merhabalar elime temiz bir amfi geçti sanyo dca 30 resmi BURADA muhtemelen 2*50w radyosu kasetçaları ve hoparlörüde mevcut. ancak aldığım yerde hoparlörlerin 20 cm lik basları ve 13 cm lik midleri değişmiş [baslar 8 midler 2 watt] teetrler ve filtreler orjinal shadow marka. bunlara uygun dediğim boyutlarda ve makul fiyatlı mid ve bas lazım ne tavsiye edersiniz netten veya izmirden nerede bulabilirim
amfiyi söktüm içinde stk463 ses entegresi mevcut yani ortalama 2*25w koskoca amfi için düşük bi güç peki 8 ohm luk bu cihaza elimde olan 60w 4 ohm luk jbl oto hoparlörü olurmu takcam ama hoparlöre veya cihaza zarar vermesinden korkuyorum
Çıkışlara birer adet seri olarak 0.47 ohm 5 w direnç koyup bağlayabilirsin ki, ben de STK 402-070 S'e (2x40 W) iki 6x9 ovalden başka bağlayacak hoparlör bulamadım piyasada. Ama gayet memnunum performansından. Benim amfiyi arkadaşımla topladım. Markasız. .
quote:
Orjinalden alıntı: Self Control
Çıkışlara birer adet seri olarak 0.47 ohm 5 w direnç koyup bağlayabilirsin ki, ben de STK 402-070 S'e (2x40 W) iki 6x9 ovalden başka bağlayacak hoparlör bulamadım piyasada. Ama gayet memnunum performansından. Benim amfiyi arkadaşımla topladım. Markasız. .
dostum sağol ama o dediğin olaya uzağım elektronikten hiç anlamam tamircilerede elletmek istemiyorum cihazı. bit pazarını kolluyom üç haftadır ordada bişey yok