Şimdi Ara

16cm Hoparlör tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba degerli arkadaslar 2000 model peugeot 206 aracimda ön hoparlörlerden biri patlaktı son zamanlarda patlak yarıga dönusmus olacak ki müzik acmaya gelmiyor bende ön iki hoperlörü degistirmeye karar verdim bu hoperlorler icin butcem 100 tl max 120 lere kadar cikacagim
    Herturlu marka tavsiyesine acigim internetten alacagim
    Beklentim ses siddeti vs degil sadece bu paraya alabilecegim max kalitede hoperlorleri almak istiyorum
    Normalde rock dinliyorum ancak arabada yabancı pop desem daha dogru olur
    Aklimdaki model:Sony XS-FB1630
    Son olarak dosyalari oynatacak olan player premier marka usb calar
    Simdiden tesekkurler iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba aynı modeli bende inceledim ve banada 16 cmlik lazım konuyu takip edicem mümkünse bugün sipariş vermek istiyorum ama kafam çok karışık gerçekten bu işten anlayan biri 100 120 tl arası bir hoparlör tavsiye ederse çok sevinirim. Yoksa konuyu açan arkadaşın baktığı sonyi sipariş edicem..

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatberrak

Merhaba aynı modeli bende inceledim ve banada 16 cmlik lazım konuyu takip edicem mümkünse bugün sipariş vermek istiyorum ama kafam çok karışık gerçekten bu işten anlayan biri 100 120 tl arası bir hoparlör tavsiye ederse çok sevinirim. Yoksa konuyu açan arkadaşın baktığı sonyi sipariş edicem..

Umarım öneride bulunacak birileri cıkar yoksa bu sony i alacagiz sanirim sizin buldugunuz baska alternatifler varmi ben n11 de kenwood jbl bildum ancak orjinalligine guvenemedim.

• Bende aynı sitelere bakıyorum sitedeki alici yorumlarından başka birşey bulamadim.. eskiden Pioneer tesisatlarim vardı bu işlerle çok ilgiliydim ancak son 10 senedir piyasayı ve yeni çıkan ürünleri takip edemedim.. kenwood ve jbl alıp riske girmek istemiyorum açıkçası belki Sony veya Pioneer dan daha kaliteli sesli olan modelleri vardır o fiyata ama onları bulmak için de tek tek denemek lazım oda olmayacağı için Sony kalitesine güvenmekten başka çare kalmıyor galiba Pioneer in dusuk modelli hoparlör leri hakkında da kötü yorumlar okudum.. sanırım seçtiğimiz modelin su an için alternatifi yok galiba.. ben büyük ihtimalle sonyi bu akşam sipariş gecicem gelince buraya yazarım istersen izlenimlerimi

• sedatberrak S kullanıcısına yanıt
    Bende bu hafta siparisi gececegim. arastirmalarima gore pioneer in alt seviyesi kesinlikle kötu oldugunu dusunuyorum.
    Urun elinize ulasinca ve montajda fikirlerinizi yazarsaniz hem ben hemde belki giris seviyesi iht olan birileri faydalanmis olur.
    Son olarak nereden almayi dusunuyorsunuz hepsiburadada 103 lira sanirim daha ucuzu varmi varsa bende oradan alayim.

Hepsi burada uzerinden siparisi verdim. Unutmassam sonuclari paylaririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 8 Ekim 2016; 22:45:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.