Şimdi Ara

Arkadaşlar Pioneer w310D4 çift bobin 1400 watt bass için hangi amfi yi almam gerekli birde bu ses sistemlerinde amfi seçimi nasıl yapılıyor yeniyim yardım ederminiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım lütfen 😭

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertcepni

Yardım lütfen 😭

jameson 505 yeterli gelecektir hatta 1 takım mid bile ekleyebilirsiniz
  • Şu anki amfinin üstünde 4x150 watt yazıyor bunun anlamı nedir birde cadence 650.1 önerdiler hangisi ?

• quote:

ıçğ

Xetec xi600.1 alabılırsın bass ıcın
    Besler rahatlıkla

• Mmertcepni M kullanıcısına yanıt
    2 ohm da 400 rms verecek bir mono amfi Lazım sakın stereo amfi falan kullanayım deme subwooferdan soğursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta roadson usa 550e diye bi amfi var şu an üstünde jameson 505 in yan sanayisi gibi bir şey içindeyken aynaları falan oynatıyor yerinden titretiyor ama aracın dışından hissedilmiyor araç 93 doğan slx arabası dışarı vermesi için ne yapmam gerek bide bass ın üstünde 4ohm yazıyor 2 ve 8 ohm da bir şey oluyor dediler onun hakkında bir bilgin varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu amfi nasıl
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    elindeki bass çift bobin yani 4 + 4 ohm var. dirençlerin bağlama şekline göre 8 ohm a ya da 2 ohm a düşürebilirsin. düz bağlarsan 8 ohm da çalışır paralel bağlarsan 2 ohm da çalışır. 2 ohm da sana 400 rms veren amfi lazım. bak mesela bende aynı basslardan 2 tane var çiftledim ve tam doyuran bir amfi aldım. sonuç buhttps://www.youtube.com/watch?v=Fz_w9WZuwqA
    bu sadece araba kapalıyken camları açtığımda dışarıyı inletiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.M.K -- 7 Şubat 2015; 14:41:00 >
  • Usta bass kabininde içerden bobinler pararel bağlanmış kapinden tek çift kablo çıkıyor yani benim bass ım şu an 2 ohm damı çalılıyor tek bir çiftinden kablo çekilirsede 8 ohm mu oluyor ?

fotoğraflarını çeker misin?
  • Aracım şu anda yanımda değil şöyle bass ın içinden bobinler köprülenmiş köprüden kabinin fişlerine kablo çekilmiş şu an benim bass ım 2ohm mu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

fotoğraflarını çeker misin?

https://store.donanimhaber.com/f5/3a/22/F53A229CCA107C05AAE6829E5899203D.BMP
    böyle ustahttps://store.donanimhaber.com/f5/3a/22/F53A229CCA107C05AAE6829E5899203D.BMP
    böyle usta
  • quote:

şu şekilde

https://store.donanimhaber.com/f5/3a/22/F53A229CCA107C05AAE6829E5899203D.BMP

Şuan bassın 8 ohm baglı abıcım

• 4 ve 2 ohm nasıl bağlanıyor peki ?

4 ohm bağlanmaz ya 2 ya 8 bağlanır.

2 ohm için ortadaki kabloyu sökün, artıdan artıya, eskiden eksiye kısa kablo çekin.

Amfi olarak ta mono olacaksa pioneer gm-d8601 alabilirsiniz. Gain i biraz kısıp xetec 600i, cadence csa650 falanda alabilirsiniz.

• Gain ne oluyor ?

• Gain i niye kısacağım bide?

• Gain bi nevi sesin şiddeti gibi düşün. Subwoofera ne kadar güç vereceğini Ordan ayarlıyorsun gibi birşey. Amfi aldın mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amfim çok eski bir amfi jameson 505 in yan sanayisi sanırsam 4x150 watt 4 kanal daha mono bir amfi almadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.