha farkli insanlarla tanistigim zaman icimden "degerli zamanlarimi yanlis insanlarla gecirmisim" diye dusunuyorum.Daha farkli insanlar taniyip daha saglam arkadasliklar kurabilirmisim...
    Bazen gelen gideni aratiyor bazen de tam tersi :) Hepsi insana iyi ya da kotu birseyler katiyor.
    Yani kisacasi seni uzen kim varsa hayatindan cikar,kafan rahatlar.

• Yalan söyleyen insanlarla samimi olmayın, hatta yakınınızda bile barındırmayın.
    Yakın olacağınız arkadaşları bu yüzden iyi seçin.
    İyice gözlemleyin, ölçün, biçin...

Yine de şu ihtimali de düşünmek gerek, sana yazdıktan sonra farklı bir işi çıkmış olabilir ve o arkadaşıyla görüşmüş olabilir.

Bunu öğrenmende yararına olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: big_gangsta

Acikcasi okul doneminin sonunda cogu arkadasligimi bitirdigim icin yeni arkadas bulmaya pek firsatim olmadi.Karakterim uyusmuyor cogu kisiyle diyelim.Muhabbetleri,davranislari sevmedigim cinsten.Biriyle uzun bir sure gecirince egosunu gozlerinden okuyabiliyorsun bu da mide bulandirici oluyor tabi.
    Yalnizligin tadi bir baska aslinda,ailenden baska hic kimsenin kalici olmadigini anliyorsun.Elbette yeni ortamlara girdigin zaman kafana uyan bir kac insan cikar.Hayatin ne gosterecegi belli degil.Birine alismak bazen seni hayattan soyutlayabilir.Sanki yalnizken yapamayacakmissin gibi.Biraz zaman gectikten sonra oyle olmadigini anliyorsun.Daha farkli insanlarla tanistigim zaman icimden "degerli zamanlarimi yanlis insanlarla gecirmisim" diye dusunuyorum.Daha farkli insanlar taniyip daha saglam arkadasliklar kurabilirmisim...
    Bazen gelen gideni aratiyor bazen de tam tersi :) Hepsi insana iyi ya da kotu birseyler katiyor.
    Yani kisacasi seni uzen kim varsa hayatindan cikar,kafan rahatlar.

Gercekten cok cok ictenlikle tesekkur ederim. O kadar caresiz hissettim ki su yazdiginiz 3 4 satir bile bana destek oldu

• Daha ne darbeler yersin hocam bu neki hic dusunme kes arkadasligi

• Saçma bir konu. Saçma sapan tavsiyeler ve mesajlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir arkadaşım vardı durum yıl olay benzer değil ama tavrı koydum numarasını sildim görüşmedim okulda gördüm selam vermedim sarılırdı odun gibi durdum iki yıldır da gormuyorum ama içten içe çok özlerim o dostlugu bi tek ben dost gormusum ama olsun hala da cok sevirim ne demişler her şeyin yenisi dostun eskisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: vtnv

Üni ye baslayinca benden uzaklastigini sezmistim zaten. Küçük küçük seyler oluyordu ama kendimi takintili sanıp takmamaya calisiyordum.

Bugün memlekete uniden arkadaşı geldi. Bulusmak istedim tanisalim diye. Bahaneler uydurdu bayramda anneannemden dışarı cikamayiz dedi. Ama aksam wp profilinde cafede birlikte fotolarini pp yaptığını gördüm. Benimle takilmamak icin yalan söylemiş. Ve üstüne bunu gorecegimi bile bile beni takmadan wp profili yapmış

Size yemin ederim 16 yillik sevgilim terketse bu kadar üzülmezdim. Kurduğum her hayalin icine dahil ettiğim arkadaşım. Kendimi bildim bileli ondan baska yakin arkadasim olmadi.

Dimdizlak kaldim.

İradesi zayıf veya tam karakteri olmayan insanlar bazen gerçekten tanınmayacak kişiliklere bürünürler. Kendisi sizi kaybetmek istiyor açıkça. Yeni kişilere fırsat tanımanız gerekiyor artık. Sizin durumun benzeri de benim başıma gelmişti bir zamanlar.

• Bence sen elemandan hoslaniyosun

• Bu hayatta kesinlikle kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin hiçbir konuda.Herkesle çıkar arkadaşlığı yap sana tavsiyem budur.Çıkarına uyuyorsa arkadaş ol uymuyorsa bırak.Çünkü inan bana senle arkadaşlık kuranlar bunun için kuruyor Çıkarı bitince de kestirip atıyor verdiğin örnekteki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 14 Eylül 2016; 2:05:22 >
  • erkek kankadan bahsediyorsun di mi ? doğru anlamış mıyım ? kızdan bahsediyorsun sandım biran.

ne takıyon kardeş, erkek kanka seni ekmiş mi ekmemiş mi, bunun ne önemi var ya. kızlarla ilgilen sen bırak erkek kankayı
  • Hangi erkek bir arkadaşına bu kadar bağlı olabilir demişsiniz de, benim en az erkek kardeşim kadar sevdiğim bir arkadaşım olmuştu. 10 sene arkadaş kaldık sonra anlamadığım bir şekilde benden kopmaya başladı, aramız da kötü falan değildi, gayet ben onlara hep giderdim, onlar bana gelirdi ara sıra dışarı falan giderdik birlikte. Sonra adam oldum tabii, en yakın erkek olarak arkadaşım kardeşim.

Kız kardeşiniz falan varsa aranızı onla yapmaya çalışın ama kızlarla kendi aralarında ilişkiler nasıl bilemiyorum.
  • Kesinlikle benimde uzaklasmaktan korkmamin sebebi bu iste. 20 yasindayim ve kendimi bildim bileli canimin icidir. Ne yaparim bi derdimi ondan baska kime anlatirim bilmiyorum

• Hayır tabiki arkadaşım kiz.

• Gym Rat kullanıcısına yanıt
    Senin simdiye kadar hic bu kadar yakin bi arkadaşının olmamasi benim elemandan hoslandigim anlamina gelmez. Ki arkadasim kiz

Ondan baska kime anlatacagını postayı koymadan bilemezsin önce bi yer bosalsın ki dolması için fırsat oluşsun. Hem böyle seyler insanı olgunlastırır oyle dusun

• Engelle gitsin, en doğru karar bu. Fazla ilgiyle şımartmışsın bir yeri kalkmış, senin "olmasa da olur" türü bir arkadaş olduğunu düşünüyor.
    Ben şerefsiz diye birkaç kişiye engel attım, daha sonra özür dilediler eşek gibi, ama affetmedim. En doğrusu bu davranış olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.