Şimdi Ara

ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  ASUS MU MSİ Mİ SAPPHİRE Mİ Bu alacagım psu 4gb ram i5 3450 3.10 ghz 1 tb harddisk ve rx 460 a yeterlimidir
  • Blacas kullanıcısına yanıt
    Yeterlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus al Asus iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelotus59

Yav he he sürücü özürlüymüş 5 sene önceki muhabbeti anlat millete nvidia süper sanki son 10 sürücü çöp. Sürücü aramaktan kafayı yedim.

driverla fanı %20 sabitleyene özürlü demek yetmez özürlü oğlu özürlü demek lazım ki zaten öyle
  • arkadaşlar birde sanırım benim monitörde biraz sorun var ekran nadiren 1 saniyeligine gidip geliyor ve cızırtı oldugunu duymuştum ama çok nadiren ekran kartını taksam monitör ekran kartına zarar verirmi ?
  • Vermez sorun olmaz.Msi olan modele yönel 2. fana pek gerek yok bu model için.Msi yönelin pişman olmazsınız garantisinin arkasında duran bir firmadır.Hemde daha ucuz

https://www.webdenal.com/msi-rx-460-oc-4gb-128bit-gddr5_921181.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.85.6@Blacas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoiWoo -- 13 Şubat 2017; 18:31:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun dostum sana. Diğer yandan ben sapphire kulanıyorum ve sapphire öneriyorum dostum hem fiyatıda uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 13 Şubat 2017; 18:53:3 >
  • biraz araştırma yaptım gtx 1050 yi gördüm fiyatı 557 tl ama rx 460 ın 4gb lik modelinden fps olarak daha üstün 3-4-5 fps gtx 1050 mi rx 460 mı
  • Sahpire i bilmem ama garantirezilliginden dolayi asus tan uzak durmak alzim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nanokatalog.com/Ekran-Karti-Gigabyte-RX-460-RX460WF2OC-4GD-4096MBPCI-EDVIHDMIDP,PR-100629.html arkadaşlar bu nasıl 4gb lik model çok ucuz degilmi yoksa banamı öyle geliyor
  • Gigabyte'tansa Sapphire yada MSI almanı tavsiye ederim.Zaten markaların performansları birbirlerinden çok farklı değil,fark soğutma ve süreklilikte genel olarak.O yüzden Gigabyte,Powercolor ve Asus'tan uzak dur derim (Asus AMD'de sıkıntılı)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.