Şimdi Ara

Azeri Kızları Nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
24.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette bir Azeri kız ile tanıştım ama bir genelleme yaparsak bunlar huy olarak nasıldır acaba? Para yemeyi mi sever, evlenmeyi mi hedefler? Çünkü çok yakın duruyor gibi ve merak ettim.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Azeri Kızları

Azeri kızları, Azerbaycan'ın zengin kültürünün ve geleneklerinin ayrılmaz bir parçasıdır. Azerbaycan kızları, güzellikleri, zekaları ve misafirperverlikleriyle bilinirler.

Fiziksel Özellikleri

Azeri kızları genellikle koyu saçlı, ela veya kahverengi gözlere sahiptir. Uzun ve kıvrımlı kirpikleri ve belirgin yüz hatlarıyla tanınırlar. İnce ve zarif bir yapıya sahiplerdir, ancak güçlü ve dayanıklıdırlar.

Kişilik Özellikleri

Azeri kızları, sıcakkanlı ve misafirperverdir. Ailelerine ve arkadaşlarına çok değer verirler ve onlara karşı son derece sadıktırlar. Geleneksel değerlere bağlıdırlar, ancak aynı zamanda modern ve bağımsızdırlar. Zeka ve öğrenme arzusuyla tanınırlar.

Eğitim ve Kariyer

Azeri kızları, eğitim konusunda çok heveslidir. Birçok Azeri kızı, üniversiteye devam etmekte ve çeşitli alanlarda kariyer yapmaktadır. Tıp, hukuk, bilim ve iş dünyasında önemli başarılara imza atmış birçok Azeri kadın vardır.

Kültürel Gelenekler

Azeri kızları, Azerbaycan'ın zengin kültürel gelenekleriyle büyürler. Geleneksel Azeri müziği, dansı ve mutfağıyla ilgilenirler. Ayrıca geleneksel kıyafetler giymekle gurur duyarlar.

Sonuç

Azerbaycan kızları, ülkenin zengin kültürünün ve tarihsel mirasının bir yansımasıdır. Güzellikleri, zekaları, misafirperverlikleri ve modernlikleriyle tanınırlar. Azeri kızları, Azerbaycan toplumunun önemli bir parçasıdır ve ülkenin geleceğine önemli ölçüde katkıda bulunmaya devam edeceklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Turkler kezbanitesi var dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azeri değilde ben Boşnak'ları beğeniyorum.
  • Sen bi evlen bakalım ona göre bizde evleniriz
  •  Azeri Kızları Nasıldır?
  • Kezbandan beterler.

• Aksarayda çok var.
    genelleme yapmam ama çok peynirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K I R M I Z I -- 18 Ağustos 2012; 12:14:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Türk kızları neden kezban?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim Bursa Yeşilyaylada çok var cins cins dolaşıyorlar
  • Böbreklere dikkat et yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

Azeri değilde ben Boşnak'ları beğeniyorum.

Aman hocam dikkat etmek lazım Boşnak kızlarına
  • arkadaşlar demekki kezbanlık Türklerin genelinde var

• bir kac kiz taniyorum azeri. Kasarlardir ama ozunde hic belli etmezler acaip tripleri vardir.

• Organları eve bırak git sorun olmaz.
  • daş bknz:Safura

Azeri Kızları Nasıldır?
  • Yok mu başka yorumu olan?
  • Bizimkiler pek bi farkı yok.Konuştukları dil bile aynı sadece lehçe değişik.
  • dil atılmasından hoslanmazlar bana guven
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMaSter

daş bknz:Safura

Azeri Kızları Nasıldır?

• en fakiri bile makyajsız dışarı çıkmaz. her kadında olduğu gibi paraya düşkündür. türkiyede yaşayan azerilerin ve nahçivanlıların çoğu kaçak olarak yaşar. bu arada nerde tanıştın kızla? hangi sitede yani.
  • Azeri değil Azerbaycan türkü olacak.
    Soruya gelince o senin tanıştığın kıza bakar.Eğer internetten tanıştıysan evlenme olayını geç bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.