Şimdi Ara

1600 TL sistem (Herşey uyuyormu anlayan yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistem topladımda herşey uyup oturuyormu. Yeni parça önermeyin uyuyorsa uyuyor uymuyorsa o zaman yeni parça önerebilirsiniz. Böyle daha iyi olur demeyin kafam karışıyor iciye.

• Evet hepsi birbirine uyuyor
  • Ama bu fiyata daha iyi bir sistem kurulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablous

Ama bu fiyata daha iyi bir sistem kurulur

Bunu çok duydum hocam. İntel önerende var gelip i3 işlemci öneriyorlar. i3 le artık uğraşamam. i5 desen benim bütcemi aşar ondan sonrası. Ayrıca amd kullanan arkadaşlar varsa lütfen çok elektrik yakıyormu söyleyebilirmi. bazıları diyor amd çok yakıyor elektrik faturası ocak söndürür falan ?
  • Açıkçası am3+ soket tipi eskidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codseus

Arkadaşlar sistem topladımda herşey uyup oturuyormu. Yeni parça önermeyin uyuyorsa uyuyor uymuyorsa o zaman yeni parça önerebilirsiniz. Böyle daha iyi olur demeyin kafam karışıyor iciye.

380+375 = 755 TL toplamda anakart ve işlemci parası.

http://www.vatanbilgisayar.com/intel-core-i5-4460-soket-1150-32ghz-6mb-onbellek-22nm-islemci.html?srt=UP
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h81m-p33-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-dvivga-anakart.html?srt=UP

50 lira daha ver adam gibi şu parçaları al. Hatta sinerji.gen.tr'den alırsan fiyat farkı ödemezsin.

AM3+ bitti artık.

• İşlemci i3 4170
    Anakart msi h81m p33
    8gb ram
    Seagete 1tb 64mb 7200rpm harddisk
    Ekran kartı asus r9 270x 1550tl hem daha iyi bir sistem hemde daha ileriye dönük
  • quote:

İşlemci i3 4170
    Anakart msi h81m p33
    8gb ram
    Seagete 1tb 64mb 7200rpm harddisk
    Ekran kartı asus r9 270x 1550tl hem daha iyi bir sistem hemde daha ileriye dönük
    Arkadaşlar hepiniz birşeyler öneriyorsunuz teşekkür ederim ancak gereği yok. Şimdi diyorsunuz ileriye dönük falan haklısınızdır. Bu sistem tahminimce beni 4-5 sene götürür. Benim her çıkan oyunu ultra high oynama amacım yok. modelleme yapıyorum 3dmax kullanıyorum arada bir cs:go oynuyorum o kadar. Benim isteğime göre iyi bir sistem gibi geldi bana. bide benim düşündüğüm açıdan yorumlayın işimi görürmü ?
  • İdare eder ama çok eski zamanların sisteminede okadar para verilmez anakartını ucuz alıp ekran kartını yükseltmelisin ama:)
  • quote:

İdare eder ama çok eski zamanların sisteminede okadar para verilmez anakartını ucuz alıp ekran kartını yükseltmelisin ama:)

Hocam sonradan ekleriz :D dediğim gibi bi 5 yıl beni idare etsin sonra borçları toparlayınca ekleriz problem değil
  • Tamam :) elinzde kasa felan var o zaman
  • quote:

Tamam :) elinzde kasa felan var o zaman

Var hocam. Eskiden kalma bi tane var. oturmassa ayarlarım ben bişeyler. olmadı masaya dizerim ısınmaz hem orda
  • kaç watt psu var
  • quote:

kaç watt psu var

500 watt hocam bi arkadaş yetmez dedi. Olsun yetmezse alırım ya artık borca gireriz toplamışken herşeyi tam olsun sonra ödenir borçlar dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codseus

quote:

Ama bu fiyata daha iyi bir sistem kurulur

Bunu çok duydum hocam. İntel önerende var gelip i3 işlemci öneriyorlar. i3 le artık uğraşamam. i5 desen benim bütcemi aşar ondan sonrası. Ayrıca amd kullanan arkadaşlar varsa lütfen çok elektrik yakıyormu söyleyebilirmi. bazıları diyor amd çok yakıyor elektrik faturası ocak söndürür falan ?

95W TDP si var normal
  • Kaliteliyse yeterde artar bile az önce hesapladım internetten 350w bile yeterli:)
  • Bende toplucam 1 ay içinde sana önerdiğim sistemin aynısını:)
  • quote:

Kaliteliyse yeterde artar bile az önce hesapladım internetten 350w bile yeterli:)

350 watt yettiğini nerden araştırdınız banada öğretirmisiniz
  • Psu calculater var cooler masterin sitesinde oradan :) google ye psu calculater yazın çıkar
  • quote:

Psu calculater var cooler masterin sitesinde oradan :) google ye psu calculater yazın çıkar
    Arkadaşlar hepinize teşkkürler. Sipariş ettim. Şimdi bir derdim daha var ben bu parçaları kendim birleştirebilirmiyim. Youtubedan izleyerek? Zaten hazırda kasa var içide dolu neyin nereye takılı olduğuna baksam aynısını öbür anakarta yapsam olur heralde ? Ayrıca işlemcinin yanında termal macunu ıvır zıvırı geliyormu. Yoksa almammı lazım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.