< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
169 TL Keenetic Omni 300 Mbps 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB Menzil Genişletici Access Point (4. sayfa)

-
-
aldiktan sonra karsilastirmanizi aliriz o zaman hocam
-
7 mayısta hatırlatırsan neden olmasın 😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Zyxel VMG3625-T50B AC1200Mbps Vdsl/adsl Fiber Modem kullanıyorum bu ürünü alsam performanslı şekilde kesinti yaşamadan kullanabililir miyim? birde bu bildiğimiz fişe takılan menzil genişletici ile aynı işi mi görüyor?
-
-
Güle güle kullanın.
-
Kablosuz tekralayıcı mı yoksa ana cihaz olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
-
Nasıl bir fark arıyordunuz?
Biri 100TL'ye sadece sinyal aktarıyor, diğeri 6 ya yakın farklı modu ile sınırısz bağlantı tipi imkanı sağlayabiliyor mesela en başta.
-
Mevcut modem/router'ınız kablosuz ayarları ve konumlandırmayı düzgün yaptığınız sürece maksimum verim alabileceğinizi unutmayın.
-
Üst mesajlarda da yazdığım gibi, kablosuz olarak konumlandırma ile kablolu olarak bağlatı ile makismum performansı elde edebileceksiniz.
Keenetic modellerinin hepsinde;
Router
Kablosuz Tekrarlayıcı
Erişim Noktası
İstemci
Kablosuz Servis Sağlayıcı modları standart olarak sunulur.
Modem özelliği olanlar Omni DSL ve Extra DSL'dir.
-
Hocam teşekkür ederim cevabınız için ben bu cihaza modem üzerinden kablo çekip bağlasam wifi üzerinden kullanım olanağı yine mümkün olacak mı?
-
Erişim noktası modu bu yüzden mevcut.
Tabiki kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 4 Mayıs 2021; 18:47:33 > -
teşekkür ederim şuan TP-link TL-WA855RE piriz dağıtıcı kullanıyorum normal ethernet girişi var fakat modemden cihaza kablo çektiğimde hem modemin internetini kesiyor hemde kendi bağlantısını sanırım bu cihaz desteklemiyor o yüzden keenetic alacağım
-
Cihazı incelemedim ama sanırım o kablosuz olarak aldığı veriyi kablolu olarak iletmek için diye düşündüm yazdığınız semptom ile.
Yada yönetimsel olarak modu değiştirebiliyor mu incelemek lazım.
Priz tipinden daha çok verim alacağınıza yüksek ihtimal veriyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMINGKablosuz tekralayıcı mı yoksa ana cihaz olarak mı kullanmayı düşünüyorsunuz?
modemi pasif yapıp öyle kullanacağım
-
hocam cihaz gelince test edeceğim ama yinede sorayım dedim bu cihazın antenleri bayağı büyük gözüküyor modem mevcut yerinde iyi çekmiyor bu cihazı kablo ile modeme bağladığımda kablonet modeminden daha uzun menzile sahip olur mu? ikiside aynı konumda olacak kablosuz olarak access point yapmak zorun kalacağım eğer yetmezse menzil
-
Kablonet modeminizi köprü moduna alıp, güvenlik duvarı ve wifisini kapattıktan sonra Keenetic Omni'de sonlandırabilirsiniz.
Antenli modeller dahili antenli modemlere göre daha stabil menzil sunarlar.
-
6 veya 666 olmasinin benim icin fark etmedigini belirttim. x2 para verip benzer repeater gucunu kullanmak mantikli gelmedi. diger modlara ihtiyaci olanlar icin iyi fiyat olabilir.
-
Tamamen vereceğiniz fiyat farkına değen bir dünya özellik alabileceğinizin başında olan bir maddeyi söyledim. Yüksekten görme bir cümle değil idi.
Değerlendirmesi size kalmış tabiki de seçeceğiniz ürün için.
-
Hala aynı fiyat. Alsammı almasammı kararsızım. Dsl 16mb internet var evimde. Bana 1. Kattaki modemden lan ile aldığım interneti 2. Katta güzel bir şekilde dağıtsın, sinyali tekrarlasın yeterli. Başkada hiçbir özelliğe ihtiyacım yok. Bunun için daha uygun fiyatlara farklı cihazlarda alınabilir gibi gözüküyor, mi wifi repeater gibi, 100 tl gibi maliyetlerle. Sizce napmalı? 2 adet wifi repeater almakmı, bu cihazı almakmı. Kararsız kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X