Şimdi Ara

1600W PSU ve Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 tane RTX3080 aynı anda çalıştıracağım için 1500-1600W bir PSU'a ihtiyacım var. Birkaç yere baktım ama az bulunan bir watt seviyesi olduğu içi fiyat uçurumlarını mantıklı yorumlayamıyorum. Çok yüksek bir bütçem yok. 1,5, max 2k tl civarında ayırabilirim PSU'a.

Kasa tarafında iyi soğutmaya izin vermesi ve sıvı soğutmaya engel olmaması dışında bir beklentim yok. Hiç anlamadığım bir alan. Görsellik önemsemediğim bir durum. Fiyat olabildiğince minimum olsun ama 3 ekran kartının sıvı soğutma ile soğutulduğu bir sisteme engel olmasın isterim. Mekul ayırmam gereken bütçe nedir bilmiyorum. 500 TL bile çok geliyor ama önerilerinize açığım.

• 1500W üstü PSU öneriniz yok mudur? Sadece PSU için ayırdığım bütçe 2.000 TL.

Redrock diye bir marka bulabiliyorum sadece. O da pek önerilmiyor. Silverstone diye başka bir tane buldum ama markayı duymadım hiç. Güvenilir midir? 3 tane ekran kartını çalıştırır mı?

https://www.amazon.com.tr/Silverstone-SST-ST1500-Bilgisayar-Kayna%C4%9F%C4%B1/dp/B00LBE4P50?th=1

• 3 tane RTX 3080 ile ne yapacaksınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baktığınız psu tier A, çok kaliteli bir psu. Bütçeniz için sorun yaratmıyorsa alabilirsiniz.
    Biraz daha ucuza high power rock solid pro modeli var. Bu da kaliteli bir model detaylı bilgi bulamadım.

m.n11.com
    High Power HPE-1600GD-F14C 1600 W Rock Solid 80+ Gold Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/urun/high-power-hpe-1600gd-f14c-1600-w-rock-solid-80-gold-guc-kaynagi-662200?magaza=onlineticaretdunyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 21 Kasım 2020; 22:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EPICA kullanıcısına yanıt

Peki 3 tane rtx 3080 çalıştırır mı sizce?

• Kwanon K kullanıcısına yanıt

Deep learning modelleri çalıştırmak için.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 28 Kasım 2020; 2:29:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850-1000W PSU önerisi olan?
    geçen yıl açıldı
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bulbay B kullanıcısına yanıt

hocam akademisyen misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.