AMD sistem üzerine kurulu bir makinede 512 Mb ASUS 1600Pro aşırı ısınarak oyunlarda 10 dakika içinde reset atıyor bunu nasıl düzeltebiliriz.
sapphire x1600pronun fani default %28 ile calisiyor sicaklik sorunu ondan
ASUS hakkında bilgin varmı ? Fanmı yetersiz Bios update mi gerekli ? Birde fan Saphire de neden %28 de çalışıyor? Isıya göremi fan devrini yükseltiyor?
quote:
Orjinalden alıntı: orgasmico
sapphire x1600pronun fani default %28 ile calisiyor sicaklik sorunu ondan
sapphire 256 mb x1800xl nin biosundaki fan devri sıcaklığa göre değişiyor ama max %35 çalışıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: By_EsKiYa
İki kartta beş para etmez miladı doldu artık en iyi si bütçeyi biraz kastırıp Ya Atı x800 serisinden alacaksın bir tane Yada nVIDIA 7600 serisinden alacaksın
1600 e mihadı dolmuş diyen adam x800 diyor yahu
x850xt'yi kastediyor olabilir. Büyük fark var aralarında.
mihadı dolmuş derken teknolojiden bahsediyor adam hızdan değil
Görmedim öyle bir ibâre.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: By_EsKiYa
İki kartta beş para etmez miladı doldu artık en iyi si bütçeyi biraz kastırıp Ya Atı x800 serisinden alacaksın bir tane Yada nVIDIA 7600 serisinden alacaksın
1600 e mihadı dolmuş diyen adam x800 diyor yahu
x850xt'yi kastediyor olabilir. Büyük fark var aralarında.
mihadı dolmuş derken teknolojiden bahsediyor adam hızdan değil
Görmedim öyle bir ibâre.
bu kadar trajedi yeter x1800 serisi yazacağıma x800 serisi yazmışım kafa dalgınlığına üzgünüm yanlış yönlendirdiysem
Bütün kahramanların tarihinde bir trajedi yatar. Trajediler kahramanlar yaratabilir(Yaratır demiyorum)
Sorum hala geçerli Topic kirliliği olmasın diye burada soruyorum. Bilgisi olan varmı arkadaşlar bu ısınma sorununu nasıl giderebiliriz?
quote:
Orjinalden alıntı: hasok
AMD sistem üzerine kurulu bir makinede 512 Mb ASUS 1600Pro aşırı ısınarak oyunlarda 10 dakika içinde reset atıyor bunu nasıl düzeltebiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: Hasok
Sorum hala geçerli Topic kirliliği olmasın diye burada soruyorum. Bilgisi olan varmı arkadaşlar bu ısınma sorununu nasıl giderebiliriz?
Biosu editleyip fan hızlarını ayarlayabiliyorsun.
2. yol ise;
Klimalı bir ortamda kullanabilirsin.Kasa havalandırması da çok önemli.
quote:
Orjinalden alıntı: mus_efe
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
quote:
Orjinalden alıntı: rudeboy07
Memory 400*2....O zaman X1600 Pro al...Benim tercihim,sapphire çok dandik.
His marka var,280 Ytl'ye,1.4 Ns bellekleri var,X1600Xt olabiliyorOnlardan al daha iyi,sapphire'ye para verilmez his varken
sapphire iyice lakayıt davranmaya başladı işini daha ciddi yapanlardan almak lazım, his gibi
peki "AGP"8x için HIS x1600pro nerden bulucam
his bulmak zor his'i tr'ye bir tek metro elektronik getiriyor
hmm peki sapphire in ramler kaç ns oluyor genelde ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme