Şimdi Ara

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜSLERDE WC GİTME İHTİYACI HASIL OLUNCA NE YAPIYORSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu olay çok kötü bir şey çok WC'ye gittiğimden dolayı ben sabretmekten başka bir şey yapmıyorum çünkü saat başı WC'ye gittiğim halde otobüsler 3 saatte bir duruyor şöföre gidipte dur demeye çekiniyorum ben bir çok kez şahit oldum sanırım sadece çocukların ihtiyacı olduğunda duruyorlar sizdede böyle bir sorun oluyormu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şehirler Arası Otobüs Yolculuklarında Tuvalet İhtiyacı

Şehirler arası otobüs yolculukları genellikle uzun ve yorucu olabilir. Yolculuk sırasında tuvalet ihtiyacının ortaya çıkması kaçınılmaz bir durumdur. Ancak otobüste tuvalet bulunmadığında bu ihtiyaç oldukça rahatsız edici olabilir.

Tuvaletin Gelmemesi İçin Önlem Alın

Otobüs yolculuğunuzdan önce tuvalet ihtiyacınızı gidermek için önlem alın. Yolculuk öncesi yeterince sıvı almaktan kaçının, çünkü bu tuvalet ihtiyacınızı daha sık hale getirebilir. Ayrıca, kafein ve alkol içeren içecekleri tüketmekten kaçının, çünkü bunlar da idrar söktürücü etkiye sahiptir.

Yolculuk Sırasında Rahatlama Teknikleri

Yolculuk sırasında tuvalet ihtiyacınızı geciktirmek için bazı rahatlama teknikleri uygulayabilirsiniz. Derin nefes alma egzersizleri yapmak, ihtiyacınızı bir süreliğine bastırmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, bacak kaslarınızı germek veya ayak parmaklarınızın üzerinde yükselmek de ihtiyacınızı azaltabilir.

Molalardan Yararlanın

Otobüsünüz mola verdiğinde bu fırsatı tuvalet ihtiyacınızı gidermek için kullanın. Uzun yolculuklarda otobüslerin genellikle belirli aralıklarla mola verdiği unutulmamalıdır. Mola saatlerine dikkat edin ve tuvaletiniz geldiğinde mola zamanını bekleyin.

Şoföre veya Hostese Bildirin

Tuvalet ihtiyacınız çok acilse şoföre veya hostese durumu bildirin. Mümkünse mola saatlerinin dışında otobüsün uygun bir yerinde durup tuvalet ihtiyacınızı gidermenize yardımcı olabilirler.

Alternatif Çözümler

Nadir durumlarda, otobüste tuvalet bulunmadığında veya mola verilmediğinde alternatif çözümler aramanız gerekebilir. Ancak, otobüste tuvalet ihtiyacınızı gidermek için doğaçlama çözümler bulmanız önerilmez. Çaresiz kalmadığınız sürece bu tür yöntemleri kullanmaktan kaçının.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tutucan başka yolu yok her dakka dur diyemezsin hem dursa ne olucak koca otobüs durucak seni mi beklicek adın işeyen adama çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Tutucan başka yolu yok her dakka dur diyemezsin hem dursa ne olucak koca otobüs durucak seni mi beklicek adın işeyen adama çıkar

İşte bu çok kötü oluyor insan HASTA ADAM psikolojisine bürünüyor tüm otobüs nefretle sana bakıyor insanlarımız çok anlayışsız ve sabırsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 23 Haziran 2015; 10:45:45 >
  • Uyu bence benimde gelir.Kemerin varsa cikar pantalonun baski yapiyorsa dugmesini ac ustune tshirt gelir zaten.
  • ucuna lastik bağla zararli olabilir ama rahat gidersin
  • Neden her gün büyük harflerle saçma sapan konular açıyorsun?
  • En iyisi sonda
    Kafan rahat olur. Biraktigindan haberin bile olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Neden her gün büyük harflerle saçma sapan konular açıyorsun?

Açtığım konu saçma sapan değilki bence büyük bir sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Hayatımın en kötü sıkışmasını 3 ay önce Bursa'dan İzmir'e giderken yaşadım.Balıkesir'de bir başladı lanet olası şey İzmir'e kadar kıvrandırdı.Öyle ki sancılar giriyordu sürekli.Telefondan haritayı açıp içecek yerine koymuştum İzmir'e ne kadar kaldığını saniye saniye izliyordum.Aklıma su şişesine salmak geldi ama yan koltukta birisi vardı yapamadım İzmir terminalde wc de öyle rahatladım ki anlatamam.Klozete oturdum 5 dk boş boş bekledim.Rahatlığın keyfini sürdüm.Bu arada cebimde bozuk 1 lira vardı ama wc ücreti 1.25 miş.1 lira kabul etmedi 50 lirayı bozdurmak zorunda kaldım.Lanet olası doğulular.

• Benim başıma bir kere geldi, 1 saat kadar tuttum ama en sonunda damarlarım çatlayacak kıvama gelince muavin ve şöfore rica ettim.

Merkezi aradılar, terminal dışı bir yerde durmaları için izin istemeleri gerekiyor. Merkezden cevap gelene kadar 2 tane benzinlik geçti, saldım salacağım, şöforle akraba olacağız oracıkta. Uzun süre sonra bir benzinlik ile karşılaştık. Opet Allah senden razı olsun.

Arkadaşlar siz siz olun otobüs yolculuğu yaparken 500 ml de olsa suyu kafanıza dikmeyin.
  • Pet şişe iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Uçakla seyahat et o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Uçakla seyahat et o zaman.

Alıntıları Göster
    12 yaşındayken Kocaeli-İzmir seferinde benim de çok çişim gelmişti molaya da çok vardı tutmaya çalıştım tutamadım öndeki adamın ekranında şelale akan sular filan vardı bende rahatladım saldım gittim arkadan kadın buraya su geliyor bakar mısın diyince muavin geldi sadece bizim ışığı yaktı meyve suyu döktüm dedim sonra kadın arkadan kalktı ön taraflara gitti
    Abim Kocaelideyken 1 lt ice tea almıştı yolda içeriz diye kendisi hiç içmedi hepsini ben içtim

• sen otobüs şoförü değilmiydin?
  • Kardeşim Metro Lux'e bin onlarda tuvalet var
    Dar gelirligin luzumu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexyBear

Bu mesaj silindi.
    biz prostatit hastaları ne halt yiyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Hayatımın en kötü sıkışmasını 3 ay önce Bursa'dan İzmir'e giderken yaşadım.Balıkesir'de bir başladı lanet olası şey İzmir'e kadar kıvrandırdı.Öyle ki sancılar giriyordu sürekli.Telefondan haritayı açıp içecek yerine koymuştum İzmir'e ne kadar kaldığını saniye saniye izliyordum.Aklıma su şişesine salmak geldi ama yan koltukta birisi vardı yapamadım İzmir terminalde wc de öyle rahatladım ki anlatamam.Klozete oturdum 5 dk boş boş bekledim.Rahatlığın keyfini sürdüm.Bu arada cebimde bozuk 1 lira vardı ama wc ücreti 1.25 miş.1 lira kabul etmedi 50 lirayı bozdurmak zorunda kaldım.Lanet olası doğulular.

Demekki siz merhametsiz insana denk gelmişiniz bence 1.00 TL'de çok adamlar utanmadan 1.25 TL'mi yapmışlar geçen cumarteside aynı sizin gibi cebimde 50 TL birde 50 kuruş vardı Sultanahmet Camiine İftar ve Sahur gitmiştik sabah namazından sonra camiiden çıktım WC'ye gittim fiaytı 1 TL olduğu halde insan evladıymış 50 kuruş olurmu diye sorduğumda olur dedi ve kabul etti birde keşke insanlıktan nasibini almamış DOĞULU bir WC görevlisi yüzünden GENELLEME yapıp tüm DOĞULULARA lanet okumasaydınz iyi olurdu çünkü her şehrin iyiside var kötüsüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 23 Haziran 2015; 11:51:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

biz prostatit hastaları ne halt yiyelim

Allah şifa versin hakikaten zor yaş kaçtı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Kardeşim Metro Lux'e bin onlarda tuvalet var

Kardeş memleketim Kütahyanın Tavşanlı ilçesine METRO firması çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Kardeşim Metro Lux'e bin onlarda tuvalet var

Kardeş memleketim Kütahyanın Tavşanlı ilçesine METRO firması çalışmıyor

Alıntıları Göster
    En iyi molada tamamen içi dök daha sonrada az su türevi tüketmeye bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.