Şimdi Ara

amfi için uygun hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar elime temiz bir amfi geçti sanyo dca 30 resmi BURADA muhtemelen 2*50w radyosu kasetçaları ve hoparlörüde mevcut. ancak aldığım yerde hoparlörlerin 20 cm lik basları ve 13 cm lik midleri değişmiş [baslar 8 midler 2 watt] teetrler ve filtreler orjinal shadow marka. bunlara uygun dediğim boyutlarda ve makul fiyatlı mid ve bas lazım ne tavsiye edersiniz netten veya izmirden nerede bulabilirim

• amfiyi söktüm içinde stk463 ses entegresi mevcut yani ortalama 2*25w koskoca amfi için düşük bi güç peki 8 ohm luk bu cihaza elimde olan 60w 4 ohm luk jbl oto hoparlörü olurmu takcam ama hoparlöre veya cihaza zarar vermesinden korkuyorum
  • Çıkışlara birer adet seri olarak 0.47 ohm 5 w direnç koyup bağlayabilirsin ki, ben de STK 402-070 S'e (2x40 W) iki 6x9 ovalden başka bağlayacak hoparlör bulamadım piyasada. Ama gayet memnunum performansından. Benim amfiyi arkadaşımla topladım. Markasız. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

Çıkışlara birer adet seri olarak 0.47 ohm 5 w direnç koyup bağlayabilirsin ki, ben de STK 402-070 S'e (2x40 W) iki 6x9 ovalden başka bağlayacak hoparlör bulamadım piyasada. Ama gayet memnunum performansından. Benim amfiyi arkadaşımla topladım. Markasız. .

dostum sağol ama o dediğin olaya uzağım elektronikten hiç anlamam tamircilerede elletmek istemiyorum cihazı. bit pazarını kolluyom üç haftadır ordada bişey yok
  • 1. 2. 3. onur çarşılarını dolaş çankayada oralarda uygun mid, bass bulursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.