Şimdi Ara

1600 TL'ye Kadar Laptop Tavsiyesi Araniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1600 tl maksimum 1700 tl ye kadar fakat 1500 civari olursa daha iyi olur, bir oyun laptopu almak istiyorum. Bu paraya oyun laptopu belki zor ama yine de bu paraya alabilecegim en iyi pc yi almak istiyorum bu konuda da sizlerin yardimina ihtiyacim var.
    Tavsiyeleriniz sonucu cuma gunu bilgisayari alacagim insallah..
    Simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus k55vj - Lenovo z500

1500-700 tl arasında yüksek ekran kartına sahip ürünler.
  • http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-n5110-b67f45-8gb-notebook-urun6644.html

bunu dusunuyorum arkadaslar ne diyorsunuz var mi acaba kullananlar yada baska onerileriniz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelin ekran kartı çok düşük. Oyun ağırlıklı kullanacaksan yukardaki lenovo z500 ve asus k55vj alternatif olabilir. bu modellerdeki ekran kartları daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 4 Aralık 2012; 16:36:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar belirli tavsiyeler istiyorum sizlerden lütfen :/
  • 1250-600 tl arasında en çok önerilen f/p ürünleri; lenovo z580 - asus k55vj - samsung np350v5c - dell inspiron 5520

Nasıl belirli bir tavsiye istiyorsun anlamadım! Bu fiyat aralığında en çok önerilen ürünler bunlar. Ben de ekran kartı yüksek olan ürünleri önerdim. Bir de ekran kartı ne kadar yüksek olursa, oyun vs. kullanım için ekran kartının uzun süre güncel kalabilmesi açısından o kadar iyi olur!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.