Şimdi Ara

1660S 2. el ne kadar eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Aydır kullandığım ve 0 aldığım, 22 ay hala garantisi olan kartımı ikinci elde satıp model yükseltmek istiyorum 6750XT alacağım ve dolar 15 değilken 6500 verdiğim kartımı da dolar 17yken 4e-5e satmak istemiyorum piyasayı da bilmiyorum sarı sitede 3K ile 6k arası uçurum var. Sizce ne kadara satmalıyım?

• sıfır olarak 5300-5500 tl ye satılıyor.

• Şu anda 5000e sıfır var kaynak akakce. 3-4 arası fiyat aralığında gider. Bulunduğum ilde sarı sitede 3/3.5 aralığında 1 yıl garantili çift fanlı kartlar satıldı. Rx 6600 birkaç hafta içinde 2. Elde bu fiyat aralıklarına düşecek zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt

5 benim için psikolojik sınır 5in altına verebilmem imkansız.

• Jon doe J kullanıcısına yanıt

zotacdır arktektir galaxdır ayrı seviye tek fan ayrı seviye msi-gigabyte-asus apayrı seviye

• Aydinölü kullanıcısına yanıt

Gercekci fiyat koyarsanız satılır demek istediğim bu. Siz Asus apayrı diyince ilk nesil tuf 1660 super vardı mesela o geldi aklıma herkes aşırı isindigindan ne kadar dandik olduğundan bahsetmişti... 5bin altı satmayı düşünmüyorsanız kullanmaya devam edin bence alan olacağını sanmıyorum o fiyata. İyi satışlar

• Jon doe J kullanıcısına yanıt

P2 Satmim madem :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Saat Kaç TL Eder
    10 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aydinölü kullanıcısına yanıt

2. Elde maks temiz görürsem verilcek para 3k dır. Aynı karta sahibim satsam 3.5 k ya kor 3 e bırakırım. Acil satsam 2750 kadar düşerim. Aşağısana vermem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.