Şimdi Ara

1600 TL telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar ; 1600 tl ye kadar telefon bakıyorum ancak 2 sorum var.

1) 1600 tl bütçe yeni çıkacak nesil için s5 veya lg g3 gibi telefonlar için yeterli bütçe olur mu? Beklemeli miyim çıkmalarını?

2) Eğer bütçe yetersiz olursa şuan için hangi telefonu almamı önerirsiniz?

Kafama şuan için lg g2 çok fazla yatıyor ama sizinde önerilerinizi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenolog -- 16 Şubat 2014; 13:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenolog

Herkese iyi forumlar ; 1600 tl ye kadar telefon bakıyorum ancak 2 sorum var.

1) 1600 tl bütçe yeni çıkacak nesil için s5 veya lg g3 gibi telefonlar için yeterli bütçe olur mu? Beklemeli miyim çıkmalarını?

2) Eğer bütçe yetersiz olursa şuan için hangi telefonu almamı önerirsiniz?

Kafama şuan için lg g2 çok fazla yatıyor ama sizinde önerilerinizi almak istedim.

S5 veya G3'e bütçe yeteceğini sanmıyorum, S5 en az 2000'den çıkar gibime geliyor ama G3 te belli olmaz.
    Onların haricinde GMD Elite iyi görünüyor fakat batarya sıkıntısı var onunda.

G2 daha uygun gibi görünüyor. Ama batarya benim için sıkıntı olmaz dersen Discovery Elite her türlü gider.

• Aslında Elite in şarjı fena değil ancak şuanki telefonum şarj konusunda beni illallah ettirdiği için bataryasını doyasıya kullanmak istiyorum. LG G2 her yönüyle çok iyi bi telefon ama sadece malzeme kalitesi benim aklımda soru işareti yaratıyor.
  • Malzeme kalitesi muhim ise zaten gmd yi salla,suan icin g2 ve z1compact. O butcenin her turlu krallari,sd kart avantaji ve daha saglam kasa ile z1c bi tik ondedir bana gore,ama g2 gercekten cok iyi bir cihaz parasini krsinlikle hak ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Z1C de özellikle malzeme kalitesi bakımından çok üst düzey bir telefon ancak boyutuna göre biraz pahalı bir telefon f/p bakımından sanki g2 bi tık daha önde. 4.3 inch olması sıkıntı benim için.
  • lg g2 parasını sonuna kadar kesinlikle hakediyor ama lg nin kafa yapısını anlayamıyorum lg bu sefer olmuş derken yine güncellemede sıkıntı yaratıyor tabi şimdilik belli değil 4.4 gelirde görürüz hataları kaldırabilmişlermi o zaman g2 alınır bence, s5 çıktıktan sonra haziran gibi alırsanız 1.600tlye rahat iner ama acilse s5 alamazsınız o bütçeyle ama beklerim derseniz bence s5, g3 ve sony nin yeni amiral gemi modelini bekleyin
  • toyota_58 T kullanıcısına yanıt
    8 Gün sonra s5 tanıtılacak gerçi donanım özellikleri neredeyse belli ama görünümü hakkında kimsenin en ufak fikri bile yok. Şuan aslında telefon ihtiyacım acil ancak s5 beklediğimden de sağlam kasayla gelirse zorlada olsa haziran ı bekleyebilirim hatta limitimi arttırmayı bile düşünebilirim. Ama dediğim gibi kasa benim için çok önemli yoksa zaten gider direk g2 yi alır geçerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    2.000 TL Telefon Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Htc One alabilirsin gerek malzeme kalitesi gerekse donanım olarak gayet kaliteli bir teleofn ama yeni bir telefon istiyorsan z1 compact alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenolog

Z1C de özellikle malzeme kalitesi bakımından çok üst düzey bir telefon ancak boyutuna göre biraz pahalı bir telefon f/p bakımından sanki g2 bi tık daha önde. 4.3 inch olması sıkıntı benim için.

Maliyetve donanin ebata bakmaz,cinpactbirazda cok guclu donanima sahip olmak isteyipte tepsi kadar tel3fon tasimak istemeyenler icin ve z1c donanimina gire 0ahali değilsonucta snapdrgon800 lu bir cihazdan bahsediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bol bol izle

• S4 G2 HTC-ONE Bunlar o fiyata alınabilecek en iyi telefon aralarından HTC-ONE'yi öneririm herşeyiyle mükemmel.
  • Bir kaç ay daha bekle belki note 3 veya z1 alırsın tahminim 1600 civarı olacaktır bir kaç ay sonra
  • Yukarida bir arkadas Z1 compact demis. Bence de iyi bir tercih. Cok buyuk telefon kullanmak istemeyenler icin donanimi cok zengin. Bir yorumda Z1 ozelliklerinde ama daha kucuk denmis. Z1 compact kullanici yorumunun da bulundugu bir baglantiyi BURADA Paylasiyorum. Almak isteyebileceginiz baska guncel telefonlarin yorumlari da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.