Şimdi Ara

1600 TL'ye GTX 1060 Sisteme Gaming Monitör (Çok kararsızım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Gtx 1060 6gb kartlı r5 1600 işlemcili bir oyun bilgisayarım var. Bu sistemi 7 senelik 17 inç bir monitörle kullanıyordum maalesef. Neyse ki bütçemi ayarladım ve monitör almak için hazırım. 1070 bi sistem toplamayı çok istedim ancak 1060 6gb alabildim o yüzden 1080p 144hz mi 1440p 60hz mi bir türlü karar veremiyorum. Bütçem maksimum 1600tl. Lütfen bana yol gösterin en iyi performansı nasıl alabilirim.

Önemli Not: gereksinim canavarı son nesil single play oyunlardan ziyade wow, dota vs gibi online oyunlar oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asenptot -- 8 Eylül 2017; 23:40:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon.comda aoc agon 24 inç 2k 144hz monitor 1500tl vergi kargo dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p 144hz almalısın oynadığın oyunlar için.
  • merhaba gtx 1060 1080 p için üretilmiş bir kart oyüzden alıcağınız monitörün çözünürlüğü 1080p üzerinde olursa performans alamıyacaksın yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin iyi akşamlar
  • O parayla türkiyede 1080 144 hz alirsn ki ben öyle yaptim aşiriya kacmamak lazim amazon diyip duruyolar alabiliyosan ordan al derim..

• Konuyu yanlış bölüme açmanızdan belli ne kadar kararsız olduğunuz.

• K E N kullanıcısına yanıt
    Ekran Kartı bölümüne; GTX 1060 Ekran kartımdan maksimum faydayı alabilecek şekilde bir monitör tavsiyesi başlığı açmanın nesi yanlış? Eğer yanlış yerde açmışsam moderatör arkadaşlardan rica ediyorum taşımalarını.
    görüş ve tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar. Amazon işine bulaşmak istemiyorum. Büyük ihtimal 1080p bir monitör olacak. 1600 TL lere çıkmama gerek var mı bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asenptot -- 8 Eylül 2017; 23:43:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağırlıklı olarak WOW oynuyorsan , ben büyük ekran ve 2k olan bir monitör seçerdim ama TR'de o fiyata pek seçenek yok gibi belki Asus 27 PB277Q olabilir onun haricinde Amazon almayı düşünürseniz yukarıda arkadaşın AOC baya iyi bir monitör.
  • lonewarrior L kullanıcısına yanıt
    Baya bir inceledüm ki monitör çok güzel ancak 1070 ve üstünde kendini belli edecektir. 1060 6gb daha orta seviyede maalesef...
    Sanırım 1080p,144hz ve tepkime süresi mümkün olduğunca düşük bir ips panel tercih edeceğimm. Bu kriterler ışığında önerileri bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.