Şimdi Ara

165 yılın en kötü güneş patlamaları yaşandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

açıkçası dahada büyürse bu haliyle o kadar kıyamet tipi birşey olmazda ama ciddi artarsa lekeler ki dönüş şekli uzun süreli fırtına gibi duruyor, gazzelilerin ahı çıktı derim görürler parayı refahı $ a tapmayı ,dünyada ekonomi 1 haftada çöker büyük elektirik kesintileri bile yeterli.

ki abd baya güneyde orada bile aura lar yaşandı paylaşıp paylaşıp duruyorlarlar forumlarda hayatımda hiç yaşamadım diyenler insanlar yoğun.

bu gece özellikle doğu ve karadeniz illerinde bizdede görülme ihtimali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2024; 16:49:42 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Gazze israil son savaşından 6 ay önce bile oynadığım oyundaki asyalılar yatıp kalkıp bu olayı konusuyordu televizyonlarında her gün 2024de olacak güneş patlaması konusuluyormuş türkiyede daha 1 tane bile haber yoktu. Oyundaki charlarımız ne olacak tüm elektronik aletler bozulunca diyorlardı. Gazzelinin ahıyla alakası yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoa kullanıcısına yanıt

döngü bilinir şiddeti bilinmez aşırı şiddetli yada az şiddetli olması başka bir güce bir bağlı165 yılın en kötü güneş patlamaları yaşandı.  maraş depremi gibi kimse bukadar kıyamet olucağını 400 km kırılacagını bilemedi beklenin 4 katı fazla kırıldı.

öyle birşey olsa dünya 11 yılda bir yıkılırdı zaten ;)

olursa dedim zaten bu haliyle aura yapar belki kuzey ülkelerde elektirik kesintileri yapabilir şimdilik okadarda kıyametlik birşey yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2024; 18:4:57 >
  • Bu aralar cok korku haberleri pompalaniyor. Verilen videolar Bilgisayar animasyonlari, bekleyin gorelim ne olacak bence pek birsey olacagi yok en fazla elektrik sartellerini indirirler bizim ulkede millet kesintiye alisik baskalari dusunsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

üst üste olması garip pek yaşanmış değil bir x sınıfı olur ardından m sınıfı patlama olurdu olay döngüde kapanırdı giderdi,bunun farkı mayın tarlası gibi günde nerdseyse 3 defa x sınıfı patlama oluyor bu hiç normal değil ondan biraz korku endişe hakim .

bir iki gün içinde x10+ gelirse sıkıntılı şeyler yapabilir ama sonra tehlike geçicek ,çok aktif leke 3664 dünyaya direk bakmıycak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2024; 18:43:37 >
    Kendi gozlemlerinle gordunmu bunlari? Boyle bir sansimiz varmi? Gosterilenlerde Bilgisayar animasyonlari. Korkunun birseye faydasi yok, ben artik herseyi akisina biraktim. Son zamanlar korku pompalamalarini fazladan kacirdiklari icin artik onemsemiyorum bile. Boyle seyler uzerinde kafa dahi yormuyorum, sen kafani yorarak daha fazla yararli olmuyorsun. Tek yapabilecegimiz 3 gece pembe isiklarin keyfine varmak. Artik ne sekilde olusuyor orasini bilmem ben ani yasarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Mayıs 2024; 18:49:0 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

dün gece avrupanın çoğu pespempe oldu hatta abd de oldu orda gece malum 1000 ce insan foto atıyor şu an ömrümde görmedim diye daha abd nin meksika sınırına yakın eyaletlerinde bile görüldü böyle bir insanoğlu teknolojisi var diyorsan bilemiycem.165 yılın en kötü güneş patlamaları yaşandı. 

165 yılın en kötü güneş patlamaları yaşandı.

güney eyaletinden phoenix den bir foto yani oldukça güçlü dünyanın güvenlik duvarının en güçlü olduğu bölgeleri bile zorluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Mayıs 2024; 19:17:57 >

Hocam zambiadaki akrabalarinizda gordumu Ooooo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

onlar dallasda yaşıyor sormadım sorarım senin için.165 yılın en kötü güneş patlamaları yaşandı. 

• Sözde 150 milyon km ötedeki güneşin patlama etkilerinin dünyaya geldiğine inanıyorsanız kendinize format atın bence gidin elinizi yüzünüzü yıkayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin ettiğim gibi karadenizde görüldü fırtıne bitmedi,part1 in gücü tükendi,daha part2 part3 gelicek dünyaya ulaşması zaman alıyor mayıs 14 ü gibi biticek herhalde daha güçlü patlama olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Mayıs 2024; 13:14:49 >
  • leke döner gider ayak x 8.7 çok güçlü patladı abd de radyo sinyallerini anlık bloke etti ama direk etkilermi pek emin değilim leke oldukça döndü çünkü.

ömründe hiç kuzey ışıkları görmeyen insanler meksika türkiye sınırına kadar görmüş oldu görsel şölen yaşattı, aktivite önümüzdeki haftalar ve aylardada devam edebilir 14 gün sonra yine dönücek.

165 yılın en kötü güneş patlamaları yaşandı.spaceweathergallery2.com
    Spaceweather.com Realtime Image Gallery
    https://spaceweathergallery2.com
    Boyle bir teknoloji varminsirusunun cevabi.

Futurezone adli saygin Teknoloji haber sitesinde gecen gecen yilin haberi.

Araştırmacılar yapay kuzey ışıkları yaratıyor

Alaskada deneyler yapmak icin Iyonisfer guclu Radyo dalgalariyla parlatildi.

Haberin linki:

Bu komuda yapilan bir baska calisma
    euronews
    Künstliche Nordlichter in Schweden: Was Forscher dadurch lernen...
    https://de.euronews.com/next/2023/04/03/wissenschaftler-erzeugen-mit-einer-rakete-kunstliche-nordlichter

Buda bu konu hakkinda yani suni Polar isiklari yapma yontemi hakkinda 2000 yilinda yayinlanan yazi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 19 Mayıs 2024; 8:28:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.