Şimdi Ara

1600 TL ASUS ZENFONE MAX PRO (M1) ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 64 GB hafıza 4 GB RAM 5000 mAh telefon ben çok beğendim sizce alınır mı tavsiye eder misiniz?
    Öncelik ve İstek Editi:
    1500 TL civarı telefon arıyorum. Önceliğim batarya 2 gün giderse çok iyi olur. Onun dışında telefonda oyun oynamam dh, twitter gibi sitelerde takılırım. Telefon kasmasın, pili çok uzun gitsin, kamerası da beni memnun etsin yeter. Telefonun dış görünümü de güzel olsun tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 8 Şubat 2019; 17:28:23 >

• 1600 TL bütçeniz var sanırım.

Alınabilir.
    Kullanım şekliniz nasıl?
    Önceliğini oyun mu, kamera mı? gündelik mi kullanacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

1600 TL bütçeniz var sanırım.

Alınabilir.
    Kullanım şekliniz nasıl?
    Önceliğini oyun mu, kamera mı? gündelik mi kullanacaksınız?
    Aynen 1500 TL civarı telefon arıyorum. Önceliğim batarya 2 gün giderse çok iyi olur. Onun dışında telefonda oyun oynamam dh, twitter gibi sitelerde takılırım. Telefon kasmasın, pili çok uzun gitsin, kamerası da beni memnun etsin yeter. Telefonun dış görünümü de güzel olsun tabi. Bu telefonda bu saydığım özelliklerin hepsinin olduğunu düşünüyorum. Sizce de böyle midir?
  • Sambacı Golcü kullanıcısına yanıt
    Batarya içinse iyi bir seçim.

Ayrıca Xiaomi Redmi Note 6 pro da güzel bir alternatif.
    Dış görünüm kişiden kişiye değişir tabiki.

Kamera kıyaslamalarına buradan ulaşabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonu-kameralari-karsilastirma-videolari-ana-konu--136162536-4#137055963

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 8 Şubat 2019; 17:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Batarya içinse iyi bir seçim.

Ayrıca Xiaomi Redmi Note 6 pro da güzel bir alternatif.
    Dış görünüm kişiden kişiye değişir tabiki.

Kamera kıyaslamalarına buradan ulaşabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonu-kameralari-karsilastirma-videolari-ana-konu--136162536-4#137055963

..
    Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum ayrıca kamera karşılaştırma konunuz da çok başarılı.

• Rica ederim, ben de teşekkür ederim,
    hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sambacı Golcü

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum ayrıca kamera karşılaştırma konunuz da çok başarılı.

Alıntıları Göster
    önceliğiniz batarya ise bu telefon bu fiyata tek geçer şu anda hb de 1400 axess ile 1300 e geldi kral oldu gibi kronik bir sorunu yoktur umarım. mi 6lite bataryası 3300 civarıydı yanılmıyorsam sd660 var daha güçlü artı ekranı daha büyük o batarya günü zor kurtarır. bunda öyle bi derdin yok kas kasabildiğin kadar kafan rahat. hemde 300 tl ye yakın uygun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el asus d515da alınır mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • knight_offline kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce telefonu aldım çok memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

1 hafta önce telefonu aldım çok memnunum.
    Bende düşünüyorum bu telefonuda.Kamerasından memnun kaldınız mı birde asus un kendi arayüzü yok sanırım.Eski telefonumda zenfone du.Google ın kendi arayüzünü nasıl buldunuz telefonda ?
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    Arayüzün çok önemli olduğunu düşünmüyorum sonuçta istediğimiz programları açabiliyoruz. Google arayüzü olduğu için basit bir arayüz. Kamerası gece berbat gün ışığında güzel. Kamera çok önemliyse almayın ancak bataryası çok iyi olsun diyorsanız alın. 13-14 saat ekran süresi ile 1 gün gidiyor ekran süresini kısıp 3 gün 10 saat ekran süresi gibi süre çıkarabilirsiniz. Donma kasma sorunu yok memnunum şu an. Tabi büyük bir oyunda denemedim nasıl performans verir bilemem.

• quote:

Arayüzün çok önemli olduğunu düşünmüyorum sonuçta istediğimiz programları açabiliyoruz. Google arayüzü olduğu için basit bir arayüz. Kamerası gece berbat gün ışığında güzel. Kamera çok önemliyse almayın ancak bataryası çok iyi olsun diyorsanız alın. 13-14 saat ekran süresi ile 1 gün gidiyor ekran süresini kısıp 3 gün 10 saat ekran süresi gibi süre çıkarabilirsiniz. Donma kasma sorunu yok memnunum şu an. Tabi büyük bir oyunda denemedim nasıl performans verir bilemem.
    Oyundada iyidir çünkü zenfone 5 le aynı donanıma sahip hali hazırda.Kamera konusunda bu fiyata süper bir çekim beklemiyorum tabi de kötü de olmasın.Sanırım yazılımsal birazda google pixel yükleyince epey bir iyileşme oluyormuş kamerada

• theblackside T kullanıcısına yanıt
    Aynen Google camera ile çok daha iyi olduğu söyleniyor.

• quote:

Aynen Google camera ile çok daha iyi olduğu söyleniyor.
    Güle güle kullanın sizde.Teşekkürler
  • Galaxy m20 çıktı çek indirim derken 1300 e geliyormuş hepsiburada üzerinde. 5000 bataryası şık tasarımı var meraklıları bakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Galaxy m20 çıktı çek indirim derken 1300 e geliyormuş hepsiburada üzerinde. 5000 bataryası şık tasarımı var meraklıları bakabilir.
    Hb'de fiyat 1700 küsürlerde.
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Sepette 250 indirim ve 250 çek veriyormuş.

• quote:

Sepette 250 indirim ve 250 çek veriyormuş.
    Kişiye özel mi acaba? Sepete atıyorum ne indirim var, ne çek. Fiyat 1799 TL tam.
    Çek herkeseydi ama belki artık bitmiştir, anında 250 indirim ise bazı hesaplara tanımlanmış. Konusunda tartışıyorlardı 1300 e alanlar var o şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Mart 2019; 10:53:40 >
  • quote:

Çek herkeseydi ama belki artık bitmiştir, anında 250 indirim ise bazı hesaplara tanımlanmış. Konusunda tartışıyorlardı 1300 e alanlar var o şekilde.
    Güzel fiyata almışlar cidden. Alanlara hayırlı olsun o zaman. En iyisi xioami a2 lite alıp geçeyim:)
    Yani 1800 edecek telefon değildi. Gm9 pro mi8 lite meizu x8 falan var daha ucuza. Gm9 pronun 3800 bataryası amoled ekranla iyi süreler sunuyordur zaten herkese fazla fazla yeter. Ama m20 deki exynos işlemci ve kamera kötü duruyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.