Şimdi Ara

16 yillik dostum EDIT YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni ye baslayinca benden uzaklastigini sezmistim zaten. Küçük küçük seyler oluyordu ama kendimi takintili sanıp takmamaya calisiyordum.

Bugün memlekete uniden arkadaşı geldi. Bulusmak istedim tanisalim diye. Bahaneler uydurdu bayramda anneannemden dışarı cikamayiz dedi. Ama aksam wp profilinde cafede birlikte fotolarini pp yaptığını gördüm. Benimle takilmamak icin yalan söylemiş. Ve üstüne bunu gorecegimi bile bile beni takmadan wp profili yapmış

Size yemin ederim 16 yillik sevgilim terketse bu kadar üzülmezdim. Kurduğum her hayalin icine dahil ettiğim arkadaşım. Kendimi bildim bileli ondan baska yakin arkadasim olmadi.

Dimdizlak kaldim.

Edit

: biz arkadasimla 30 eylul -5 ekim arasi istanbula gitmek icin plan yapmistik. Ucak bileti otel rezervasyonu hersey tamam.
    Simdi istanbul isi yatti. Sorum su : biraz kafam dagilsin hazir hersey de ayarliyken kendim gidip gezip tozayim mi. Yoksa istanbul tekbasina cekilmez biletleri iptal mi edeyim ? Lutfen ciddi yorumlar yazinź

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnv -- 15 Eylül 2016; 0:44:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insanlar yalan soyler bu bi gercek. Arkadasi belki seninle gorusmek istememistir. O da boyle bi cozum bulmustur kendince

• Whatsapptan engelle instagrama foto at acı çekiyorum yaz. Sigara içerken Ahmet Kaya dinle snap at.

• olbrowl O kullanıcısına yanıt
    Peki benim gormemi nasil onemsemez. Direk arkadasim istemiyo diyebilir de zaten. Ki ayni şeyi ben yasasam kalbini kiramam 1 saat oturalim tanis o benim en yakinim derdim emin ol

• boyle durumların olması doğal bu senden değil arkdaşlarından veya arkadaşından kaynaklanıyordur kendine baska ilgilencek seyler bu ben sahsen cok cok aradaş meraklısı değilim bu hayatta .
  • desertrose25 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler yuregime su serptin su an

• Bazen kendimle gurur duyuyorum 3-5 yillik arkadasimin 1 yanlis hareketiyle sildigim icin cok mutluyum gercekten

15-16 sene olunca ne olucak

Karaktersiz karaktersizdr

Kizlara da yuz veriyorsunuz fazla tavan oluyoe
    Ne genis insanlarsiniz ya

Boyle kizlari kolunuza takicaginixa olun daha iyidir

Edit. Bu yuzden sevgili olaylarina hic girmiyorum ben ya en iyisini bulurum ya da bulmam
    Edit2.yas 11 sevgili aranir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edeb ya hu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya nasil anlatsam bilemiyorum ki. Yazmakla anlatilmiyo duygular. Yani ben en ufak bi tatil hayal ederken bile planlarima onu dahil ederim. Okul bitince ilk isimiz birlikte yurt disina cikmak. Klasik ezik insan profiliyim iste. Ailem benim hakikaten ailem ya

• O adamla iletişimi komple kesiyorsun engel falan atma çok gereksiz olur tavrını ararsa mesaj atarsa cevap vermeyerek göstereceksin .Erkeği de kızı da umursamamak deli eder bir insanın canını yakmak onu it gibi hissettirmek istiyorsan mesajlarına cevap vermeyeceksin ararsa geri dönmeyeceksin .Küfür edersen engellersen basitleşirsin.Net.

• Kizlara yuz vermek? Cinsiyetle ne alaka suan. Ayrica tek bi hata da silip atiyosan sende karaktersizsin demek degil mi bu? Nasil gurur duyuyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: vtnv

Kizlara yuz vermek? Cinsiyetle ne alaka suan. Ayrica tek bi hata da silip atiyosan sende karaktersizsin demek degil mi bu? Nasil gurur duyuyosun

Cinsiyet olarak ayirmiyorum karaktersiz kisi karaktersizdir bu kadar basit.

Bana hatasi olan insani tamam affettim bir bicak daha arkamdan saplamasina mi ixin vericem yani

Sozumun arkasindayim.

Edit. Tek bir hata benim icin yeterli kimin ne oldugunu anlamak icin zaten onu affedip bir hata daha yapmasino bekldyip 15-16 senelik karaktersiz bir arkadasim olacagina olmasin daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 13 Eylül 2016; 22:37:09 >
  • HakimBeey kullanıcısına yanıt
    Hocam annenle kavga edip küsünce ne olur. 1 2 saat tavir yaparsın ama icin icini yer. Barissak da biran once konussak diye. Engel de atsam 1 yil da konusmasam uzulen ben olurum. Ama hakli misin haklisin en mantikli cozum bu. Tesekkurler

• Hocam en kısa zamanda buluş bi konuş için rahatlar en azından tavrından anlarsın az çok

• Benim de cogu kez basima boyle durumlar geldi.Senin verdigin degeri sen goremiyorsan daha fazla arkadaslik kurmanin bir manasi yok bence.Daha 2 ay once ben de 4 yillik arkadasimi sildim defterden.Seninki 16 yillik tabiki daha zor olacaktir.
    Emin ol ilisiginizi kestiktikten sonra keske daha onceden muhabbeti kesseymisim diye dusunup pisman oluyorsun,hatalarina neden goz yummusum diye dusunuyorsun.Ardindan bi ferahlama bi rahatlik geliyor tabi..Ne kadar erken o kadar iyi.Karar senin tabi.

• big_gangsta B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim forumda bu kadar ciddiye alinacagimi dusunmemistim. Peki yeni arkadas bulabildin mi. Yani onun iyi olacagi ne malum diye dusunmedin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Hocam en kısa zamanda buluş bi konuş için rahatlar en azından tavrından anlarsın az çok

Aynen arkadaş haklı. Buluş konuş direk yüzüne söyle belki bir derdi vardır. Yoksa bile her şey gün yüzüne çıkar sen de rahat edersin.

• Sanki evlisin çocukla, her yere senle gitmek istemek zorunda mı? İnsanlar zaman içinde birbirinden sıkılır yeni arkadaşlıklar daha heyecanlı gelir, bu bir gerçek. Arkadaşlık ilişkilerinizi evlilik gibi görmeyin.
  • Viper13 kullanıcısına yanıt
    Sen oyle yap arkadasim. Ben salak bi insanim malin tekiyim tamam mi bu benim tarzim.

• vtnv V kullanıcısına yanıt
    EVLENDİĞİNDE ONCELİĞİN O DEĞİL KARIN OLUCAK . BENCE KENDİNİ ONE SÜREN BİR YAPI BELİRLEMEN .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.