Şimdi Ara

1650tl ye Oyun PC'si (Teknobiyotik'den topladım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pc yi topladım.Yeni oyunlarda ve çıkacak oyunlarda high-ultra arası sorun olur mu? Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum (SSD Sonradan alıcam.) Şimdiden teşekkürler.

Kasa
    1 x Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli Oyuncu Kasası 106,13 TL+KDV
    Güç Kaynağı
    1 x High Power Element Bronze 600W 80+ Plus Güç Kaynağı 145,93 TL+KDV
    İşlemci
    1 x AMD FX-8120 Bulldozer AM3+ 16MB 3.1GHz Sekiz Çekirdekli İşlemci 327,07 TL+KDV
    Anakart
    1 x Asus M5A97 AMD 970 AM3+ DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart 207,94 TL+KDV
    Bellek
    1 x Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9R) 112,99 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x Sapphire ATI HD7870 GHz OC Edition 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11199-03-40G) 559,55 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 175,12 TL+KDV

TOPLAM:1650TL

• Kasa: Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli High Power 600W Oyuncu Kasası - 113,40$ - 204,69 TL (KDV Bizden!)
    İşlemci: INTEL Core i5-3550 LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) - 244,80$ - 441,86 TL (KDV Bizden!)
    Anakart: Asrock Z77 PRO3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) - 112,70$ - 203,42 TL (KDV Bizden!)
    Bellek: Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül PC Belleği (CMZ4GX3M1A1600C9)(Siyah) - 33,71$ - 60,85 TL (KDV Bizden!)
    Ekran Kartı: Sapphire ATI HD7870 GHz OC Edition 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11199-03-40G) - 310,00$ - 559,55 TL (KDV Bizden!)
    HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) - 97,02$ - 175,12 TL (KDV Bizden!)
    Havale, World/Bonus 12, Axess 8 taksit ve diğer kartlar tek çekim fiyatlari:
    USD TOPLAM: 911.63$ (KDV Bizden!)
    TL TOPLAM: 1645.49 TL
  • Hazırladığınız sistem çok iyi direk alabilirsiniz
  • iki sistem de iyi amd mi intel mi sana kalmış hayırlı olsun sistemin.
  • HD 7870 ekran kartlı bir sistem toplamak istiyorsan
    Core İ5 işlemcili intel sistem topla
  • i5 işlemcili topladığım sistemde bu. 60-70 TL fark yaptı ö.değil i5 mi amd mi alaym bilemedim ? Oyun açısından performansa da bakarak intel e mi yönelmeliyim sizce şmdiden tşekkürler.

Kasa
    1 x Dark Orion Kırmızı Led Fanlı USB 3.0 ve eSATA Destekli High Power 600W Oyuncu Kasası 204,69 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i5-3550 LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 441,86 TL+KDV
    Anakart
    1 x Asrock Z77 PRO3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) 203,42 TL+KDV
    Bellek
    1 x Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9R) 112,99 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x Sapphire ATI HD7870 GHz OC Edition 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11199-03-40G) 559,55 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 175,12 TL+KDV

toplam:1715TL
  • HDD'yi 500GB yaparak 3570K alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 12 Kasım 2012; 18:35:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bir sistem toparlamaya çalışıyorum, yazdığınız sistem güzel geldi bana. Hdd almayıp işlemciyi 3570k yapıp aynı sistemi toparlayabilirim. Siz de sabit diski 500 gb alıp işlemciyi i5 alabillirsiniz.
  • Teknobiyotikten alışveriş yapmadan önce imzamdaki linkte tıklayıp, önce firma ve ticari karakteri hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Teknobiyotikten alışveriş yapmadan önce imzamdaki linkte tıklayıp, önce firma ve ticari karakteri hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim.

usta merak ettim şimdi sen bu adamlara iade gönderebildinmi ? bende bu siteye bakıyordum alışveriş için ? Konuyu açıklarsan sevinirim.
  • quote:

Teknobiyotikten alışveriş yapmadan önce imzamdaki linkte tıklayıp, önce firma ve ticari karakteri hakkında bilgi edinmenizi tavsiye ederim.

Tam teknobiyotikten sistem toplamayı düşünüyorken sizin mesajınızı gördüm. Kafam baya karıştı. Peki siz hangi siteyi önerirsiniz?
  • Eksen bilgisayarı öneririm iki hafta önce oradan sistem topladıım pırıl pırıl geldi herşey inanılmaz iyiler..

Sistemde çok iyi hayırlı olsun şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebeList
    usta merak ettim şimdi sen bu adamlara iade gönderebildinmi ? bende bu siteye bakıyordum alışveriş için ? Konuyu açıklarsan sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61
    Tam teknobiyotikten sistem toplamayı düşünüyorken sizin mesajınızı gördüm. Kafam baya karıştı. Peki siz hangi siteyi önerirsiniz?

Şöyle anlatayım, durumu avukatımızla görüştüm, olmaz öyle şey dedi, hemen dava açalım, paranı son kuruşuna kadar alır, üstüne mahkeme masrafları ve avukat masraflarını da onlara ödetiriz dedi. Ancak yakın zamanda yurtdışına taşınma durumum var, dolayısıyla dava süreciyle uğraşacak vaktim olmadığı için, dava açmadım ve ürünü kullanmaya devam ediyorum.

Ben insanlar bu firmanın ticaret ahlakı hakkında bilgi sahibi olsunlar diye uyarıyorum. Özel imza hazırladım, insanlar okusunlar, alışveriş yapmadan önce başlarına gelebilecek durumlar hakkında bilgi sahibi olsunlar, eğer kabul ediyorlar ise o zaman alışveriş yapsınlar istedim.

Dava açmış olsaydım, eninde sonunda ürünü iade edip, paramın tamamını geri alırdım, bu konuda başka bir alternatif yok zaten, kanun ortada, tartışılacak bir yanı bile yok, o kadar açık yani...

Ama malum firma, kendini ülkenin yasalarının üzerinde görerek, kendi başına iş yapmaya çalışıyor. Biliyor çünkü ülkedeki hukuk sisteminin yavaş işlediğini, bu nedenle, küstahça cevaplar bile veriyor, hepsi imzamdaki linkte mevcut...

Alışveriş için piyasadaki en güvenilir firma, INVENTUS 'tur. Internette firma hakkında araştırma yapın, zaten anlayacaksınız. Bunun dışında, Eksen, Exa, Nova da iyi firmalarlandır...

• Ben de teknobiyotikten ürün aldım, İade dururum olmadı ve başka biri sorun yaşamadım. Bana kalırsa alabileceğim ürünleri hepsiburadadan almayı tercih ederim. Bir ürün almıştım ve işime yaramayacağını anlayınca hemen iade ettim ve kargo bedeli dahi ödemedim. Tek sorunum kredi kartına taksitle almıştım her ay önce taksit kesildi sonraki ay iade edildi.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

Şöyle anlatayım, durumu avukatımızla görüştüm, olmaz öyle şey dedi, hemen dava açalım, paranı son kuruşuna kadar alır, üstüne mahkeme masrafları ve avukat masraflarını da onlara ödetiriz dedi. Ancak yakın zamanda yurtdışına taşınma durumum var, dolayısıyla dava süreciyle uğraşacak vaktim olmadığı için, dava açmadım ve ürünü kullanmaya devam ediyorum.

Ben insanlar bu firmanın ticaret ahlakı hakkında bilgi sahibi olsunlar diye uyarıyorum. Özel imza hazırladım, insanlar okusunlar, alışveriş yapmadan önce başlarına gelebilecek durumlar hakkında bilgi sahibi olsunlar, eğer kabul ediyorlar ise o zaman alışveriş yapsınlar istedim.

Dava açmış olsaydım, eninde sonunda ürünü iade edip, paramın tamamını geri alırdım, bu konuda başka bir alternatif yok zaten, kanun ortada, tartışılacak bir yanı bile yok, o kadar açık yani...

Ama malum firma, kendini ülkenin yasalarının üzerinde görerek, kendi başına iş yapmaya çalışıyor. Biliyor çünkü ülkedeki hukuk sisteminin yavaş işlediğini, bu nedenle, küstahça cevaplar bile veriyor, hepsi imzamdaki linkte mevcut...

Alışveriş için piyasadaki en güvenilir firma, INVENTUS 'tur. Internette firma hakkında araştırma yapın, zaten anlayacaksınız. Bunun dışında, Eksen, Exa, Nova da iyi firmalarlandır...

bilgilendirme için teşekkürler.

• quote:

bilgilendirme için teşekkürler.

Rica ederim
  • Vatandan aynı sistemi daha ucuzunu monitör ekleyerek topladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.KAYALI -- 3 Aralık 2012; 22:57:38 >
  • teknobiyotik ten ürün alırken 2 kere düşünün google amcaya teknobiyotik şikayetim var yazabilirsin.
  • garanti işlemlerini müşteri memnuniyetini arızalanan ürününüze tekrar tekrar kargo ücreti ödemeyi arızalanan bir parçanın 45 günde geri gelmesini (işlem yapılmadan)3000 binliralık sistem topladığınız halde montaj ve kargo ücretini ödemeyi istiyorsanın bu siteden alışverisş yapabilirsiniz ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.