Şimdi Ara

1600 pro mu yoksa 6600GT mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir pc toplamaya çalışıyorum. Orta sınıf bir ekran kartı almak istiyorum. Sizce 1600 pro mu, yoksa 6600GT mi iyidir?

• 100 bin kere sorulmasına rağmen,1600 Pro yeni oyunlarda daha hızlı,6600 Gt de daha eski oyunlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudeboy07

100 bin kere sorulmasına rağmen,1600 Pro yeni oyunlarda daha hızlı,6600 Gt de daha eski oyunlarda.
    quote:

Orjinalden alıntı: rudeboy07

100 bin kere sorulmasına rağmen,1600 Pro yeni oyunlarda daha hızlı,6600 Gt de daha eski oyunlarda.

Sağol rudeboy07

• quote:

Orijinalden alıntı: musahin

quote:

Orjinalden alıntı: rudeboy07

Sağol rudeboy07

Alıntıları Göster
    doğal olarak şimdi çıkan oyunlar yeni olduğuna gore 1600 pro tabiki ama 1600 pro eski oyunlarda o kadarda kotu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

doğal olarak şimdi çıkan oyunlar yeni olduğuna gore 1600 pro tabiki ama 1600 pro eski oyunlarda o kadarda kotu değil

Alıntıları Göster
    yanı x1600pro dıyebılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

yanı x1600pro dıyebılırız

Alıntıları Göster
    oynayacağın oyunlara göre değişir. işin aslı yeni oyunlarda 1600pro iyi de olsa genel olarak yetersiz bi kart.
    eski oyunlardaysa 6600gt daha başarılı. 1600pro nun esprisi piksel shader destekli oyunlarda 12 silindiriyle süper performans ama eski oyunlarda 4 silindir çalışıyor.bence x850xt al para biriktirip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 6 Temmuz 2006; 22:50:09 >

• bu düzeyde kart alacak olsam şu anda 7600gs bakardım önce, bulamazsam x1600pro alırdım. artık 6600gt almamak lazım diye düşünüyorum. ha, ben 6600gt kullanıyorum ve memnunum o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgf

bu düzeyde kart alacak olsam şu anda 7600gs bakardım önce, bulamazsam x1600pro alırdım. artık 6600gt almamak lazım diye düşünüyorum. ha, ben 6600gt kullanıyorum ve memnunum o ayrı.
    1600'ün ısınma sorunu var (diyorlar)
    kimisi de yok öyle bir şey diyor
    açıkçası muammalarla dolu bir kart
    bir yerde de şöyle birşey görmüştüm ısınma sorunu ile ilgili (sapphire'den bahsediyor)
    quote:

x1600 pro ekran kartlarındaki termal pastanın eve gelindiği anda değiştirilmesi farz olan üretici. 20 derece kadar farkediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

bir yerde de şöyle birşey görmüştüm ısınma sorunu ile ilgili (sapphire'den bahsediyor)
    quote:

x1600 pro ekran kartlarındaki termal pastanın eve gelindiği anda değiştirilmesi farz olan üretici. 20 derece kadar farkediyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

vaay eksisozlukçüsün demek. bu yazım tarzı bariz eksiszoluk tarzı. pci e modellerin çoğunda öyleymiş evet.tamamiyle lakayitlikten kaynaklı bi sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

hımm ilginc ısı sorunu olanlar denesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Temmuz 2006; 0:15:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

hımm ilginc ısı sorunu olanlar denesin

Alıntıları Göster
    walla 1600 pro daha ıyı ama bnce 7600GS almalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

walla 1600 pro daha ıyı ama bnce 7600GS almalısın

Alıntıları Göster
    1600 pro bir trilyon beş yüz yetmiş milyar sekiz yüz on milyon kere sorulduysada His 256 MB x1600 Pro

• quote:

Orijinalden alıntı: stranger07

1600 pro bir trilyon beş yüz yetmiş milyar sekiz yüz on milyon kere sorulduysada His 256 MB x1600 Pro

Alıntıları Göster
    6600 gt

Artık anlamıştır heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 7 Temmuz 2006; 8:19:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

6600 gt

Artık anlamıştır heralde

Alıntıları Göster
    his alacaksan 1600pro al.Senin yeride olsam nvidia dan şaşmam.Bu kart başıma gelen en lanet şey çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

his alacaksan 1600pro al.Senin yeride olsam nvidia dan şaşmam.Bu kart başıma gelen en lanet şey çünkü..

Alıntıları Göster
    x1600pro nun sapphire pci-e modelleri hakkatende kötü üretilmiş.Çünkü çok şikayet okuduk forumlardan.Benim üzüldügüm kısım agp versiyonunun arada kaynaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

x1600pro nun sapphire pci-e modelleri hakkatende kötü üretilmiş.Çünkü çok şikayet okuduk forumlardan.Benim üzüldügüm kısım agp versiyonunun arada kaynaması

Alıntıları Göster
    150 ytl de olsa 2 yıl garantili 6600gt alınmaz mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

150 ytl de olsa 2 yıl garantili 6600gt alınmaz mı ya

Alıntıları Göster
    İki kartta beş para etmez miladı doldu artık
    en iyi si bütçeyi biraz kastırıp
    Ya Atı x800 serisinden alacaksın bir tane
    Yada nVIDIA 7600 serisinden alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: By_EsKiYa

1600 e mihadı dolmuş diyen adam x800 diyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

quote:

Orjinalden alıntı: By_EsKiYa

1600 e mihadı dolmuş diyen adam x800 diyor yahu

Alıntıları Göster
    Eski oyunlarda felan 9800Xt performansı verir X1600 Pro...4 iş hattından dolayı...Fakat 12 piksel işhattına sahiptir.

3dmark 2003 skoru 7000 civarı,3dmark 2005 ise 3800 civarının çıkmasının sebebi budur.Yoksa normalde 2003 ten 10.000 puan alan kart 2005 ten anca 4000 alır.

12X500=6 Gpiksel iyi bir doldurma oranı var X1600 Pro'nun.6600 Gt'de bu rakam 500X8=4 gpiksel.

Ancak x1600 pro 4 işhatlıdır,6600 gt 8.(Piksel değil!!!!),ayrıca 4 texture ünits vardır.

Bu yüzden 6 gflops luk dev bir işlem gücünü,4 texture ünits yani 4 pipe frenlemiştir o sebepten ötürü 6600 gt ile aralarında teoride %50 fark olması gerekirken fark yeni oyunlarda %20 eski oyunlarda ise -%10 civarında olmuştur 6600 gt gerisine düştüğü için.İyi o/c olan bir kartta değildir.

Kısacası efsanevi 9600 pro döneminden eser yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

lanet olan kart değil,imzandaki üretici firma.
    Asustan şaşmayın derim.His de denenebilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.