Şimdi Ara

160 gb samsung sata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir sata hdd aldım ve servisden bana benim istediğim şekilde bölünmüş geldi 160 gb 4 parça olarak fakat xp sp1 kurulu professional kurdum ama sürekli kernel hatası veriyor ve atapi sys de hata buluyor yeşil ekran karşıma çıkıyo win98 kuracaktım fakat problem çıktı makina donanım ayarlıyor fakat kapatıp açınca bir daha 98 çalışmıyo bu partition dan mı olabilir bi de makina 1.5 gb a kadar hızlı transfer ediyo ondan sonra duruyo ve yavaşlıyo yeniden açıp kapatınca tekrar 1.5 gb için aynı hızla başlıyo ama neden bu şekilde yaptığını çözemdeik.

• Bazı arkadaşlar yazı yazmış o yüzden düzeltiyorum win98 kurulmuyormuş sata ya fakat win xp de de sürekli kapaıtyo ve kitliyor. ilgilenenler için yaklaşık yukarıda yazmıştım 1.5 gb ı IDE den sataya transfer 30 sn kadar sürüyo çok kısa bir değer max 1 dak. Bunun haricinde gerçekten çok sessiz mümkünse bu hdd lerin partition programını bulan varsa bana adresi göndersin.
    makinamın donanım yapılandırması ise
    cel. 2600
    asus p4p800s-x board
    128 mb ddr fx 5200 ekran
    512 400 mhz veritech ram
    160 gb sata
    52 x lg cd rom
    52*32*52 cd wr.
  • hdd partition isini partition magic il e yapabilirsin

www.download.com dan arattir
  • arkadaşım memogibi, anakart ile ilgili bir sıkıntı var ama ben halen çözmedim. benim sistemin de seninki gibi aynı. sata diskde bir sorun yok, sorun bu anakart. sata hdd'mi iki kere değiştirdim aynı sorun devam etti, anakartım ıiki kere değiştirdim devam etti, ramlerimi kingston yaptım devam etti. her bi haltını değiştirdim sorun devam ediyor. bence bu anakartı elinden çıkarmaya bak. ben şimdi kara kara düşünüyorum bu anakartı ne yapsam diye? allah, asus p4p800s-x anakart alan kullarına sabır versin. daha ne diyim?!
  • norton un sitesinde hdd partition ile ilgili free program var.

ordan indirebilirsin.

kolay gelsin.
  • Selamlar Arkadaşlar
    Bende de benzeri bir sorun var makineme ne yaptıysam win 98 i kuramadım win 98 Se kurulmadı win Me kuruldu bir Xp sorunun anakarttan kaynaklandigini bende düşünüyorum. İwn 98 i kurarken % 24 e gelince mavi ekran ve sistem dosya hatası. İlk olarak Cd bozuk diye düşündüm 5 farklı win 98 cd si sayısını bilmediğim win 98 Se olmadı hep aynı hata donanımsal bir sorun oldugu win Me kurulunca anladım Xp kurarken sorun yok. Yeni aldım makineyi Nasıl hal ederim diye kara kara düşünüyom.

Mainboard Asus P4P800s-x
    P 3.0 Ghz
    512 mb Ram
    256 mb Abit 128 bit 9550 Vga
    ide (pata) 80 Gb Seagate Hdd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 512 GB M2 SSD 4x4
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.