Şimdi Ara

1600hpli 230 defansli 60 lvl Paper ArchMage ve CZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İçimden keşke warrior char. açsaydım dediğim çok oluyor.Gerçi şimdi açsam 1 ayda 60 yaparım kendim kasacağım çünkü 2 makina var.

Merakım şu
    CZ de +8 hp paper kıyafeti giyiyor olsak bile iş yapabilecekmiyiz.
    59um ve %77.
    su an 1530 hpvar. 230 defans var.
    Archmage oldugumda bunlar değişecekmi bilmiyorum tahminen 60 70 artar hp.
    gerçi param var unique bi kaç takı alacağım. hp 2000e gelir gibi geliyor 15güne kadar.

şuan için konuşalım 60 lvl 1600 hpli 230 defanslı paper archmage cz de iş yaparmı ?
    yaparsa nasıl yapar?
    nasıl partye girmelidir?

gerçi bakıyorumda 80 90k np olan adamların 300 ac scroll ile 580defansları var. 1500 buff scroll ile 3100 hpleri var. 60 61 lvl ler.
    demekki iş yapılıyor.

• mageler %90 ks cidir topluca 12 den koşarlar nova atıp kaçarlar, bire bir kalınca direk town.. seninde yapacağın o ancak öle kasarsın D: tek yakaladığım magelerin %99 u town çekiyo 3. saniyede :D
  • yani şöyle bir clan party olsa?
    2 fullhealer
    2 novacı mage bi ice bi fire
    4 warrior

çok iş yapar bence.
    nasılmı

hepsinin buff deff kağıdı ve speed pot. bastığını düşünün.
    2 fullhealer durmadan bir o bir o sürekli healliyor diye düşünün.
    novacılar nova atar. ki yavaşlatıyor. ve zehirliyor.
    warriorlar healerların mesafesinden uzaklaşmadan keser.
    62lvl 8 adamla bence czyi dağıtırsın iyi bi takım çalışmasıda gerekmiyor aslında
    sadece çok uzaklaşma priestlere adam yaklaştırma içerde kalsınlar
    priestler sürekli heallesin
    novacılar yavaşlatsın ve zehirlesin 4 warrior dalsın uzaklaşmadan.

bence czde 8 kişilik bir clan bile çok iş yapar.
    sadece adamların 62 olması lazım. zaten 62lvl adamda iyi item oluyor.. gerek boss gerek dm falan clan için kesiliyor.

bloodın videolarına bakın adamlar hep bu şekilde oynuyorlar.

yani mage tabiki 1v1 de sçar çoğu zaman karşındaki adam dandik değilse.

ama mage in görevi bence takım oyununda.

sadece bu şekildeki bir takımda 60lık mage iş yaparmı 1600 hp azmıdır?
    buff kagıdı ile 3100 hp
    ve deff kagıdı ile 530 defans olunacağı düşülünürse benim şu anki charım için bu azmıdır.
    iş yapabilirmi?

teketekde değil takım oyununda. arenada 700 vurduğum adamda var 1000 vurduğum adamda ama 600 500 den aşşa görmedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mythic

mageler %90 ks cidir topluca 12 den koşarlar nova atıp kaçarlar, bire bir kalınca direk town.. seninde yapacağın o ancak öle kasarsın D: tek yakaladığım magelerin %99 u town çekiyo 3. saniyede :D

ben olaya öle bakmıorum..bi warrior bi assas bi battle priest karşısındaki adama dan dun dalar alırsa alır ya da o zmna kdr gelir başkası alır..sanki sadece mage lermi ks yapıo..ayrıca bnce ks de deil çnkü zamanlama işi bnce..eer zamanında atarsan büyünü alırsın adamı..her adam kesen cz de ks ci öyle bakarsak çnkü 100kişi dalıo bi adama we ztn olayda son vuruş yapmakta..yani zamanlama meselesi..ayrıca senin gördüün mageleri merak ediorum çnkü ben bellli adamlar dışında kaçmam kolay kolay.. sende gerçi %99 demişsin ama bnm gördüüüm çou mage kaçmıo..ares ten bahsediorum..hatta paper mage ile karşılaşan we 62 lvl altında olan assas dediini yapıo..en azından ben öle karşılaştım..

1600 hp war diosun 230 defans diosun..e parada war dion..o zmn sana diceim şey dd armor takıl 1-2 parça madem paran war..o zmn baya bişey yaparsın cz de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvrenough -- 4 Şubat 2006 1:49:07 >

• ksinlikle is yapar su an olympiada oynuorum ve duel mirage +7 si olmayan hic bir assasin kesemiyor beni
    %100 geberio ya da kacıo
    ama shard +7 li olan var 1-2 tane onlar sakat
    warriorlardan korkucan biraz bi de o kadar
    bunun dısından ks kısmı cok doğru mage pvp de basarılı deildir nov atıcan kalabalıa 2. ya da 3. novayı atan 4-5 kisi alır filan anca oyle np kasarsın
    ya da nowa town yapıcan

• quote:

mageler %90 ks cidir topluca 12 den koşarlar nova atıp kaçarlar, bire bir kalınca direk town.. seninde yapacağın o ancak öle kasarsın D: tek yakaladığım magelerin %99 u town çekiyo 3. saniyede :D

iyi güzel demişin ama sence bir rouge veya bir warriorla magein teke tek kapışması ne ile sonuçlanır ?????bir mage bunları teke tekte yenebilirmi ? tabiki kaçıcak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: zicanzee

quote:

iyi güzel demişin ama sence bir rouge veya bir warriorla magein teke tek kapışması ne ile sonuçlanır ?????bir mage bunları teke tekte yenebilirmi ? tabiki kaçıcak :D

lan benım elımde +6 mırageler +7 fulpalte setım vardı 52 lvl asısın arenada benı kesen mage yoktu:D
    62 lvller bıle dayanamıo(potsuz tabıkı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mage zaten pvp adamı değilki ne söleyion yıkarım diye 1 party de 2 heal 6mage olsa buff kağıtları filan hadi yık lunarda böle takım gezen bi party gör 70 warrior olsam kaçarım
  • fire+lr 62 lvl bi magenin pvp de kesemiyecegi adaam yoktur her iddasınada varım lr nin 42 büyüsünü 3-4 kere çaktımmı adam kitlenir sonra nova+57 skill li(adını unuttum)adamı şak aşşagı alır oda olmadı 3-4 tane daha liyting blade adam can potundan sarhoş olur ve canı sıkılır :) ya town çeker yada kaderine ragzı olur bunu bütün mageler yapamaz zaten 62+ olan bi magede bunu rahatlıkla yapar
  • mageler 60a kadar iş görmez derler bence yanlış bu rakam 70 olmalı yani meteora kadar bi b*k yapamazlar
  • ama aslında en çok np kasanda mageler oluo
    yani bi healer arkadan mageye tank yapsa (bilmeyenler bana sormasın ltfn)mage townu bassa buff almamış olan roguelerin %50sini(ve paper mageleri ) kesin devirir soorada town olay budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: st_warrior

mageler 60a kadar iş görmez derler bence yanlış bu rakam 70 olmalı yani meteora kadar bi b*k yapamazlar

Kardeşim Biraz Oyunu Bilde KOnuş 70 lvl de herkes iş yapar möhüm olan 60 ta yapmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

quote:

Orjinalden alıntı: st_warrior

mageler 60a kadar iş görmez derler bence yanlış bu rakam 70 olmalı yani meteora kadar bi b*k yapamazlar

Kardeşim Biraz Oyunu Bilde KOnuş 70 lvl de herkes iş yapar möhüm olan 60 ta yapmak

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

fire+lr 62 lvl bi magenin pvp de kesemiyecegi adaam yoktur her iddasınada varım lr nin 42 büyüsünü 3-4 kere çaktımmı adam kitlenir sonra nova+57 skill li(adını unuttum)adamı şak aşşagı alır oda olmadı 3-4 tane daha liyting blade adam can potundan sarhoş olur ve canı sıkılır :) ya town çeker yada kaderine ragzı olur bunu bütün mageler yapamaz zaten 62+ olan bi magede bunu rahatlıkla yapar

asasinin 62 büyüsünden haberin yok galiba?

120 lr 120 fr 120gr olucak asasinde ve mage onu kitliycek?
    kusura bakma ama seninde oyunu öğrenmen gerek

• KEŞKE BENDE WARİOR OLSAYDIM
  • BENCE FAZLA BİŞEY YAPAMAZ

• her karakterin kendine göre zevkli yanları vardır işte mageler böle
  • magelerin cz de iş yapması zor ama en çok np yi mageler kasıyo.O da savştan sonra invade sırasında
    karşı tarafa geçmen lazım.bi nova bütün ezikler yerde.Ki civcivlerden 50 np gelio.bizim ark gözümün önünde
    bi nova attı 7 kişi yattı direk.350 np.Bence savaşları kacırma.kazandnızmı gelsin npler.
  • iyi unique alırsan hp def ve resist weren scrolları basıp pk nın kralını yaprsın charını 60da diiil 62de en az cz ye sok master skillini açtır magic power yükselsin attığın büyü daha çok damage werir ve iyi item in olursa nova town a ttank bile olabilir mageler tek priestle samma kesen mageler warken seninki neden onlardan olmasın xD paper takılıcaksan flame istiorsan kesinlikle bi +6en düşük lycaon staff al cz için süper bi staff 2 tanede rom al başlangıç için gerisi zaten gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza_holocaust

iyi unique alırsan hp def ve resist weren scrolları basıp pk nın kralını yaprsın charını 60da diiil 62de en az cz ye sok master skillini açtır magic power yükselsin attığın büyü daha çok damage werir ve iyi item in olursa nova town a ttank bile olabilir mageler tek priestle samma kesen mageler warken seninki neden onlardan olmasın xD paper takılıcaksan flame istiorsan kesinlikle bi +6en düşük lycaon staff al cz için süper bi staff 2 tanede rom al başlangıç için gerisi zaten gelir

lycaon staff zor bulunuyo
    ROM varda, 15 GB diyolar
    bu oyunun dini imanı para

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.