Şimdi Ara

16000 TY KADAR AZ YAKAN BAGAJI OLAN ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ARKADAŞLAR 16000 TY YE KADAR BENZİN YADA LPG Lİ GENİŞ BAGAJI OLAN SEDAN YADA STATİON WAGON AZ YAKAN MÜMKÜNSE AZ SORUN ÇIKARAN 2004 MODEL ÜSTÜ UZUN YOLADA GİDEBİLEN BİR ARAÇ İSTİYORUM ...AİLE İŞİ OLACAK KISACASI...

BENİM BAKTIĞIM 206 NIN VE SKODA FABİA NIN STATİON WAGONLARI VAR AMA BASKA ÖNERİLEREDE AÇIĞIM.TAVSİYESİ OLAN ARKADAŞLARDAN ÖNERİLERİNİ BEKLİYORUM ..2 -3 HAFTA SONRA ALMAYI PLANLIYORUM ..İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• Ben de tam Skoda Fabia Station diyecektim.

Bunun disinda Dacia Logan, Fiat Albea dusunulebilir ama bunlar kalite olarak Fabia'nin cok uzaginda araclar.
  • skoda fabialarda kronik sorunlar var internette biraz araştırırsanız göreceksiniz.
  • dacialar görüntü ve konfor olarak pek hoşuma gitmiyor gerçi bu meblaya ne kadar konforlu bir araç alabiliriz ki...fiat da düşünmüyorum malesef sebebide şu an bir palio araç var öncesinde de stilo vardı ...fiatın tadına baktık anlıyacağınız...fabia ya kimisi alınır alman voswagan muhabbeti yapıyor kimiside alınmaz uzak dur ,sorunlu diyor..pejo içinde ynı şeyi söylüyorlar...kimisi opel astra focus bulursun diyor ama 16 000 tl ye bakıyorum netten modelli km si düşük focus opel vs imkansız gibi...bende sw olsun farketmez modeli biraz yüksek yakıt olayı az olan biraz da yola gidebilen araçlara bakıyorum ...fabia ile 206 sw lar olabilir mi diye düşünüyorum ..ama baska fikirleri olan arkadaşlarında tavsiyelerine açığım her zaman .
  • Konu ile alakasız ama TY nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Konu ile alakasız ama TY nedir?

Türk Yirası
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Konu ile alakasız ama TY nedir?

Türk Yirası

Ciddiydim bu arada sorarken ben TL ve TRY'yi biliyorum ama bir de TY mi var dedim
  • Konuyu ben açmıştım ; 16000 TL yazacağıma 16000 TY yazmışım yanlışlıkla, özür diliyorum . 16000 Türk lirasına kadar alınabilecek bagajlı yola giden ve az yakan araç arıyorum ,ne alabilirim diye bilgisi olan arkadaşlara danışmak istedim .
  • Eskilerden Marea Weekend, Renault Scenic, Vectra SW. Minibüs düşünürseniz Starex.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Eskilerden Marea Weekend, Renault Scenic, Vectra SW. Minibüs düşünürseniz Starex.

az yakan ve starex

ikisi birbirine hiç uygun kelimeler değil
  • Ah bu kulaktan dolma bilgiler... Çok yakıyor dediğiniz Starex 100 km'de kaç litre yakıyor, 20 litre mi?
  • marea
  • 16000 tl az,bıraz zorla.dert tasa olmayacak ama 16000 tl olacak.iyiymiş

16000 tl'ye ne alırsan senı uğrastırabılır

o aldıgının nıye fıyatı 16000tl olacak,çunku sıkıntıları bas gosterdı,adam elınden çıkarıyor,dertsız tasasızsa kendı kullanırdı zaten.

25 kurus ve kofte meselesi

16000 tl sorunsuz araba ıcın az.
  • bu kasa meganlara bakın bence.donanımlı lpg li bulailirsiniz

16000 TY KADAR AZ YAKAN BAGAJI OLAN ARAÇ TAVSİYESİ
  • Merhaba arkadaşım geçen hafta İstanbul'dan 17.000 TL'ye 2007 model Proton Gen-2 (fabrikasyon LPG/Benzinli) aldı. Şehirlerarası 16-17 Krş. Şehiriçi 20 Krş yakıyor. Bagajı 370 Lt. civarında. Bence çok eşya ile işin yok ise yeterli. Aracın motoru da Lotus teknolojisi . İstanbuldan Ankaraya gelirken yokuşlarda performanslı hiç çekişten düşmedi. Bence bu paraya alınabilecek en iyi alternatif olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurxman -- 17 Kasım 2011; 13:11:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurxman

Merhaba arkadaşım geçen hafta İstanbul'dan 17.000 TL'ye 2007 model Proton Gen-2 (fabrikasyon LPG/Benzinli) aldı. Şehirlerarası 16-17 Krş. Şehiriçi 20 Krş yakıyor. Bagajı 370 Lt. civarında. Bence çok eşya ile işin yok ise yeterli. Aracın motoru da Lotus teknolojisi . İstanbuldan Ankaraya gelirken yokuşlarda performanslı hiç çekişten düşmedi. Bence bu paraya alınabilecek en iyi alternatif olacağını düşünüyorum.

servisi nasıl acaba ?
  • Arkadaş aile aracı arıyor, Gen-2 küçük bir araba.
    Proton eskiden Mitsubishi motoru kullanıyordu, Lotus'u satın aldıktan sonra Lotus mühendislerinin tasarımlarıyla daha iiy araçlar yapmaya başladı ama hem Türkiye'de, hem de dünyada henüz satışlarını artırabilmiş değil. İkinci eli zayıf ama bu sayede donanımlı bir aracı ucuza almak da mümkün oluyor.
  • Fabia'yı seçeneklerden çıkarmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

Fabia'yı seçeneklerden çıkarmanızı öneririm.

hocam sebebini öğrenebilir miyim? çünkü fabia benim düşündüğüm araçlar arasında ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.