Şimdi Ara

Hangi hoparlörü seçmeliyim ? alpine hertz kenwood komple sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle daha önce kullandığım sistemler olmadığı için kullanan yada bilem arkadaşlardan yardım almak için bu konuyu açıyorum. Amacım olabildiğince temiz ve net ses alabilmek tabi ki çok yüksek meblağa çıkmadan. Daha önce for-x reiss ve soundmax gibi markalar kullandım ancak artık daha kaliteli bir sisteme geçmek istiyorum bunun için örnek olarak seçtiğim hoparlörleri aşağıya yazdım. Aynı yada çok yakın fiyatlara daha iyisini almak mümkün müdür yada bu fiyat aralığında ne tavsiye edersiniz ?

Midrange için Alpine spg-17CS iki yollu komponent 2800 tl yada Hertz DSK 165.3 iki yollu komponent 2400 tl şu anda sadece bir takım alıcam

subwoofer Kenwood KFC-PS3017W 400Watt rms 2000 tl

Tweeter olarak midrange olanlarla gelenleri kullanmayı düşünüyorum ancak daha iyi bir seçenek olursa onu da değerlendiririm

Amfi kısmı birazda da hoparlör seçimine bağlı şu anda max 3500 4000 civarı ayırabiliyorum bu sistem için bu fiyat aralığında bir amfi yeterliyse öneri alabilirim

• -VesselaM- kullanıcısına yanıt
    araç marka model, ana ünite marka model, max bütçe?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • henüz aracı almadım biraz daha bekliyorum önden toplamak istedim zaten aracı alsam de elimdeki bütçe 10-12 bin arasında teyp hariç onu daha sonra da alabilirim sorun değil ben önden toplayıp bir süre de evde kullanırım sonra arabaya aktarırım hazır olsun diye düşündüm evde kullanmak için gerekli terminal mevcut bu şekilde kullanılabilir mi ?

Audison 165p
    Yukarda belirttiğiniz Sub.
    Amfi Qline 110.4
    50 amper kaliteli adaptör sistemi tam yükte dahi kaldırır diye düşünüyorum.

• teşekkür ederim yazdıklarınız araştırdım ve Audison 165p modelini almaya karar verdim ancak sizce qline bu hoparlörler için yeterli kaliteyi sunar mı yada 8-9 bin lira olanlarla aradaki farka değer mi

sizin beklentinizde Qline yeterli bir amfi markasıdır. daha profesyonel bir sistem yapılmayacaksa işinizi görecek kalitededir. sistemde amfi kalitesi tabikide önemli ama amfiye giden sinyaller de önemli. yani kaliteli ana ünite, kaliteli rca çıkışı ve kaliteli rca kablo gibi. y kablo mümkün olduğunca kullanmamak vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amfi için uygun hoparlör
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.