Bildirim
ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
.. -
20 kişi tıklamış 1 cevap veren yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Blacas
20 kişi tıklamış 1 cevap veren yok
1:
AMD alma driver özürlü bunlar. Kartım yanıd fan 20 ye sabitlendiği için.
Asus Strix GTX 1050 Ti al.
EVGA da olur. Gigabyte da çıkartmış. -
gtx 1050 ti alamam bütçem kısıtlı -
Ne kadar bütçeniz var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 10 Şubat 2017; 21:29:38 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
en fazla 550 tl -
Hocam almışken 4GB Vram model alın bari.
50 TL. daha artırabilirseniz şu modeli önerebilirim;
XFX Amd Radeon RX 460 DD OC 4GB 128Bit GDDR5 (DX12) - 600 TL. :http://www.hepsiburada.com/xfx-amd-radeon-rx-460-dd-oc-4gb-128bit-gddr5-dx12-ekran-karti-rx-460p4dfg5-p-HBV00000224F9?magaza=Hepsiburada
ve ya
72 TL. artırabilirseniz; ASUS STRIX-RX460-O4G-Gamıng 128Bit 4GB - 622 TL. :http://www.incehesap.com/asus-strix-rx460-o4g-gaming-fiyati-31721/
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
MSI veya Sapphire.
Ben Sapphire'den yanayım zira deneyimlediğim bir marka.
Asus neden önermiyorsunuz -
Daha önce hiç deneyimlemedim çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
MSI veya Sapphire.
Ben Sapphire'den yanayım zira deneyimlediğim bir marka.
+1 şu an sapphire hd 6870 kullanıyorum. Ryzen çıkınca onun yanına da ekran kartı olarak yine amd/sapphire alıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 11 Şubat 2017; 21:59:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş konuşma. 10 yıl önceki kartlarla en eski sürücüleri kullanırsan tabii sorunlar olur. R9 2xx serileri bile gayet cayır cayır çalışıyor. Ki RX serisi en güncel bileşenleri barındırıyor ve Crimson sürücüleri asıl bu kartlar için çıkarıldı, uyumu sen düşün.
quote:
Orijinalden alıntı: Blacas
Asus neden önermiyorsunuz
Arkadaşa sormuşsun ama ben de fikrimi söylemek istiyorum ; Asus Türkiye servisi hakkında o kadar çok şikayet var ki, yani favorim olan Asus'tan soğudum. Sapphire'in servisi hakkında bilgim yok, çünkü hiç arıza çıkmadığı için servisi deneme şansım da olmadı. Bir de Sapphire'in soğutması çok iyi. Denediğim tüm oyunlarda ; mesela crysis 3,battle field 3 ve mortal kombat 9, Ultra ayarlarda 65 dereceyi geçmedi. Sadece bunları oynadığım için diğerlerinde sonuç ne olur bilmiyorum. Ancak çok memnunum karttan.
Bellek / Çekirdek hızları yüksek olanı almanı tavsiye ederim
Çekirdek hızı en yüksek Asus ama çoğu kişi Sapphire al diyor
Aşağı yukarı aynı kalitede markalar bence. İki kart markasını da kullandım, bir sorunla karşılaşmadım. 2.el 5-10 senelik kartlara baktığınızda iki markanın kartları da var. Hâlâ canavar gibi çalışıyorlar. Bazen bazı modellere has problemler çıkabiliyor. Onun dışında ben olsam yüksek çekirdek bellek hızlarına sahip olanları alırdım.
Sanırım Asus alicam
Forumdan biri güç girişli çevirici almazsan olmaz demişti sen aldinmi dönüştürücü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- amd radeon r7 200
- zotac ekran kartı alınır mı
- nvidia g sync açma
- üçlü ara bellekleme nedir
- gigabyte garanti sorgulama
- dlaa nedir
- rtx 4060 ne zaman çıktı
- en iyi ekran kartı
- amd boykot mu
- intel arc graphics nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X