Bildirim
ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeterlidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus al Asus iyidir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: whitelotus59
Yav he he sürücü özürlüymüş 5 sene önceki muhabbeti anlat millete nvidia süper sanki son 10 sürücü çöp. Sürücü aramaktan kafayı yedim.
driverla fanı %20 sabitleyene özürlü demek yetmez özürlü oğlu özürlü demek lazım ki zaten öyle -
-
arkadaşlar birde sanırım benim monitörde biraz sorun var ekran nadiren 1 saniyeligine gidip geliyor ve cızırtı oldugunu duymuştum ama çok nadiren ekran kartını taksam monitör ekran kartına zarar verirmi ? -
Vermez sorun olmaz.Msi olan modele yönel 2. fana pek gerek yok bu model için.Msi yönelin pişman olmazsınız garantisinin arkasında duran bir firmadır.Hemde daha ucuz
https://www.webdenal.com/msi-rx-460-oc-4gb-128bit-gddr5_921181.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.85.6@Blacas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoiWoo -- 13 Şubat 2017; 18:31:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle geçmiş olsun dostum sana. Diğer yandan ben sapphire kulanıyorum ve sapphire öneriyorum dostum hem fiyatıda uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 13 Şubat 2017; 18:53:3 > -
biraz araştırma yaptım gtx 1050 yi gördüm fiyatı 557 tl ama rx 460 ın 4gb lik modelinden fps olarak daha üstün 3-4-5 fps gtx 1050 mi rx 460 mı -
Sahpire i bilmem ama garantirezilliginden dolayi asus tan uzak durmak alzim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.nanokatalog.com/Ekran-Karti-Gigabyte-RX-460-RX460WF2OC-4GD-4096MBPCI-EDVIHDMIDP,PR-100629.html arkadaşlar bu nasıl 4gb lik model çok ucuz degilmi yoksa banamı öyle geliyor -
Gigabyte'tansa Sapphire yada MSI almanı tavsiye ederim.Zaten markaların performansları birbirlerinden çok farklı değil,fark soğutma ve süreklilikte genel olarak.O yüzden Gigabyte,Powercolor ve Asus'tan uzak dur derim (Asus AMD'de sıkıntılı)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X