Şimdi Ara

1600 TL sistem (Herşey uyuyormu anlayan yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Codseus

Arkadaşlar hepinize teşkkürler. Sipariş ettim. Şimdi bir derdim daha var ben bu parçaları kendim birleştirebilirmiyim. Youtubedan izleyerek? Zaten hazırda kasa var içide dolu neyin nereye takılı olduğuna baksam aynısını öbür anakarta yapsam olur heralde ? Ayrıca işlemcinin yanında termal macunu ıvır zıvırı geliyormu. Yoksa almammı lazım ?

hayırlı olsun hocam
    termal macun geliyor olması lazım işlemciyle beraber
    bu arada amd çok elektrik kullanır gibi denilen şeylere inanmayın max ödeyeceğiniz fark 3-4 tldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

quote:

Orijinalden alıntı: Codseus

Arkadaşlar hepinize teşkkürler. Sipariş ettim. Şimdi bir derdim daha var ben bu parçaları kendim birleştirebilirmiyim. Youtubedan izleyerek? Zaten hazırda kasa var içide dolu neyin nereye takılı olduğuna baksam aynısını öbür anakarta yapsam olur heralde ? Ayrıca işlemcinin yanında termal macunu ıvır zıvırı geliyormu. Yoksa almammı lazım ?

hayırlı olsun hocam
    termal macun geliyor olması lazım işlemciyle beraber
    bu arada amd çok elektrik kullanır gibi denilen şeylere inanmayın max ödeyeceğiniz fark 3-4 tldir

Teşekkürler hocam. Bakalım yanında geliyormu. Artık technopattan videosundan bakıcam ordan toparlamaya çalışcam.

• Termal macun işlemci fanının yanında gelir toplarsın izler her bir parçanın nasıl takıldığına bak yaparsın sen nerden sipariş ettin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablous

Termal macun işlemci fanının yanında gelir toplarsın izler her bir parçanın nasıl takıldığına bak yaparsın sen nerden sipariş ettin

Vatancomputer hocam
  • Thermal macun işlemci fanının içinde gelir bağlarsın internette izleye izleye bi sıkıntı olmaz

• Sinerjiden çok daha ucuza toplayabilirdin ve pc topluyolar onlar 20tl ücret karşılığında:) daha karlı olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: fablous

Sinerjiden çok daha ucuza toplayabilirdin ve pc topluyolar onlar 20tl ücret karşılığında:) daha karlı olurdu

Boşverin hocam bizde toplamayı öğrenelim bi yerimiz eksilmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.