Şimdi Ara

1660 super mi 5600xt mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 😁👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siyah ekran sorununu ben de yaşıyorum.Aynı kart hatta seninkiyle.Nasıl düzelttiğini söyler misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence konu Android ve IOS gibi. Ne olursa olsun IOS yazılım üstünlüğünden vazgeçemiyorsak (Stabilite ve kalite) Nvidia da bu şekilde ayrılıyor AMD den ekran kartı konusunda. Bunu bu şekilde kabullenmek lazım. Detaylara değil büyük resme odaklanmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 30 Mayıs 2020; 13:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wander298

Hocam siyah ekran sorununu ben de yaşıyorum.Aynı kart hatta seninkiyle.Nasıl düzelttiğini söyler misin?
    Düzeltilecek bir şey değil dostum. AMD bile bunu kabullenip driver notlarına yazmış ''siyah ekran ve çökmeler yaşanabilir'' diye. Sürekli yaşanan bir şey değil zaten en azından ben sürekli yaşamıyorum. Bir tek aldığım gün baya sinir etti onun dışında da sadece ekranı 144hz den 120hz e alırken 1 kere yaşadım başka yok. Oyunlarda falan durup durmadık yerde siyah ekran hiç yaşamadım.

Oyundayken masaüstüne geçmek için alt-tab ı kullanma windows tuşuna basıp geç. Kullandığın tarayıcıdan da donanım hızlandırmayı kapat. Ben şuan bir sorun yaşamıyorum ama maalesef AMD nin driverları nvidia kadar stabil değil.
  • Keşke seninki kadar az olsa benimki de ama o kadar çok oluyor ki keyfimi bozuyor.

• quote:

Keşke seninki kadar az olsa benimki de ama o kadar çok oluyor ki keyfimi bozuyor.
    O kadar sık olması normal değil. Hiç kimsede o kadar sık siyah ekran hatası görmedim. Kullandığın kablo da bir sorun olmasın?
  • Hem hdmi hem dp denedim 2sindede aynı

• Peki hangi gpu driver sürümünü kullanıyorsun?

• quote:

Peki hangi gpu driver sürümünü kullanıyorsun?
    DDU ile komple kaldirip temiz bir driver kurmayi dene.

20.4.2 kullaniyorum ben.

• Denedim ama yine de olmadı.

• quote:

Denedim ama yine de olmadı.
    Sorun farklı o zaman dostum çünkü hiç kimsede bu kadar çok siyah ekran görmedim.
  • Ben daha geçtiğimiz ay GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC modelini itopya üzerinden 2069 tlye aldım. Performansları yakın ama aradaki fiyat farkından ötürü cevabım gtx 1660s'in avantajlı olduğudur.
  • 5600 xt = rtx 2060 + % 5
  • Bu gün 5600xt siparişi verdim artık normalde 1660s alıcaktım ama fiyatlar anlamsız şekilde yükselmişti o 2400 tl ye 5600xt alırım dedim aldım artık hayırlısı olsun bakalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.