Şimdi Ara

Sizce bu amfi yeterli mi ve fiyatı sizce nasıl? Amfi Önerisinde bulunabilir misiniz bu sisteme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sorunumu sorabileceğim bir site arıyordum bunu bilse bilse dh bilir dedim

Sony Xplod Mex-Bt3700U (Bu teyp fiyata dahil değil)

Teyphttp://www.sony.com.tr/product/ica-bluetooth-car-stereo/mex-bt3700u#pageType=TechnicalSpecs

Sony Xplod 1500w 450rms Çift Bobin 38cm Subwoofer

MDF Siyah deri kaplama kabin

Canamis WSB-2300A bas amfisi

bu 2. el sisteme 300 lira verdim unutmadan yanında aküden kabine giden uzun kablo , o iki başlı olan kablo ve şase kablosu aldım eşantiyon olarak sizce nasıl? değiştirmeli miyim.

Amfinin özellikleri şunlar:

*high effiency mosfet power supply
    *heavy duty heatsink
    *fully 2 ohm stable stereo operation
    *gold plated ınput and output connecotrs
    *adjustable frequency crossovers
    *adjustable bass boost
    *simultaneous mono/stero operation capability
    *bridgeable
    *4 ways protection circuitry
    *soft delayed remote on/off circuitry
    *low level ınputs
    *line out jacks
    *2 ch 600wattsX2
    *high current amplifler
    *low pass X-Overs with adjustable frequency
    *adjustable bass boost

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Metaphor

Merhaba arkadaşlar bu sorunumu sorabileceğim bir site arıyordum bunu bilse bilse dh bilir dedim

Teyphttp://www.sony.com.tr/product/ica-bluetooth-car-stereo/mex-bt3700u#pageType=TechnicalSpecs

bu 2. el sisteme 300 lira verdim unutmadan yanında aküden kabine giden uzun kablo , o iki başlı olan kablo ve şase kablosu aldım eşantiyon olarak sizce nasıl? değiştirmeli miyim.

*heavy duty heatsink
    *adjustable bass boost
    *bridgeable
    *low level ınputs
    *line out jacks
    *2 ch 600wattsX2
    *high current amplifler
    *adjustable bass boost

Teşekkürler

Ver gazı veeer

Neyse kusura bakma ben yardımcı olamıcam cunku amfi aramanın sebebını daha cozemedım bıde bı kin + nefret var ıcımde sokakta dımdımdım gezenelre karsı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

quote:

Orijinalden alıntı: Metaphor

Merhaba arkadaşlar bu sorunumu sorabileceğim bir site arıyordum bunu bilse bilse dh bilir dedim

*heavy duty heatsink
    *adjustable bass boost
    *bridgeable
    *low level ınputs
    *line out jacks
    *2 ch 600wattsX2
    *high current amplifler
    *adjustable bass boost

Teşekkürler

Ver gazı veeer

Neyse kusura bakma ben yardımcı olamıcam cunku amfi aramanın sebebını daha cozemedım bıde bı kin + nefret var ıcımde sokakta dımdımdım gezenelre karsı

Aynen bende sevmiyorum orda amaç muzik dinlemeken çıkıp hava atmaya girince bende sevmiyorum

• Nasıl bir havaysa bunun havası mı olur bıldıgın kufur yıyosun ıste anlamadım gıttı ya kendılerıne kufur geldıgını bılmıyorlar mı yada apaçi olduklarını bı anlasam.

Konuyu acan arkadas alınmasın bunu verdıgımız ornektekılere dıyoruz.ama sende oyleysen alınabılırsın
  • quote:

Nasıl bir havaysa bunun havası mı olur bıldıgın kufur yıyosun ıste anlamadım gıttı ya kendılerıne kufur geldıgını bılmıyorlar mı yada apaçi olduklarını bı anlasam.

Konuyu acan arkadas alınmasın bunu verdıgımız ornektekılere dıyoruz.ama sende oyleysen alınabılırsın

aç muziğini sakin sakin dinle dimi başkasının duymasına gerek yok kaldıkı belli bir ses seviyesindne sonra kulağa hoş gelmiyor ses
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Nasıl bir havaysa bunun havası mı olur bıldıgın kufur yıyosun ıste anlamadım gıttı ya kendılerıne kufur geldıgını bılmıyorlar mı yada apaçi olduklarını bı anlasam.

aç muziğini sakin sakin dinle dimi başkasının duymasına gerek yok kaldıkı belli bir ses seviyesindne sonra kulağa hoş gelmiyor ses

Yani ...
  • cevaplar bakbak bir müzik tonunun benim kulağımı doldurması için yüksek bir miktarda bas gerekli olduğu için taktırdım. ve aracım doblo izolasyonu bu sistemi kurup gezen apaçilerden çok daha iyi sizin anlayacağınız. Şunu da ekleyeyim o ses daha dışarı çıkmadan içerde beni rahatsız eder

amfi aramamın sebebine gelince de yeterli olmadığını düşünmemden kaynaklı. eğer bu konuda haklıysam bu sisteme hangi amfiyi bağlamalıyım sorum bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.