Şimdi Ara

1600-2100 TL arası güzel bi notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1600-2100 Tl arası alacağım notebookta aradığım özellikler: en az 8gb ram, ekran kartı en düşük nvdia 635m ve türevi, i7 işlemci

Düzeltme: Notebook u aldım lenovo z710 2050 tl ye vatandan. Bu benim ilk notebook deneyimim pc yi kutudan çıkardıktan sonra direk şarja mı takmam gerekir yoksa şarjını bitirip öyle mi takmam gerekir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranzof -- 26 Kasım 2013; 13:45:56 >

• Uzun süredir bende arıyorum aynı özellikte şuana kadar bulabildiğim en iyi model acerin v792 miydi neydi 12gb ram ekran kartı gtx765 işlemci i5 3230 olabilir emin değilim fiyat 2100
  • http://www.pcdepo.com/asus-k56cb-xo033h-notebook-urun10150.html bu ürüne de bakabilirsiniz.uzun süredir araştırma yapıyorum daha uygun fiyatlara casper i7 işlemcili ürünlerde var tabiki dün 16 gb lık casper i7-4702qm işlemcili bi ürün görmüştüm 2000 tl üstüydü bulursam linkini atarım onunda ama bu asus iyidir bence fiyatına göre
    Edit: casper linkihttp://www.casperturk.com/Casper-Nirvana-CHY.4702-BT45A-S fiyat araştırması yapmaya devam edicem bulursam farklı şeyler yazarım. bu arada ilk çıkan casper i7 lerden kullanıyorum hala 2009 da almıştım :) maşallah diyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muganlo -- 23 Kasım 2013; 23:01:41 >

• Lenovo IdeaPad Y510p 59 380590 SLI Notebook

Senin limiti biraz aştık ama istersen bir düşün.Ben bu bilgisayarı hep test etmek istemişimdir. :D Bu arada (-_Handsome_-) arkadaşımızın dediği bilgisayar o fiyatta ise gerçekten iyi.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bilgisayarı dün vatandan aldım 2050 tlye lenovo z710 inşallah beklentilerimi karşılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bu benim ilk notebook deneyimim olacak. Notebook yarın gelecek kutudan çıkardıktan sonra ne yapmam lazım hemen şarja mı koymalıyım yoksa yarım şarjda ise şarjı bitirip öyle mi koymalayım?
    Başka yapmam gereken bir şeyler varsa da paylaşırsanız sevinirim...
  • dranzof D kullanıcısına yanıt
    MSI CX61 2OD-231XTR I7-4702MQ MSI CX61 2OD-231XTR I7-4702MQ 8GB 1TB 2GB VGA 15.6" DOS 1500+KDV 1770 liraya veririm ;) istersen 50 liraya istediğin işletim sisteminide kurarım office, ve diğer yazılımlar dahil olarak... antivirüs istersen ondada yardımcı olurum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz0695 -- 25 Kasım 2013; 23:07:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz daha arttırabılırsen bütçeni.. bunu al derim

Asus N550JV-CN211D http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jv-cn211d-notebook-pmu276089
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranzof

Bu arada bu benim ilk notebook deneyimim olacak. Notebook yarın gelecek kutudan çıkardıktan sonra ne yapmam lazım hemen şarja mı koymalıyım yoksa yarım şarjda ise şarjı bitirip öyle mi koymalayım?
    Başka yapmam gereken bir şeyler varsa da paylaşırsanız sevinirim...

Hiçbir şey yapman gertekmiyor takartakmaz kullanabilirisin. Pil konusunda artık o eski kalıplar kalktı. Hatta pili çıkartıp kullanmak daha tehlikeli. Bence aşağıdaki siteeki pil kullanımı ile ilgili olan yazıyı muhakkak oku derim... gereksiz düşüncelere kapılmanı kesinlikle engelleyecektir.

http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/biliyormusunuz/batarya

Saygılarımla,

• sentetik5 S kullanıcısına yanıt
    Yazı çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim. Peki notebook kullanımında dikkat etmem gereken hususlar var mı varsa nelerdir ? Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? Her türlü öneriye açığım :)
  • o fiyat aralığında şuanda en iyi seçenek
    işlemci ekran kartı bakımından da bu modeldir bana kalırsa

http://www.notebookadresi.com/lenovo_z500_59367617_notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranzof

Yazı çok bilgilendirici oldu teşekkür ederim. Peki notebook kullanımında dikkat etmem gereken hususlar var mı varsa nelerdir ? Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz? Her türlü öneriye açığım :)

Batarya hariç çok da önemli bir şey olduğunu söyleyemeyeceğim. genel olarak şunlara dikkat etmende fayda var...

- Asla aynı masada SIVI bulundurma...
    - Notebook'un kapağını kapatırken arasında bir şey olup olmadığına mutlaka bak. Bir çok kişi arada ince bile olsa unuttuğu bir şey yüzünden ya ekranlarını çatlatıyor ya da kapatmaya çalışırken menteşeleri kırıyorlar.
    - Eh...biraz da temiz tutmaya çalış ve kesinlikle FAN ağızlarının kapalı kalmasına müsaade etme...

Saygılarımla,
  • sentetik5 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgisayar heyecanından foruma girmeyi unutmuşum :D Çok hoşuma gitti lenovo z710 sitede işlemcisine 4702 diyordu aygıt yöneticisinden bakınca 4700 diyor 4700 mü şimdi bunun işlemcisi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.