Şimdi Ara

ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi'yı öneririm. alabiliyorsan 4 gb lık versiyonu al artık 2gb lık bir karta para verilmez diye düşünüyorum.
  • Blacas kullanıcısına yanıt
    Kullandım derken bu markalardan kullandım. Bu ekran kartı modellerinden deneme şansım olmadı henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hala karar veremedim çoğu Sapphire al diyor ama çekirdek hızı 1090 Mhz . Asus ve msinin 1200 küsür Mhz bu beni Asus ve msiye itiyor ama çoğu kişi Sapphire dediği için Sapphire çok yakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire -> ASUS -> Msi
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Bu 3 markanın arasında fps farkı oluyormu oluyorsada en iyi fps veren hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacas

Bu 3 markanın arasında fps farkı oluyormu oluyorsada en iyi fps veren hangisi

oluyor ama fazla değil 1-2 FPS fark ediyor.

Baktığınız kartların modeline göre değişir FPS farkları. PCB ve soğutma kalitesi olarak Sapphire daha sonra ASUS ve Msi gelir.

en basit fps fark ölçümünü çekirdek ve bellek hızlarına bakarak yapabilirsiniz.

O.C modelleri sonuç olarak daha iyi FPS verecektir ama bu daha iyi FPS alma durumu en fazla 3-4 FPS ile sınırlı olur.
  • nasil sapphire daha iyi sogutuyo herkes sikayetci diye okudum sicakliktan.msi daha soguk diyolardi. 60 civari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ve Sapphire arasindayim

• Asusda iki Fan var diğerlerinde bir asusun daha iyi soğutmasi gerekmiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacas -- 12 Şubat 2017; 14:46:22 >
  • Yav he he sürücü özürlüymüş 5 sene önceki muhabbeti anlat millete nvidia süper sanki son 10 sürücü çöp. Sürücü aramaktan kafayı yedim.
  • Asus bu nesilde amd kartları iyi yapamamış galiba şikayet yorumları okudum. Bazı yerlerde Sapphire Amd nin kralıdır ama frekansı düşükmüş msi alabilirsin aralarında aralarında çok fark olmaz.
  • whitelotus59 kullanıcısına yanıt
    keşke msi veya sapphireninde 2 fanı olsaydı asus 2 fanı oldugu için daha iyi sogutur gibi geliyor
  • Amd kart alıcak isen ASUS un yanına bile yaklaşma nvidia alacak olsan tamam ama Amd de sapphire ve msi.

Hala sürücüleri sıkıntılı diyenler var ya hayret şu an sıkıntılı sürücüler nvidia da

• SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    hocam peki sapphire mi msi mi çekirdek hızı olarak msi önde
  • Sapphire kullanmadim msi da kullanmadım hep Asus kullandım ekran kartı asus 6 yıl oldu ömru yeni bitti anakart ta Asus o da 5 sene oldu halen kullanıyom

• meco06 kullanıcısına yanıt
    benim anakart da asus asus dışında ekran kartı alsam sorun çıkarmı
  • quote:

benim anakart da asus asus dışında ekran kartı alsam sorun çıkarmı

Diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum ama bana soruyorsan Asus al sağlam bi ekran kartı 6 yıl kullanılırmı sence gtx560 6 yıl kullandım 7 ye gidiyodu ömrü bitti bana soruyorsan Asus dan şaşma yinede sen bilirsin

• quote:

hocam peki sapphire mi msi mi çekirdek hızı olarak msi önde

İkisinide kullandım ikisindende çok memnun kaldım kişisel tercihim 400 serisinde msi

• SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    kullandıysanız sanırım msi 1-2 fps daha iyi veriyordur performans olarak
  • quote:

kullandıysanız sanırım msi 1-2 fps daha iyi veriyordur performans olarak

Benim kullandığım Msi 390 idi.daha önce dediğim gibi Amd alacaksan asus alma yeter dikkat et Asus kullandım tavsiye ederim diyenlerin hepsi nvidia kullanmış zaten nvidia da alınır ama amd de alınmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.